Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chápu, jak se všichni obouvaj do tý linearity hry, takhle mám z těch komentářů pocit, že linearita ve hrách je snad něco sprostýho. Mně osobně třeba kolikrát vyhovuje víc, než dneska populární sandbox ("ten už musí mít skoro každá hra, protože je to übercool").
    A navíc Tron Evolution mě bavilo mnohonásobně víc než třeba poslední Princ z Persie (Zapomenuté písky). Tam mě fakt nebavily primitivní souboje, u Trona jsem se při nich aspoň musel snažit a zvládnutí dobrýho stylu boje tu byl docela kumšt. Takže tak, já bych tu hru tak nezatracoval. I když samozřejmě s Tronem 2.0 se to nedá srovnávat :)
  • Přitom stačí vzpomenout, co s totožnou licencí dokázali před sedmi lety lidé z Monolith: Tron 2.0. Luxusní FPS naroubovaná možností svobodně upgradovat a "skládat" svůj program se nijak nebála pustit hráče ze skriptovaného řetězu, navíc do světa, který svou předlohu ctil s neuvěřitelnou (a zcela nadčasovou) pestrostí.

    ... Ano, TRON2.0 vs. TRON: Evolution je dokonala, nadherna a typicka ukazka poctive PC gamesy vs. multiplatformni plytke sracky. Toto jsou gamesy dnesni doby. Diky bohu, ze jsem prozil zlaty herni vek mezi 92-08!
    • Zlata pravda!! A jak sem cet ty multiplatformni plytke sracky, tak me okamzite napadl Splinter Cell Conviction *9*. Jenze je smutne ze dnesnim hracum se to proste libi. A nam ostatnim, co uz mame neco odehrano je z toho na bliti *11*
      • Uvést jako příklad zrovna jednu z nejlepších multiplatformních her roku je blbost. Jedna věc je špatná hra (nový Tron) a druhá inovativní gameplay (nový Splinter Cell), kterou fanoušek původní hry nedokáže překousnout.

        Hry nemohou být stále stejné, jinak se dostaví stereotyp, viz. Bioschock 2, který jako akčnější verze jedničky. Bez inovace herních mechanismů by jsme stále hráli pixely od Atary.
        • Nesouhlasím, herní série by si měla udržet svoji původní podobu za každou cenu. Inovace by se měly implementovat velmi obezřetně. Pokud už hra jako celek nefunguje, je lepší ji ukončit a začít něčím úplně novým.
  • Takhle dlouho mě žádná hra nedeprimovala. Některé pasáže jsou zívačka, další aby člověk dělal na milion pokusů (2 tank najednou, tam jsem se teď seknul a vůbec nemám náladu to dokončit). Vyhozené peníze. Jinak kdo má zájem, tak tady je recenze filmu z novinářské projekce: http://cinemo.cz/recenze-tron-legacy-jako-audiovizualni-orgasmus
    • dva tanky mi také málem jeblo... ale stačilo si přečíst návod, že je super je nejdříve zpomalit velkým výbuchem stasis disku a poté do nej pustit jeden či dva výbuchy explosivním diskem a problém velice rychle a bezbolestně vyřešen....
  • to -PK-
    Treba to citat cele: z hladiska pribehu a inych veci, ktore robia film filmom to dobry film nie je, zaujimavym ho robil iba jeho vizual a s tymto sa da suhlasit.
    • myslim, ze myslenka byla taky super na svou dobu, ale to at si kazdy prebere sam. Jdu to docist.
  • mozna jsem to spatne napsal. .... kdyz autor "nema rad tematiku" namisto "nerozumi tematu"
    • janchor
      Autor má tématiku velice rád.
      • tématiku asi ne, protože slovo tématika neexistuje (škodolibé a dětinské, já vím)
  • nevim, jestli se mi tu recenzi chce docitat potom, co autor napise o puvodnim tronovi, ze ten film byl vsechno, jenom ne dobry. Kdyz autor nerozumi tematu, proc neco takoveho recenzuje ? To v redakci neni nikdo, kdo se ve sci-fi vyzna?
  • Trona sem dohral a pokud to clovek hraje stylem, ze proste nalinkovano, tak je to prijemna zabava a da se vyuzit ta dynamika leparkouru + bojove komba, jednoduse, odreagovavacka. Obcas sice byly nudne, az frustrujici pasaze, ale ty prisuzuji hlavne misty otresne kamere, kde proste nebylo na poprve v "rozjetem" pohybu, mozno akci dokoncit.(V nastaveni sem nasel polozku kamera, ale byla zasedla).K nude jeste pridam nektere souboje, hlavne zavirovane programy, jenz znicit, byla celkem dlouhodoba zalezitost, pokud ovsem nebyla moznost je poslat pres zed do hlubin:)
    Ale za 6hodin zabavy, za cenu hry ze zahranici...Proc ne.
  • suhlasim s uzivatelom gumos22, presne to napisal super, odvazil by som sa dat tomuto tronu 7/10 lebo je to dobra zabavna hra (dobre tak motno 6,8 z 10 :)
  • Souhlasím s uživatelem koko...mě se nový Tron hraje dobře a bavím se. Ale v herním světě platí pravidlo 100 lidí, 100 chutí. Když se ale podíváte třeba na Terminator salvation, kterému jste dali taky 5/10, tak je to trochu nepoměr. Terminator je totiž naprostá nuda a ještě grafická pohroma
    • Souhlasím s tím, aby spolu uživatelé koko a gumos22 souhlasili.
  • neviem ale myslim ze recenzent nieje uplne v poriadku, film bol uzasny a tato nova hra je tiez super, kupil mi ju kamos v anglicku, hram ju a myslim ze je aj zabavna, grafika je na 80% super, cioze pozeratelna a stylova, hodi sa presne ku tomu, MYSLIM ZE RECENZENT nieje objektivny ale skor velmi subjektivny, nepaci sa mu svet tronu tak ho odcudzuje...fakt ako sorry, ale v poslednej dobe to tu ide dole vodou, spravy stare mesiac tu su ako novinky, este so zlym prekladom a recenzie velmi zle, comu davam ale za plus je novy web, sam som vyvojar a musim pochvalit, web je supr
    • Recenze je subjektivní a nikdy tomu nebylo jinak, kdyby ano, tak dávají všichni stejná čísla a není tam žádný rozptyl, zrovna u tronu je to mezi 4/10 a 8/10 napříč zahraničními servery.
      A to, že tobě se nelíbí hodnocení a hned napadáš duševní zdraví autora a chováš se, jako bys sežral všechnu moudrost světa, to spíše něco svědčí o tvé duševní rovnováze, pane "vývojaři".
      • Xykon
        Tak, tak, ať napíše vlastní recenzi, tu možnost má :D
        http://games.tiscali.cz/tron-evolution-13589/ctenarske-recenze/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit