Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A najednou jde dávat odkazy přímo na youtube? :))
    • ZvacA
      Jako, že by bylo možný, aby oficiální kanál R* dostal od YT stopku? To je trochu rozdíl, že jo...
  • Já chci lítat letadlem skákat s padákem lítat vrtulníkem stíhačkou ... dosaďte si dle chuti. Doufám že budu moct doletět i na haj*lík *12* , to by mělo jít v každé pořádné hře!
  • Tady je video s českými titulky: http://www.grandtheftautov.cz/
  • bude tam možnost kupovat pozemky? Vlastnit svuj barák, garaž, vydělávat. Docela bych uvítal decentní propojení sims + breaking bad + klasicky GTA
    • Z preview: "Můžete zakoupit domy, garáže a podniky. A všechny mohou být vašim zdrojem příjmů."
    • a aby tam fungovala taky trošku ekonomika, ale to asi chci moc
      • mne by stacilo kdyby si hra aspon trochu pamatovala ne ze zpusobim uber demolicii cele ulice zajedu o blok dal vratim se a ani jedno nabourane auto... to je nejvetsi slabina GTA ale nedivim se na konzolich by tohle neslo ty na to nemaj
      • Jo a doufám, že tam půjde koupit si čokla a pak ho muset pravidelně krmit, venčit a odčervovat.
        • A já si udělám dobrou kariéru malíře!
  • No tak Michael je naprostá tutovka, to bude můj favorit! Těch černochů už bylo všude dost a ty jejich hlášky už bych asi nepřežil a ten Trevor je mi sympatickej jenom kvůli ty hudbě v pozadí, ale i v tomhle dostává od Michaela na řiť.
  • Je super že si postavy nejsou vůbec podobné. Takhle si každý hráč najde svého nejoblíbenějšího protagonistu a dialogy budou určitě zajímavé.
  • Tak Michael urcite nejzajimavejsi, ten cernoch je otravnej...
    kdyby to tak vyslo i na pc *1*
  • Myslel jsem si, že týpek vrhající se přes květináče na balkoně v 0:35 je Steve-O z Jackass *1* Ty leopardí spodáry se jen mihly,.... v obličeji se mu ale už nepodobá......škoda
  • Mě potěšily ty dnešní novinky z nakupování budov, kadeřníkem, tetováním, oblečením, tuněním, vylepšením skillu apod. zkrátka konečně se to vrátilo ze San Andreas :-)))) ještě ta posilovna / fastfood a je to komplet :-)
  • Trevor je sympaťák *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit