Přejít na výpis diskuzí
Tvůrce Minecraftu vyzývá Bethesdu na souboj!
17.8.2011 | Aleš Smutný
37 příspěvků
-
Tak to jsem fakt zvadavy jestli na toto Bethseda pristoupi :D Nebo doufam ze jo.. je to rozhodne zajimave reseni a jak Bethseda tak Mojang by usetrily kvanta casu a jeste by si pritom uzili porci zabavy (nebo aspon ze strany Mojangu) .. A jestli bych ten zapas chtel videl? To si piste ze jo!
-
Minecraft nehraju, ale tohle bylo výborný gesto:)) Fandim Notchovi, to je jasný.
-
tohodle hlupáka jednou někdo zastřelí na ulici...
-
-
na tebe kleště a letlampu...
-
á, pán se vyzná...
-
-
Uz vidim jak rychle zamestnaji nejlepsi progamery aby za nich bojovali. Pak se to zvrhne na mega ultra pro 1337 souboj :)
-
Moc hezky....oceňuji!
Jen to má dvě chyby. Kravaťáci z Bethesedy hrát Queka neumí a hlavně jim jde o to vytřískat z Mojangu nějaké prachy, ne o název Scrolls(ano, je to smutné). -
-
Já si to nemyslim bo mojang by s nima do soudních sporu nešel a jak se psalo jméno ty hry jim je celkem dost u pr**le a to oni vedej.
Jediny oč jim jde ( podle mě ) si udělat reklamu sice špatnou, ale udělaj. -
-
Spíš udělají reklamu té karetní hře od Mojangu než sobě, ale proti gustu žádný dišputát. *3*
-
-
Oba si udělaj reklamu :)
-
-
-
-
Ten musel bejt slusne nachcanej když to napsal :D
Už to vidim jak si druhej den probudí a řiká si co jsem včera udělal a pak se podiva na twitter a uvidí toto :D
Nápad sakra dobrej se musí nechat, mohlo by se tak řešit víc soudních sporů, aspon by byla sranda :D
Už vidim jak při rozvodu se dají do místnosti 2 compy a zacne duel v naky hře a vitez by dostal třeba děti ( berte to s humorem) do péče či tak neco. *15* -
-
snad poražený:D Pardon.
-
-
Taky možnost *1*
1.V případe remízy by se rodiče střídali v péči po tejdnu/měsíci.
2.V případě sudého počtu detí a remízy by každý rodič dostal půku dětí.
3.V případe lichého počtu dětí a remízy by každý dostal jpůlku dětí a o další se střídali viz 1. -
-
Pokud bych měl mít bratra, nebo sestru, tak bych nechtěl aby byl někdo z nich jinde...pokud by k tomu došlo.
-
-
-
-
tak to je epičné *15*
-
Je to borec! *1*
-
Hej, to by bylo docela dobré...Bethesda vs. Mojang... *1*
Btw. takhle jsem chtěl urovnávat spor se svým spolubydlícím...(cituji: Máš problém? Dáme bitku? Dáme bitku v Tekkenovi?) -
-
Jn my sme to vždy řešíli přes stolní fotbálek. *2*
-
-
Palce nahoru:)