Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZOLLINO

    i kdyz tyto hry nehraju, clanky z redakcniho pera ohledem Warhammer ctu rad, protoze se to dobre cte :) Az ma clovek chut na nejakej chorej zmagorenej 18+ film o vsech tech rasach :)

  • skaven

    ja som niekde zachytil, ze pribudne aj novy legendary hero: Ulrika Magdova

    😱

    • Veskoslav

      Ano, první upírský hrdina ve službách Říše.

  • tuco

    O Chaos Dwarfes slychavam jiz leta, takze vskutku ... konecne! 

    Lore moc neznam, ale oni jsou kamaradi z Temnymi elfy, kdyz zotrocuji? 

    • Derp_1337

      "Lore moc neznam, ale oni jsou kamaradi s Temnymi elfy..."

      XAXA

      To se povedlo. 😂

      O vztahu ras ve světě Warhammeru ti můžu říct tohle: tam jakákoliv rasa víceméně nenávidí každou jinou rasu. Jediný rozdíl je v tom, že některé rasy nenávidí víc, některé méně. Může za to víceméně tisíciletí různých křivd a konfliktů.

      A to ještě je potřeba vzít fakt, že jednotlivé rasy často nejsou sjednocené, ale mají různé vnitřní frakce, které se taky navzájem nesnáší a často proti sobě bojují. Jo, to je prostě Warhammer.😂

      Ale na druhou stranu různé rasy jsou ochotny krátkodobě zakopat válečnou sekeru a spojit se proti nějaké velké hrozbě. Ale jakmile nikde není žádná velká hrozba na obzoru, tak se rasy zase vrátí k různým konfliktům mezi sebou.

    • Veskoslav

      Kamarádi? Ne, to fakt nejsou. Trpaslíci Chaosu nejsou s nikým kamarádi, oni pro většinu armád Chaosu staví zbraně. Za těžké prachy. Navíc Temní Elfové jsou plovoucí krysy, korzáři. A když by trpaslík Chaosu potkal Elfa, tak ho přibije na zeď. A je jedno, jestli je to Temný nebo obyčejný elf.

      • tuco

        Tak diky panove :) Na lore su proste hlupak.

        Takze ani s Chaosem nemaji takovy vztah rekneme jak Norsca? 

        • Veskoslav

          Chaos je pro ně jenom prostředek. Neuctívají bohy Chaosu. Tedy ne velkou čtyřku. Mají své vlastní bohy a zejména Hashuta, boha ohně, chamtivosti a tyranie. Oni jsou obchodníci a podřadné rasy jako Norsca mají vhodnost akorát jako otroci pro jejich šílené továrny. Tedy obyčejní obyvatelé samozřejmě. Protože až legie šílených Bohů z Norscy mají nějakou obchodní hodnotu, zejména zajaté nepřátelské síly.

        • skaven

          s Chaosom vedia kooperovat, ak je to pre nich vyhodne.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit