Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Pak jsem tam postnul přeloženou recenzi, co jsem psal pro diskutery a i zde a ta vydržela 6 minut: http://games.tiscali.cz/the-warz-15099/ctenarske-recenze/the-warz-smrt-by-byla-mnohem-prijemnejsi-9483/
  • Walldstein
    WOW *8* *8* *8* *8*
    tak to gratuluji a tleskám...muj vydržel přesně deset minut *1*
  • Walldstein
    A to jako proč? Vždyť DayZ je jaksi starší než WarZ, takže jedinej kdo by měl měnit název je WarZ, osobně bych byl pro aby vrátili všem peníze a projekt (mluvím samozřejmě o WarZ) vyhodili do koše...
  • Veskoslav
    No můj příspěvek vydržel dva dny *1*
  • Walldstein
    To by si chtěl moc...dneska chce skoro každej zbohatnout a to hned teď *1* ne za půl roku nebo za rok...
  • Walldstein
    No tak samozřejmě, protože "hejt" je okamžitě mazán a autor banován, takže není s podivem, že je to tak vtipné počteníčko *1*
  • Veskoslav
    Tak vždycky si najdeš IQ houpajícího koníka a ten se s tebou bude hádat, že má mozek v koleni.
  • Největší sranda je, že jsou lidi kteří se jich fanaticky zastávají. Číst si oficiální fóra je docela zábavné.
  • Na tom něco bude, ale Dayz chce být co možná nejvíce "realistický" simulátor, takže asi to tam nebude, ale mohlo by se spíše udělat, že místo 3 svých bývalích věcí by měl pistoly s jedním zásobníkem nebo tak něco, ale to by asi už realisticky nepůsobylo, mě se dayz líbí tak jak je, ale taky bych nějaký takoví nápad neodsuzoval, ale nevím jaký by to mělo dopad na atmosféru, uvidíme jak to vyřeší Dean ve standalone :)
  • Tvurci WarZ jsou usvedceni lhari a podvodnici. Tuhle nalepku jim uz proste nikdo nesunda.
  • tohle přesně sem řikal od začátku... hned mi to bylo jasný že to takhle dopadne. Příživníci zasrraní
  • Když hráč smrtí nic neztratí, tak to není ono. Ale když zase ztratí úplně všechno, tak to taky není dobré. Hráči se pak o svojí postavu bojí až moc a zabijí každého na potkání. Chtělo by to nějaký kompromis. Systém humanity (či jak se to jmenovalo) byl dobrý, ale bohužel pak byli označeni i lidi, kteří se jenom bránili. Pokud by to autoři ještě vylepšili a ztácení věcí udělali třeba jako tomu bylo v Runescape (Ten kdo někoho napadl přišel při smrti o všechno, napadenému po smrti zůstaly tři věci) tak by vše mohlo být veselejší.
  • Stormangels
    Našlápnuto to nemělo špatně ale dal bych to do ruky někomu jinému :D
  • Stormangels
    Když už chtěj dělat The War Z tak ad to nejdřív dodělaj a pak vydávaj....IDIOTI!
  • Trochu si rýpnu.. 11 znamená IQ nebo věk?
    Day Z - Je snad jediná online hra, která mě i baví. Je pravda, když přežívám dlouho (začínám si moc věřit z důvodu výbavy), následně umřu, dostavuje se pocit flustrace. ALE! Nic, co by mělo znamenat odInstalaci.
    War Z - To je normální vykrádačka. Jako když zjistíš že vyjde nové NFS (například THE RUN), nakonec je to ale úplně , více či méně, jimá hra, která s původním konceptem má společný snad jen název.
    A co se týče, jak někdo psal níže, konceptu MMO, aby zůstával inventář. Dej pánbůh ať se toto nestane. Takhle je to dospělá hra. A kritizovat umí každej, pozdvihnout přednosti už ne. Navíc stále je to, tuším že pre-alpha... Takže, je na co se těšít. Věřím, že pan Hall z Day z, neudělá sra*ku.

Mějte se krásně, nikoho jsem tímto příspěvkem nechtěl urazit, naštvat, ...
    Takže pokud se někoho dotkl, sorry!

S pozdravem,
    Diesl Nikolas
  • tak at si priste vymysli originalnejsi nazev, nez DayZ...
  • Magister_Peditum
    Tak trochu jako společnost Asylum s jejich vykrádačkami cizích filmů. *3*
  • Shaker
    asi chteli ziskat par penez nez se svezou na necem dalsim...
  • Shaker
    Prijde ti to divny mozna ted, ale v kazdy hre, ktera funguje na principu, co pises, ze by se ti libilo, nikomu nejde o zivot vlastniho charakteru... lidi nabihaji do bitvy jako by se nechumelilo, nepremejsli a pak se zase nadava na "deti", ktere neumi taktizovat. Jeste aby umeli, kdyz je hra vede k tomu tupe nabihat a doufat, ze daji aspon jeden kill nez padnou a pojedou znova.

DayZ v tomhle dava ostatnim hram na p*del a to opravdu poradne, protoze si sakra rozmyslis, kdyz po tobe nekdo zacne strilet, jestli vystoupis ze svyho pracne nalezenyho a opravenyho auta plnyho veci a pokusis se ho zabit nebo se na to radsi vykasles a ujedes pryc. Mozna se tam vratis velkou oklikou radsi po vlastnich a se stazenyma pulkama se ho pokusis vyndat nebo se na tor adsi vykasles a nebudes riskovat ani vybavu, protoze si pred par hodinama nasel M4 s aimpointem, glocka 17, mapu a spoustu dalsich veci. I se vsema bugama, co ten mod ma, tak je to proste paradni herni zazitek, kterej stoji za vyzkouseni... Jo a pozor s vice hracema v tymu navykovost prudce stoupa :)
  • http://www.youtube.com/watch?v=JbV0Xaa6ovU :DD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit