Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • me to pripomina predchozi GTA :D
    ten prvni vice city
    druhej San Andreas
    treti Romana ze 4ky :)
  • České titulky http://www.youtube.com/watch?v=13CafCNpnyM
    • I don't know=Nevím :)
      • sry for double post
    • I don't know=Nevím :)
  • Keyz
    Když se na to díváte podrobnější tak to extra grafický posun nebude oproti GTA IV. Není to pouze tak šedé.
    • Konecne treba i zenske postavy nebudou vypadat jako by jim nekdo prerovnal xicht.
      V GTAIV to byla hruza, temer vsechny zenske co vystupovaly v pribehu, byly vylozene osklive.
      Snad tohle bude v GTAV uz osefovane lepe a nebudou koukatelne jenom stripterky.
    • Postavy a jejich mimika je mnohonásobně lepší, než v předchozím díle. Nasvícení taky doznalo výrazných změn (a to nemluvím o ostrosti obrazu, tam je taky posun).
    • to je pravda. mna skor prekvapilo, ze tam vobec nejaky posun je, inak to vyzera uzasne. nezabudnite, ze prechod na novy engine stvorke v podstate ublizil. podla mna proste nebol cas vytvorit hru ako san andreas na engine stvorky, preto to tak dopadlo (vobec si nemyslim, ze zle).
      Grafika sa sice neposunula ale o tom to ani nie je, presne ako hovori zdeeneek. velky posun je badatelny v rozmanitosti, volnosti a komplexnosti. Tato hra ma uz zarobene na uspech :)
    • zdeeneek
      Koho zajima grafika? GTA hry nikdy nepatrily mezi graficky nejlepsi hry v dobe kdy vychazely. Jejich hlavni prednosti byla relativni volnost v tom, co hrac muze delat.
      • Keyz
        Zajímá lidi. Jinak by to nebyli grafické modifikace které jsou hojně využívané.
  • tak na toto gta sa asi najviac tešim
    • rodneymckay
      no to si říkám už od San Andreas:D

a v podstatě mě žádné GTA ještě nezklamalo:)
  • Michael vypadá na velice zajímavou postavu , dá se říct i nevídanou , trevor má zas některé skvělé momenty (škrcení dědy a přitom ho mlátí do zad babina kabelkou , vyskakuje s maniakálním smíchem z auta které narazí do vlaky ) ale franklin vypadý (i když ne od prvního pohledu ) na typickou černou gengsta sra*** , ještě stěma svýma hopa kamarádama může repovat jak je svět špatnej ( oni mu určitě pomáhají ke zlepšení ) a v celém gengsta strip clubu budou tančit jak jinak než bílé holky .. proč to není naopak proč si trevor nazaskočí s nějakou africko americkou kočkou ? :D Bude zajímavé jejich spojení když budou ve stejné misi , a pak je sledovat v jejich osobních životech . Škoda toho franklina na začátku působil zajímavě. I tak velice podařené pokračování.
    • neňá ty rozumýt
      • hrozně se omlouvám *uk puku že jsem se dvakrát přepsal . Zbytek už je jen vaše iq , když nedokážete přečíst jednoduchý text *3*
        • Proc teda lezes do zumpy a povysujes se na ostatni? Jednooky kralem, wannabe?
  • frag.ment
    Tohle bude po III asi první GTA kterému fakt neodolám, vypadá to schopně!
    • tys vynechal Vice City? VELKÁ chyba.
  • V Rockstaru asi hodně koukali na Heat *5* Každopádně to vypadá dost peckově
    • to by mě zajímalo, co ti na tom připomíná "nelítostný souboj"
      Každej charakter má něco do sebe, každej pro nějakou skupinu. Určitě uhodili hřebíček na hlavičku. Mně se zase nejvíc líbí Trevor....nevypočitatelnej psychopat. Jako by na mě dejchnul Kane & Lynch.
      • A co třeba odtahový kamion, který srazí bankovní obrněný vůz na bok a týpci se samopalama, kteří mu pak výbušninou odpálí dveře, aby ho vyloupili... Kultovní scéna z Heatu, zrovnatak bankovní loupež vypadá dost podobně...
        • Jako by to tu nebylo už 100x To je jako bych řekl, že to má atmosféru "Bodu Zlomu", protože tam taky udělali banku ... *7*
          charakteristika "Heatu" je přece v charakterech (hodnej zloděj, zlej polda) a ne v tom, že podle filmu uděláš jednu misy (tim nic proti, kdyby chtěli kopírovat nápady z těchle starejch bijáků
          • Ne nebylo, jmenuj mi hry, které tu scénu kopírovaly když to tu už bylo stokrát, ty chytrolíne. Psal jsem, že ta scéna je stejná jako v Heatu a to je fakt, tak nevím, proč to tu vyvracíš a překrucuješ to.
          • Tak ta scena s kamionem a prevracenym obrnenym autem na bok je UPLNE STEJNA jak v Heatu, o tom nemuze byt sporu *2* Jinak uz u GTA4 se rikalo, ze mise s prepadenim banky (ktera je v GTA serii uz taky evergreen) je silne insirovana Heatem. No proc ne, byla to jedna z nej misi, snad bude tahle stejne dobra. Rockstari maji tenhle film asi radi, stejne jako ja *1*
            • To mi teda rekni co melo bankovni prepadeni v GTA4 spolecnyho s Heatem krome toho ze to je bankovni prepadeni
  • Michael a Trevor vypadají zajímavě. Na ty se těším.
    Franklin je pro mě nudnej už teď. Zas další do trapné řady "hustej mathafucka gangsta", ne, díky.
    • son it's that you ? *15*
  • 301+ views - sem zvedavej kolik tam pak naskoci ono tech 22k palcu predbiha asi pekny numero :)
    jinak trevor je jistota zabavy.. vidlak jak se patri :)
  • kde je to vyhlášení soutěže o ratcheta?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit