Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://cs-go-special-case.webnode.cz/
    Dobré stránky na levné náhodné skiny do CS:GO doporučuji.
  • Nevim jak v CS ... ale ve WOT (15vs15) rozhoduji o vysledku tak 2-3 hraci ... a pokud ty 2-3 spolubojovniky nemas, muzes to zabalit, protoze ani to, ze sam sejmes polovinu (ale i 2/3 - osobne sem pobil 12 enemaku a stejne to byla prohra ...) protivniku ti vitezstvi nezajisti.

Takze otocit vysledek se jiste da ... pokud ostatni alespon castecne pouzivaji piliny. Jinak je to marnost a beznadej.
  • To potom nechapu, proc rovnou nezrusej team hit ... je to stejny jako ve wotku ... strelis vlastniho a mas za to postih ... (nebo do tebe vlastni tank vrazi, a dostanes flastr taky ... lol), tak at to zrusej a je po problemu ne? A pokud to ma byt soucasti hry ... tak za to nejde hrace postihovat - ti delaji jen to, co jim hra umozni.
  • michaliuz18
    UZ teraz je blbost tie prisne bany, cloveku sa obcas stane ze omylom streli svojho, alebo barjaka ina nahoda, a hned BAN na 7 dni ... na 48 hodin ... ja som mal raz na pol hodku a na 2 hodiny ... viac ne ...ale zbytocne prisne pravidla boha cely valve
  • SnakePlisken
    Si zabil! Díky moc, pobavil si mě! *1*
  • SnakePlisken
    Ty neznáš JDho? Nejlepšího českého herního novináře? Tak to se styď!
  • No v rámci té hry to je novinka, takže proč by tomu tak neříkali? :)
  • kdyz budu chtit hrat s botama, tak na to tam valve udelalo samostatny mod
  • No tak když si to hrál jednou tak se nemáme o čem bavit .
  • jak je libo...ja ten mod hral jen jednou a dopadlo to tak, ze na jedne strane leavnuli 3 hraci na nasi ,,jen,, dva a hra tam nahazela misto leaveru boty. Diky tomu jsme slavnostne vyhrali a ja mohl ten mod znechucene opustit.
  • Jestli jsem to spravne pochopil tak vymysleli a povazuji za novinku neco co takovy league of legends ma uz veeeelmi dlouho
  • Jak uz tu nekdo psal. Videl jsem otocit i zapasy, ktere byly napr. 12:3 a neni to nic neobvykleho. Z tveho projevu mi prijde, ze nejvetsi slabinou celeho teamu jsi prave ty.
  • Nemyslím to vážně ani nemám čas na klan,ale prostě ta hra se má hrát jako se hraje ten competetiv mod .Už od 1.6 se hráli mixi a to je vlastně ten competetiv mod (akorat v cs go je to 100x rychlejší než v 1.6 kde se musel hledat server a 10 hráčů) kterej Valve opravdu ted nevymysleli.A pokud vím tak proti jednotlivcům to nenajde clan.Neříkám že je public špatnej ,ale poslední dobou hraju jenom competetiv.
  • kdyz uz to myslis trosku vazne, tak jsi v nejakem klanu....hrat 5v5 s nahodne vybranymi lidmi a myslet si, ze o tom je CS je dost mylna predstava. I v tom nejhorsim klanu je spoluprace 100x lepsi nez v tom modu co vymysleli pro CSGO. A to jsem nezminil tu naprostou uchylarnu, kdy jednotlive tymy, pokud chybi hrac doplni botama !!!!!! jak proboha tohle mohlo nekoho napadnout ????
  • Ty competetiv zápasy jsou na tom právě nejlepší o tom to csko je víš ,aby se sešli hráči 5 na 5 a poslední dobou se mi nestalo že by mi to našlo protihráče který jsou o tři levely dál
  • Nj když to vzdavate po třech prohraných kolech tak se není čemu divit.My jsme s kamosema otočili zápas 12:2 .Všechno jde ,když se zapojí trochu taktika ;-)
  • tak ty kompetitivni zapasy vubec nehraju...to je totalni blbost. A taky nechapu, proc jen u tohodle modu je spravne nastaveni = zaply FF, kolize s neprateli a podobne...to je proste jak u deb..lu. Soukromych serveru, ktere by mely dobry ping, bylo tam tak akorat hracu, mely zaple spravne nastaveni a nebezel tam skoro permanentne dust2 je taky malo...no jak jsem psal nize CSGO zatim nic...moc.....
  • No hodně věci co ty povazujes za zápor já beru za plus ,ale jak říkáš každej to vidí jinak ;-) ,a nesmí se zapomenout na dobře fungující lobby a vyhledávání zápasů a bylo by toho víc ,prostě mi nové csko hrozně sedí a líbí se mi jak se postupem času furt vylepšuje
  • Veskoslav
    Když jsi tak blbá.
  • Veskoslav
    Neotravuj trole hloupý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit