Přejít na výpis diskuzí
Trojice videí z Grand Theft Auto V představuje hlavní hrdiny
30.4.2013 | Petr Poláček
150 příspěvků
-
Omg Trevor vypadá jak Miroslav Táborský ...
-
Nejvíc se těším na projížďky po prdelákovech a volné přírodě. Díky tomu je pro mě SA nejlepším dílem série.
-
-
Mas recht. Krasne vzpominky na jezdeni na chopperu prez vidlakov okolo hlavnich mest v SA, za poslechu kvalitniho radia.
-
-
Už to hraju, je to super, ale zasekl jsem se v 5. misi za Franklina... Nevíte jak tam otevřu ty třetí dveře ve skladu? Jetpack už mi došel a růžový lektvar jsem stále nenašel
-
-
No doprd*le .... Já z vás umírám díky za krásnej večer ... xD
-
Musíš se vrátit zpátky do druhého patra na vrátnici, tam jak jsi musel zabít toho velkého ježka. Ve skříni tam je páka, kterou otevřeš vchod do kanálu, tím se dostaneš na střechu
-
-
Toho ježka zabít nemusíš, pokud jsi 2 mise zpět zachránil život Dillonovi, tak stačí když s ním pokecáš a zmíníš Natálii a on už bude vědět
-
-
Dillona i Natálii jsem ale zabil v té misi na lunární základně
-
-
Jsem rád, že to má více možností dohraní.
-
Vy to už hráte? Kde sa to dá stiahnuť? *8*
-
-
V masně, když koupíš 15dkg vysočiny, tak dostaneš trial verzi na 3 roky, pokud ještě přikoupíš dva lahůdkové párky, tak dostaneš CD key, který ti aktivuje hru po první load
-
U nás to dávaj zdarma u kadeřnice ke každý trvalý
-
-
-
-
-
-
Franklin na mě působí jako taková reinkarnace CJ a zatím to ve mě dost zanechalo to kouzlo ze San Andreas
Michael se mi zatím líbí asi nejvíce vypadá to na dost netypickou herní postavu
Trevor.. ten bude na vyblbnutí *1* -
Michael rozhodne nejzajimavejsi, na herni pomery to vypada na vcelku osvezujici postavu. Franklin typicka nuda a Trevor je dost prvoplanovej, i kdyz mistama vtipnej.
-
Moje grafická karta už je dopředu posr*ná strachy.
-
-
Moje ne, je to port z toustru. Bud to bude dobre udelany a pojede to v pohode, nebo to bude nachuja a nemusim se tim zabyvat. *1* win-win (pro me)
-
-
haha, GTA IV byl taky na konzolích a na pc se přitom nedal hrát
-
-
-
černej chlapec mi z těch tří přijde nejméně zajímavý
-
-
To je rasismus jako svine, to cumim, ze te tady nechaji GAMES psat. 16 like hmmm, divne
-
Jste nahlášen na PČR z důvodu otevřeného rasismu vůči afroameričanům.
-
-
Rád bych zase viděl v GTA takové úchylné mise jako nabrat 20 lidí do autobusu a pak je zavézt do masokombinátu, kde z nich udělají párky *1* A nebo takové ty pochodující skupinky maníků (v jedničce ti oranžoví a ve dvojce elvisové) a likvidovat je hromadně plamenometem!
-
-
V GTA II byl navíc dokonalý smích když jsi tu partu přejel.
-
-
Včera jsem si koupil nový zubní kartáček.
-
-
tak to jsem rád a myslím že všichni tady také :)
-
Gratulace
-
doufám, že neni černej *11*
-
-
Trailery vypadají skvěle! Hodně to připomíná San Andreas v lepší grafice, a oproti GTA4, které se podle mě bralo moc vážně, by to zase mohla být legrace. Líbí se mi, že Rockstaři drží styl grafiky, postav, prostředí, prostě to vypadá, že dostanu sto hodin toho, co jsem měl tak rád v San Andreas. Těším se na PC verzi, konzole podle mě moc nestíhaly ani ořezanou čtyřku.