Přejít na výpis diskuzí
Trolly v Counter-Strike: Global Offensive zlikviduje komunita sama
23.5.2013 | Ladislav Loukota
54 příspěvků
-
A kdo zlikviduje trolly ve zdejších diskuzích? *1*
-
-
Zavoláme JDho, ten to tu zabanuje i s redakcí *1*
-
-
JDho neznám, ale tvůj příspěvek mě pobavil :-)
-
-
Ty neznáš JDho? Nejlepšího českého herního novináře? Tak to se styď!
-
-
-
By uz davno odtiahli doprec, ak by ich vsetci svorne ignorovali a nekrmili *9*
-
-
Jo doteď si pamatuji, kdy jsme seděli jako kontroloři na MČr, co se ještě pořádalo v Brně na invexu a týpek se nám snažil vysvětlit, že on to WH fakt nepoužívá, že to byla náhoda, když 4krát zabil za sebou někoho přes zeď. A ani video mu nedávalo důvod i nadále tvrdit, že když někdo jde krokem (nic člověk neslyší) a on se zničehonic otočí a přes zeď dá ukázkovou ránu do hlavy, že to někomu začne být nápadné. Ale to je dávno a ještě u 1.6:)
-
-
Hm a co jako? *6*
Mimochodem, máš teda dost otřesnej sloh. Musela sem si to přečíst třikrát, abych se v tom zmatku aspoň trochu vyznala a pochopila co tím chtěl básník říct... -
-
Když jsi tak blbá.
-
-
Si zabil! Díky moc, pobavil si mě! *1*
-
-
-
-
To bych chtěl dělat taky. Jsem férový člověk takže hráči co mají modré oči a světlé vlasy by se nemusely ničeho bát...
-
Tak mne stačilo si zastřílet o free weekendu, a s trochou umu se zde dá nas*at a rozčílit neuvěřitelné množství retardů a nevybouřenců, což mne donutilo se od podobných stříleček držet stranou min. rok dopředu. Skřeky do mikrofonu a výrazy v chatu na úrovni zvláštní školy.
-
-
Hraju CS GO pravidelně a tohle se mi teda nestává ,musíš hrát competetiv zápasy ,tam ikdyž zrovna nemáš kámoše na hraní ,tak většinou ti to najde normal hráče -aspon mě
-
-
Věřím. Nechci generalizovat. Taky na to měl vliv určitě ten free weekend. I když hra samotná je i tak levná dost.
-
-
-
V counterstrike jde nějak trollovat???
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=EbCQFIrP97o
-
-
Tohle by mělo bejt zavedený do L4D2, tam je potřeba komunitu trochu pročistit...
-
teoreticky to nezni spatne
pokud kazdej pripad dostalo na posouzeni (napr) 5 nahodne vybranych soudcu a platilo by rozhodnuti vetsiny, tak je sance na zneuziti minimalni
vyse trestu by se mela urcovat automaticky, souce by mel pouze rozhodnout o vine/nevine -
-
myslim že nejlíp je udělanej tribunál v lolku..
jsou při tom vyhodnocováni reportující i ti co rozhodujou (kdokoliv s 30lvl)
pokud hráč reportuje neprávem tak se mu sníží priorita a pokud "soudce" škodí tak se mu taky nějak snižuje rating
odsouzené a soudce nakonec asi kontroluje riot jestli tribunál rozhod správné a pak rozdává tresty
-
-
Když to nebudou zneužívat což asi ne, tak si myslím, že by to fungovat mohlo
-
Neni to podle veku ale stari uctu.
-
tak v cs sa da jedine trolit cheatmy uz vidim ako deti budu reportovat kazdeho co hra zle a dalsie deti im budu davat bany
-
-
Tak doufám že tam nebudou mezi nima děti, jestli jo tak to podle mě po neúspšchu valve zruší
-