Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mozna jsem to spatne napsal. .... kdyz autor "nema rad tematiku" namisto "nerozumi tematu"
    • janchor
      Autor má tématiku velice rád.
      • tématiku asi ne, protože slovo tématika neexistuje (škodolibé a dětinské, já vím)
  • Chápu, jak se všichni obouvaj do tý linearity hry, takhle mám z těch komentářů pocit, že linearita ve hrách je snad něco sprostýho. Mně osobně třeba kolikrát vyhovuje víc, než dneska populární sandbox ("ten už musí mít skoro každá hra, protože je to übercool").
    A navíc Tron Evolution mě bavilo mnohonásobně víc než třeba poslední Princ z Persie (Zapomenuté písky). Tam mě fakt nebavily primitivní souboje, u Trona jsem se při nich aspoň musel snažit a zvládnutí dobrýho stylu boje tu byl docela kumšt. Takže tak, já bych tu hru tak nezatracoval. I když samozřejmě s Tronem 2.0 se to nedá srovnávat :)
  • to -PK-
    Treba to citat cele: z hladiska pribehu a inych veci, ktore robia film filmom to dobry film nie je, zaujimavym ho robil iba jeho vizual a s tymto sa da suhlasit.
    • myslim, ze myslenka byla taky super na svou dobu, ale to at si kazdy prebere sam. Jdu to docist.
  • az sem dostal na Tron 2.0 chut si zahrat....
    • Já se na to chystám zejtra :)
      • ja som si to schvalne minuly tyzden stiahol a zaparil... skveley pribeh, skvela hudba a co som ani necakal - grafika takmer nezostarla (okrem modelov postav samozrejme), ani velke rozlisenia nerobia problem, akurat je potrebne nainstalovat Killer App Mod kvoli podpore wide screen. a derezzing moze zacat...
    • Jo, už taky přemýšlím, kam jsem tu věcičku zahrabal *1*
  • ...jinak si to ale neber osobně.
  • Ale mít rád ten film a zároveň říct, že je všechno jenom ne dobrý... Trochu nešikovná formulace, podle mě. Můžeš napsat, že má špatnou režii a (spíš ne) scénář, ale jako celek je dobrý, pokud tvrdíš opak, tak ti to tady půlka lidí omlátí o hlavu a tu recenzi si ani nepřečtou (opravdu se stalo)...
    • sleepless
      Odpovím za Lukáše, protože mimo jeho samotného jsem ten text četl nejvícekrát na celé planetě..a nikde tam nepíše, že ten film je špatný, jako celek. Velmi exaktně tam píše, v čem je dobrý a v čem je špatný (slova "režie" a "scénář" jsou dokonce přímo uvedena - probůh).
    • hmm, tak upravování postů moc nefunguje :/
  • neviem ale myslim ze recenzent nieje uplne v poriadku, film bol uzasny a tato nova hra je tiez super, kupil mi ju kamos v anglicku, hram ju a myslim ze je aj zabavna, grafika je na 80% super, cioze pozeratelna a stylova, hodi sa presne ku tomu, MYSLIM ZE RECENZENT nieje objektivny ale skor velmi subjektivny, nepaci sa mu svet tronu tak ho odcudzuje...fakt ako sorry, ale v poslednej dobe to tu ide dole vodou, spravy stare mesiac tu su ako novinky, este so zlym prekladom a recenzie velmi zle, comu davam ale za plus je novy web, sam som vyvojar a musim pochvalit, web je supr
    • Recenze je subjektivní a nikdy tomu nebylo jinak, kdyby ano, tak dávají všichni stejná čísla a není tam žádný rozptyl, zrovna u tronu je to mezi 4/10 a 8/10 napříč zahraničními servery.
      A to, že tobě se nelíbí hodnocení a hned napadáš duševní zdraví autora a chováš se, jako bys sežral všechnu moudrost světa, to spíše něco svědčí o tvé duševní rovnováze, pane "vývojaři".
      • Xykon
        Tak, tak, ať napíše vlastní recenzi, tu možnost má :D
        http://games.tiscali.cz/tron-evolution-13589/ctenarske-recenze/
  • suhlasim s uzivatelom gumos22, presne to napisal super, odvazil by som sa dat tomuto tronu 7/10 lebo je to dobra zabavna hra (dobre tak motno 6,8 z 10 :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit