Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zayl
    Pan recenzent hrál nejspíš jinou hru než já, ale tak každý má jiný vkus no. Ačkoliv 8 je hodně štědré.

Tedy za mě - Kupte si collector edici 4ky, která je lepší krom grafiky asi ve všem. Po roce DLCček bude 5ka možná lepší.

Nebylo by na škodu zkusit místo 6ky remake 2ky a udělat ji pořádně.
  • ja by som len doplnil, ze ju hlavne vyriesili tym, ze prazdne auta idu do najblizsej 'garaze' ktora moze byt hocktora budova ktora ma vjazd pre auta. oproti 4 je doprava bezproblemova
  • Mozno to lepsie spakovali.
  • XXHUGOXX
    Tropico 5 má novinky oproti predchodcom ? Veď tropico 4 bez DLC-čok má 5 GB a tropico 5 má 4 GB. A to má ešte vraj kúsok lepšiu grafiku. Hmmm...
  • vymakana hra..hral som to prvy krat v živote včera a presedel som pri tom 5 hodin v kuse..niesom sice anglican ale obcas by sa mi cestina zisla ked neviem prečo ta a ona tovaren neprodukuje ale vacsinou sa mi podarí zistit prečo...momentálne mam problem vo free hrani umiestnenie cesty k tazbe uranu..bud chyba hry alebo neviem..ale este som nezistil ako sa da vyrovnat povrch:)uran ale dost potrebujeeeeeeeeeem!!! :D ak niekto viete pomôcť tak dakujem :)
  • vzdyt to je to same co 3. díl
  • Chim
    Bez komentáře *1*
  • Ty asi nemas zamestnani kde bys pracoval s lidma co?
  • Chim
    Já jsem bohužel v určitých věcech nenapravitelný optimista a mimo jiné věřím i v lepší lidstvo.
  • Ja myslim ze tohle vsechno muze klidne preskocit a rovnou umrit.
  • tak tak, dětem internet do ruky nepatří
  • Chim
    Naučit se slušnému chování, naučit se česky, naučit se anglicky, dospět...
  • kovar.jakub
    Sorry, špatně jsme se pochopili - neštěstí tam jsou. Je tam tsunami, výbuch sopky, zemětřesení a tornáda (jsou i na screenech). A ekonomické krize... ono celkově je to dost závislé na obchodním systému, takže ve chvíli, kdy se něco podělá tam, máš trochu problém.
  • nasraat
  • že by ses měl začít učit anglicky? *4*
  • jaktože tam neni čeština do pííči co to ma znamenat
  • Chim
    Neštěstí tam (asi) jsou (sopky, tsunami etc.), i když já to ještě nezažil (mám odehráno doslova pár minut)
  • Keyz
    tedy nejsou tam, nějaké neštěstí apod? Je potřeba si vymyslet vlastní motivaci, jak tomu je u mnoha stavěcích her?
  • Jsem zvedavy na konzolovou verzi.
  • kovar.jakub
    Jak se to vezme - co dělat je, pokud si člověk zábavu i do jisté míry vyrobí. Osobně mně při volném hraní docela stačilo na ještě tak pět hodin. A pokud jsem už byl jedním ostrovem unavený, vzal jsem si jiný. A série misí je rovněž povedená a vydrží.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit