Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wlad
    Michael mi pripomina hlavneho hrdinu z American Beauty
    • Michael mi připomína Michaela z filmu Michael. Nevím ale proč
      • Ze záznamu:
        Křestní jméno - Michael
        Příjmení - Gabriel
        Výpověd - „Ezechiel 25:17. Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí...
  • h0p3
    Michael is weapon of my choice.
  • R* podle vseho bude delat i next-gen verzi, ta vsak vyjde nejdrive o osm mesicu pozdeji, PC verze vyjde jeste pozdeji a to nekdy na podzim 2014.
    • conflig
      A nebo třeba vyjde zároveň z verzí na PS4 a nový Xbox jako Nex-gen.. Protože jestli má PS4 cca stejný HW jako PC tak nevídím důvod v tom aby to na PC nevyšlo
      • piratstvo ?
  • Dokonalé trailery. Už se na své poměry nemůžu těšit více.
  • Nevíte někdo jestli bude hra na playstationu podporovat volant pro řízení aut?
  • Těšim se mno,,,only PC z podporou gamepadu x360,,,a ještě lííp v češtině,,,TAKHLE A MASSAKR! :-)
  • Tak mi je líto , že polovina lidí tady si myslí , že Franklin je na hovn* postava. Teď se to tak zdá, ale podle mě bude hodně lidí překvapena. Z traileru lže vyčíst , že jeho mise budou dospělejší a řekl bych že i více akční ,a o to šlo v GTA v první řadě. Těm co se gangsta styl nelíbí , musím připomenout, že GANGSTA sra*** byli to , co udělalo San Andreas tak úspěšným.
    • Jestli to vyjde jenom na 10 let stare crapshity tak jsou tam vsechny postavy na h*vno!
    • Me se taky docela libi, nemuzeme ale soudit pribeh postav na zaklade 1 minuty... me prijde zas protivnej ten vyfetovanej vidlák
      • Naprosto s tebou souhlasím . Podle mě se snaží tuhle postavu udělat podle předlohy z TBoGT , kde byla skoro každá postava tak trochu blázen. Necháme se překvapit s čím se na nás Rockstar vybalí
  • zdeeneek
    10/10
  • "Do you want me to get my dick out again?"

11/10
  • Niko Belík se mi stejně z celé série nejvíc líbil, měl charakter :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit