Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jaktože tam neni čeština do pííči co to ma znamenat
    • že by ses měl začít učit anglicky? *4*
      • nasraat
        • Chim
          Naučit se slušnému chování, naučit se česky, naučit se anglicky, dospět...
          • Ja myslim ze tohle vsechno muze klidne preskocit a rovnou umrit.
            • Ty asi nemas zamestnani kde bys pracoval s lidma co?
              • Chim

Reakce na příspěvek:

Bez komentáře *1*
            • Chim
              Já jsem bohužel v určitých věcech nenapravitelný optimista a mimo jiné věřím i v lepší lidstvo.
          • tak tak, dětem internet do ruky nepatří
  • Coffin.Corner
    Dotaz na zkušené hráče téhle série, která mě doposud míjela. Kterým dílem byste mi doporučili začít? Díky.
    • trojku
    • Jakozto Tropico panic bych zacal 5... me, kterymu se 3D strategii nelibi, se nejvic libi 1 a 2
    • štvorkou asi ne protože bez dlc-ček nemužeš stavet mrakodrapy a i když si to dlc (modern times) poridis tak ty budovy vypadaji na jedno brdo -stejne.
      takže bych ti doporučoval asi začít tímhle, vidno tam že je možné stavet hezke moderne variabilní mrakodrapy.
      ja si asi nejdriv kouknu nejakej jelts play abych videl jestli do toho pujdu. i kdyz ted mam rozehranou uplne jinou hru a docela mne bavi tak asi az pozdeji
  • vzdyt to je to same co 3. díl
  • videl sem video od total bisquita, mrzí mne že v end game opet všechny mrakodrapy vypadají skoro stejne. taky rika že hra v end game postrada vyzvu (podobne jako predchozí dily). možna ve sleve na steamu bych do toho šel ale takhle se to imo nevyplatí.
    jinak mne mrzí že budovatelske strategie nemužou mít super grafiku, ajko ostatní herní žánry. pritom by to nemuselo byt zas tak težky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit