Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PC verze předpokládám nebude, nebo se mýlím?

Jinak jsem se u všech tří trailerů výborně bavil. *1*
    • To si piš že bude, ale zatím mají PC verzi jen na natáčení těchto videí, protože konzole by jim při tomto nastavení grafiky shořelo... Na PC to výjde za rok a půl, kdyby to vyšlo už teď, tak si to moc lidí nezahraje
  • Mě osobně nejvíce oslovil asi Franklin (gangsta style :D), pak Trevor (SA blbiny) a Michael (takový novodobější VC). Každopádně se velmi těším na hru a do té doby na další informace, analýzy atd. :)
    Každému sedne něco jiného :). Celkově si myslím, že to bude BOMBA 2013!! :D. Už se nemůžu dočkat na ty nejrůznější kraviny, co se tam budou moci dělat :D
  • Trevor si mě získal svým šarmem.
  • Pete.palis
    noo..ty vole *14*
    • http://www.grandtheftautov.cz/
  • steblo
    Trevor je takovej sympatickej milovník dětí. *4*
  • tak to se muze jit ubisoft s tim watch dogs zahrabat.Tohle bude bomba nejvetsi.
    • tezko srovnavat rozjetou znacku co jde v podstate na jistotu s novym projektem kterej nakonec muze dopadnout jakkoliv i pres vsechno to halo okolo..
  • Tak už jsem to poznal, škoda že nejdou mazat prispevky, ted tu tenhle muj bude zbytecne otravovat
  • To je dobře, že to nevyjde na PC! A taky doufám, že na Xbox to bude obsahovat něco jako AP 2.5, ale mnohem horší.
    • Cute :D. Chlapec bez mozku se opět ozývá.
    • No není řečeno že to na PC nebude jen to bude o dost později,ale ta možnost že to nevyjde tu je taky :)
      • Kéž by Rockstar pochcal pc tak jako u Red dead redemption!
        • Kéž by pochcal tebe.
          • Vyborne receno pane!
          • možná i posral ať to má komplet
  • ten první občas vypadá jak Paulie z Mafie :)
  • Mreh, ti první dva mi přijdou nudní... Jeden je jakýsi mix mezi taťkou ve středních letech a vysokoškolským studentem, druhý je stereotypní supa gangzta bro homie s ultradrsným čoklem. Trevor se aspoň baví a má fajn bejvák.
    • Mě nejvíce oslovil Franklin a Trevor. Michael mi přijde takovej nudnej zazobanec ;). Ale 100 lidí 100 názorů :).
    • ZvacA
      Ovšem, jakmile se sejdou, tak to bude hodně zajímavý trio.
      • No, samozřejmě doufám, že R* nezklame :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit