-
jj Tron 2.0 osobně beru jako nejlepší hru roku 2003. Tohle vypadalo už podle videí jako podivná variace na PoP
-
Přitom stačí vzpomenout, co s totožnou licencí dokázali před sedmi lety lidé z Monolith: Tron 2.0. Luxusní FPS naroubovaná možností svobodně upgradovat a "skládat" svůj program se nijak nebála pustit hráče ze skriptovaného řetězu, navíc do světa, který svou předlohu ctil s neuvěřitelnou (a zcela nadčasovou) pestrostí.
... Ano, TRON2.0 vs. TRON: Evolution je dokonala, nadherna a typicka ukazka poctive PC gamesy vs. multiplatformni plytke sracky. Toto jsou gamesy dnesni doby. Diky bohu, ze jsem prozil zlaty herni vek mezi 92-08! -
-
Zlata pravda!! A jak sem cet ty multiplatformni plytke sracky, tak me okamzite napadl Splinter Cell Conviction *9*. Jenze je smutne ze dnesnim hracum se to proste libi. A nam ostatnim, co uz mame neco odehrano je z toho na bliti *11*
-
-
Uvést jako příklad zrovna jednu z nejlepších multiplatformních her roku je blbost. Jedna věc je špatná hra (nový Tron) a druhá inovativní gameplay (nový Splinter Cell), kterou fanoušek původní hry nedokáže překousnout.
Hry nemohou být stále stejné, jinak se dostaví stereotyp, viz. Bioschock 2, který jako akčnější verze jedničky. Bez inovace herních mechanismů by jsme stále hráli pixely od Atary. -
-
Nesouhlasím, herní série by si měla udržet svoji původní podobu za každou cenu. Inovace by se měly implementovat velmi obezřetně. Pokud už hra jako celek nefunguje, je lepší ji ukončit a začít něčím úplně novým.
-
-
-
-
Člověku se z toho chce opravdu zvracet. To se nemohly ty nemehla podívat na ten TRON 2.0 sakra?
-
Trona sem dohral a pokud to clovek hraje stylem, ze proste nalinkovano, tak je to prijemna zabava a da se vyuzit ta dynamika leparkouru + bojove komba, jednoduse, odreagovavacka. Obcas sice byly nudne, az frustrujici pasaze, ale ty prisuzuji hlavne misty otresne kamere, kde proste nebylo na poprve v "rozjetem" pohybu, mozno akci dokoncit.(V nastaveni sem nasel polozku kamera, ale byla zasedla).K nude jeste pridam nektere souboje, hlavne zavirovane programy, jenz znicit, byla celkem dlouhodoba zalezitost, pokud ovsem nebyla moznost je poslat pres zed do hlubin:)
Ale za 6hodin zabavy, za cenu hry ze zahranici...Proc ne. -
když už něco logickýho a scifi, tak si myslím že Portal je správná volba;)
-
"Původní Tron, tedy film z roku 1982, je všechno, jenom ne dobrý." WTF!!! Ať se autor stará o herní problematiku a nefušuje do filmů, když jim nerozumí!!! SRY, ale tohle je zlatý fond kinematografie!
-
-
Možná jsem byl trochu drsnej, ale fakt je to tam popsaný nemastně neslaně. Čtenář si vlastně může vybrat, co tím chtěl autor říct... ale piš dál a nenech se mým názorem odradit! Zbytek je napsaný dobře. Kritizovat umí každej.
-
Tron rozhodně není jenom "dobrý", je mnohem víc.
-
Nic si z toho nedělej, to je jen názor jednoho člověka, který nemá o nic větší váhu než názor můj nebo tvůj. A to platí pro všechny recenzenty ve všech médiích, i když si to mnozí ani neuvědomují.
-
Přečti si i tu další větu. Zlatý fond ano, ale z jiných důvodů, než je kvalitní filmařina. A to říkám jako člověk, který 1) o filmech psal dřív, než o hrách & 2) má Tron opravdu rád.
-
-
Ale mít rád ten film a zároveň říct, že je všechno jenom ne dobrý... Trochu nešikovná formulace, podle mě. Můžeš napsat, že má špatnou režii a scénář, ale jako celek je dobrý, pokud tvrdíš opak, tak ti to tady půlka lidí omlátí o hlavu a tu recenzi si ani nepřečtou (opravdu se stalo)...
-
-
-
Takhle dlouho mě žádná hra nedeprimovala. Některé pasáže jsou zívačka, další aby člověk dělal na milion pokusů (2 tank najednou, tam jsem se teď seknul a vůbec nemám náladu to dokončit). Vyhozené peníze. Jinak kdo má zájem, tak tady je recenze filmu z novinářské projekce: http://cinemo.cz/recenze-tron-legacy-jako-audiovizualni-orgasmus
-
-
dva tanky mi také málem jeblo... ale stačilo si přečíst návod, že je super je nejdříve zpomalit velkým výbuchem stasis disku a poté do nej pustit jeden či dva výbuchy explosivním diskem a problém velice rychle a bezbolestně vyřešen....
-
-
Když jsem nedávno viděl videa, tak jsem si říkal "proč ne? Tron 2.0 byl dobrá hra...". Jenomže mi nedošlo, že to nebyly videa z nějaké rozpracované bety, ale hotová hra... škoda, docela se mi to líbilo... *9*
-
Souhlasím s uživatelem koko...mě se nový Tron hraje dobře a bavím se. Ale v herním světě platí pravidlo 100 lidí, 100 chutí. Když se ale podíváte třeba na Terminator salvation, kterému jste dali taky 5/10, tak je to trochu nepoměr. Terminator je totiž naprostá nuda a ještě grafická pohroma
-
-
Souhlasím s tím, aby spolu uživatelé koko a gumos22 souhlasili.
-
-
nevim, jestli se mi tu recenzi chce docitat potom, co autor napise o puvodnim tronovi, ze ten film byl vsechno, jenom ne dobry. Kdyz autor nerozumi tematu, proc neco takoveho recenzuje ? To v redakci neni nikdo, kdo se ve sci-fi vyzna?