Přejít na výpis diskuzí
Trojice videí z Grand Theft Auto V představuje hlavní hrdiny
30.4.2013 | Petr Poláček
150 příspěvků
-
PC verze předpokládám nebude, nebo se mýlím?
Jinak jsem se u všech tří trailerů výborně bavil. *1* -
-
To si piš že bude, ale zatím mají PC verzi jen na natáčení těchto videí, protože konzole by jim při tomto nastavení grafiky shořelo... Na PC to výjde za rok a půl, kdyby to vyšlo už teď, tak si to moc lidí nezahraje
-
-
Mě osobně nejvíce oslovil asi Franklin (gangsta style :D), pak Trevor (SA blbiny) a Michael (takový novodobější VC). Každopádně se velmi těším na hru a do té doby na další informace, analýzy atd. :)
Každému sedne něco jiného :). Celkově si myslím, že to bude BOMBA 2013!! :D. Už se nemůžu dočkat na ty nejrůznější kraviny, co se tam budou moci dělat :D -
Trevor si mě získal svým šarmem.
-
noo..ty vole *14*
-
-
http://www.grandtheftautov.cz/
-
-
Trevor je takovej sympatickej milovník dětí. *4*
-
tak to se muze jit ubisoft s tim watch dogs zahrabat.Tohle bude bomba nejvetsi.
-
-
tezko srovnavat rozjetou znacku co jde v podstate na jistotu s novym projektem kterej nakonec muze dopadnout jakkoliv i pres vsechno to halo okolo..
-
-
Tak už jsem to poznal, škoda že nejdou mazat prispevky, ted tu tenhle muj bude zbytecne otravovat
-
To je dobře, že to nevyjde na PC! A taky doufám, že na Xbox to bude obsahovat něco jako AP 2.5, ale mnohem horší.
-
-
Cute :D. Chlapec bez mozku se opět ozývá.
-
No není řečeno že to na PC nebude jen to bude o dost později,ale ta možnost že to nevyjde tu je taky :)
-
-
Kéž by Rockstar pochcal pc tak jako u Red dead redemption!
-
-
Kéž by pochcal tebe.
-
-
Vyborne receno pane!
-
možná i posral ať to má komplet
-
-
-
-
-
ten první občas vypadá jak Paulie z Mafie :)
-
Mreh, ti první dva mi přijdou nudní... Jeden je jakýsi mix mezi taťkou ve středních letech a vysokoškolským studentem, druhý je stereotypní supa gangzta bro homie s ultradrsným čoklem. Trevor se aspoň baví a má fajn bejvák.
-
-
Mě nejvíce oslovil Franklin a Trevor. Michael mi přijde takovej nudnej zazobanec ;). Ale 100 lidí 100 názorů :).
-
Ovšem, jakmile se sejdou, tak to bude hodně zajímavý trio.
-
-
No, samozřejmě doufám, že R* nezklame :)
-
-