Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pekna blbost. vstahuje sa to na zapasy, ale v zapasoch uz teraz mozete nejakych blbeckov kickovat. ale to neriesi ten hlavny problem a tym je vyrovnanost teamov. kolkokrat uz po troch kolach by som to najradsej zabalil lebo superov team je 10x lepsi. ale nemozem lebo ked zdrhnem tak mam ban. takze musim tych 20 minut co dostavame nafrak nejako prekousnout, a to ked mam stastie. proste ked sa tam najde indiviiduum co bude za takejto situacii kempit a zbytocne to pretahovat tak vtedy mi cuka v priste aby som ho nezabil, co mi ale zas vynesie akurat ban.
  • Ja si myslim, ze to je odladene hur, samozrejme je to jen subjektivni pocit, ale....
    - prijde mi, ze dmg prez vestu do tela krome HS je mensi oproti 1.6 a zvlaste u slabsich zbrani nez M4 a kalach
    - zbrane jsou mene presne pri pohybu - opet hlavne m4 a kalach
    - pri zasahu je mnohem mensi ,,stuck,, efekt nez predtim...zasahnu nekoho, bez zpomaleni bezi dal
    - pusky s dalekohledem jsou pri rychle strelbe mnohem presnejsi a prijde mi ze maji i vetsi dmg
    - zruseni tlumice u M4 a pistole ... proc ??
    - HE granat ...mensi dmg? smoke - to je neprostupna stena sede hmoty skrz kterou by nevidel ani terminator kombinovany s predatorem, flash - ohlusi a oslepi i cloveka na mesici, ikdyz ho pouzijete venku na primem slunci .....totalni blbost
    - AWP jeste vetsi imba nez v 1.6 - diky snizeni presnosti pusek za pohybu ?
    - hitboxy pro HS ? prijde mi, ze vsichni maji hlavu jak pytel od bananu
    - AWP jeste vetsi imba nez v 1.6 - diky mene prehledne grafice, kde postavy splyvaji s pozadim............................................................................................................................................no to je jen muj subjektivni pocit, jeste tomu dam sanci, ale spis me to odrazuje, nez ze bych byl prijemne prekvapeny
  • Trisska
    A s tebou snad ano, ty arogantní blbe?
  • Trisska
    Hm a co jako? *6*

Mimochodem, máš teda dost otřesnej sloh. Musela sem si to přečíst třikrát, abych se v tom zmatku aspoň trochu vyznala a pochopila co tím chtěl básník říct...
  • takže Tribunal v LoL :)
  • No právě že teď už má .A hlavně už se nepouzivaj jen 4 zbraně jako v 1.6 .Všechno je víc odladeny atd....
  • JDho neznám, ale tvůj příspěvek mě pobavil :-)
  • Zavoláme JDho, ten to tu zabanuje i s redakcí *1*
  • na 1.6 bohuzel CSGO porad nema
  • Veskoslav
    Neboj Jidřišku, s tebou stejně nikdo hrát nechce;)
  • By uz davno odtiahli doprec, ak by ich vsetci svorne ignorovali a nekrmili *9*
  • jindra.veliky
    to je zase vymysl od Valve! koupim si hru, aby mi mohl dat ban nejaky loser, co neumi hrat?
  • Veskoslav
    Jo doteď si pamatuji, kdy jsme seděli jako kontroloři na MČr, co se ještě pořádalo v Brně na invexu a týpek se nám snažil vysvětlit, že on to WH fakt nepoužívá, že to byla náhoda, když 4krát zabil za sebou někoho přes zeď. A ani video mu nedávalo důvod i nadále tvrdit, že když někdo jde krokem (nic člověk neslyší) a on se zničehonic otočí a přes zeď dá ukázkovou ránu do hlavy, že to někomu začne být nápadné. Ale to je dávno a ještě u 1.6:)
  • Věřím. Nechci generalizovat. Taky na to měl vliv určitě ten free weekend. I když hra samotná je i tak levná dost.
  • myslim že nejlíp je udělanej tribunál v lolku..

jsou při tom vyhodnocováni reportující i ti co rozhodujou (kdokoliv s 30lvl)
    pokud hráč reportuje neprávem tak se mu sníží priorita a pokud "soudce" škodí tak se mu taky nějak snižuje rating
    odsouzené a soudce nakonec asi kontroluje riot jestli tribunál rozhod správné a pak rozdává tresty
  • teoreticky to nezni spatne

pokud kazdej pripad dostalo na posouzeni (napr) 5 nahodne vybranych soudcu a platilo by rozhodnuti vetsiny, tak je sance na zneuziti minimalni

vyse trestu by se mela urcovat automaticky, souce by mel pouze rozhodnout o vine/nevine
  • kubi-wan
    A kdo zlikviduje trolly ve zdejších diskuzích? *1*
  • Hraju CS GO pravidelně a tohle se mi teda nestává ,musíš hrát competetiv zápasy ,tam ikdyž zrovna nemáš kámoše na hraní ,tak většinou ti to najde normal hráče -aspon mě
  • http://www.youtube.com/watch?v=EbCQFIrP97o
  • To bych chtěl dělat taky. Jsem férový člověk takže hráči co mají modré oči a světlé vlasy by se nemusely ničeho bát...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit