Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ta scena s kamionem a prevracenym obrnenym autem na bok je UPLNE STEJNA jak v Heatu, o tom nemuze byt sporu *2* Jinak uz u GTA4 se rikalo, ze mise s prepadenim banky (ktera je v GTA serii uz taky evergreen) je silne insirovana Heatem. No proc ne, byla to jedna z nej misi, snad bude tahle stejne dobra. Rockstari maji tenhle film asi radi, stejne jako ja *1*
  • Tak už jsem to poznal, škoda že nejdou mazat prispevky, ted tu tenhle muj bude zbytecne otravovat
  • tezko srovnavat rozjetou znacku co jde v podstate na jistotu s novym projektem kterej nakonec muze dopadnout jakkoliv i pres vsechno to halo okolo..
  • 301+ views - sem zvedavej kolik tam pak naskoci ono tech 22k palcu predbiha asi pekny numero :)
    jinak trevor je jistota zabavy.. vidlak jak se patri :)
  • tak to se muze jit ubisoft s tim watch dogs zahrabat.Tohle bude bomba nejvetsi.
  • steblo
    Trevor je takovej sympatickej milovník dětí. *4*
  • Magister_Peditum
    Fandím Michaelovi. Až mi ho bylo líto. Má to s tou rodinou těžký. *15* Pak snad ještě sem tam vtipnej Trevor. Franklin je nuda.
  • Jste nahlášen na PČR z důvodu otevřeného rasismu vůči afroameričanům.
  • Fyzika vypada totozne nastavena Euphoria jako u Maxe Payna 3
  • Jako by to tu nebylo už 100x To je jako bych řekl, že to má atmosféru "Bodu Zlomu", protože tam taky udělali banku ... *7*
    charakteristika "Heatu" je přece v charakterech (hodnej zloděj, zlej polda) a ne v tom, že podle filmu uděláš jednu misy (tim nic proti, kdyby chtěli kopírovat nápady z těchle starejch bijáků
  • Keyz
    Desítkový byla snad pokaždé. Vlastně nemá pořádně konkurence ve svém žánru.
    Já doufám, že se to posune ve fyzice a realitě jako GTA IV oproti GTA SA.

A jestli to bude v na PC, tak by se hodilo něco jako modifikace od ENB. Klidně by to mohlo být volitelné jako ENB ale bylo by to dobré kdyby to bylo v základu. Je to pak smutné čekat na nějakého borce který udělá lepší práci než team lidí.l
  • Pete.palis
    noo..ty vole *14*
  • Myslím, že se máme na co těšit, toto bude další velký skok kupředu v podání Rockstar Games. Z trailerů to na mě působí tak, že si Rockstar vzal to nejlepší z předchozích GTA a třeba i jejich jiných titulů a na tom vybudoval tohle doufejme velkolepé dílo. Věřím, že se brzy po vydání verzí na konzole dočkáme i PC verze. Byla by velká škoda, nevyužít výkonnost PC strojů a hlavně ovládání . . . to jsem u xboxu doteď pro tenhle typ her nepřekousl.
  • Moc pěkné - tahle hra bude opět desítková, když se na to tak dívám, tak si musím rýpnout směr 2K a Mafia 3, už se moc těším až něco předvedou (už je to zase pár let ve vývoji a furt nic !!!)

že by xbox1080 za pár let? *3*
  • Mě osobně nejvíce oslovil asi Franklin (gangsta style :D), pak Trevor (SA blbiny) a Michael (takový novodobější VC). Každopádně se velmi těším na hru a do té doby na další informace, analýzy atd. :)
    Každému sedne něco jiného :). Celkově si myslím, že to bude BOMBA 2013!! :D. Už se nemůžu dočkat na ty nejrůznější kraviny, co se tam budou moci dělat :D
  • To si piš že bude, ale zatím mají PC verzi jen na natáčení těchto videí, protože konzole by jim při tomto nastavení grafiky shořelo... Na PC to výjde za rok a půl, kdyby to vyšlo už teď, tak si to moc lidí nezahraje
  • A co třeba odtahový kamion, který srazí bankovní obrněný vůz na bok a týpci se samopalama, kteří mu pak výbušninou odpálí dveře, aby ho vyloupili... Kultovní scéna z Heatu, zrovnatak bankovní loupež vypadá dost podobně...
  • PC verze předpokládám nebude, nebo se mýlím?

Jinak jsem se u všech tří trailerů výborně bavil. *1*
  • to by mě zajímalo, co ti na tom připomíná "nelítostný souboj"
    Každej charakter má něco do sebe, každej pro nějakou skupinu. Určitě uhodili hřebíček na hlavičku. Mně se zase nejvíc líbí Trevor....nevypočitatelnej psychopat. Jako by na mě dejchnul Kane & Lynch.
  • conflig
    Franklin na mě působí jako taková reinkarnace CJ a zatím to ve mě dost zanechalo to kouzlo ze San Andreas

Michael se mi zatím líbí asi nejvíce vypadá to na dost netypickou herní postavu

Trevor.. ten bude na vyblbnutí *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit