Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    Tohle je strasnej fail, udelat reskin BF4 na motivy prvni svetove je dost hloupe ...
    To uz rovnou radsi mohli delat druhou svetovou, kdyz to chteli mit moderni.
    Skoda, opravdu jsem se tesil ze bych si po dlouhe dobe Battlefield koupil, ale takhle ...
    • přesně tak, kdyby aspoň udělali reskin Battlefield 2 s jeho mechanikami
      • bf1 už je, pak bude BF1942 + xdatadisků + 1 velkej Bitva o Británii (letecký DLC) pak bude BF2 a to bude oříšek i pro konspirátory , možností je hned několik . Ale reskin BF2 (old) bych uvítal asi nejvíc kubradam warlord atd...... Jen doufám že to nedopadne jako BF4 Dragonvalley , být v BF4 v helině je za trest každej kdo má díru do prd*le může helinu ohrozit. v BF2(old) byla helina jako MUC- Mobilní utlačovací centrum. V BF3 se heli ještě dá ,ale ve BF4 už teda ne !!!
  • thats the way how to ruin unique game, bye
    • Na tom neni nic unikátního, je to jen reskin Battlefield 4, který byl jenom reskin Battlefield 3
      • Ty ses taky reskin opice a nikdo to neomila furt dokola. To bude asi tim, ze je samotnej pojem reskin naprostou hovadinou, ze ano.
        • umíš i nějaké agrumenty, opičko, nebo jen urážky a nesmyslný vřískání? *1*
          • to, že nějakýmu slovu nerozumíš neznamená, že se běžně nepoužívá, slovník a učit *1*
            • Az na to, pane IQ 0, muj prvni a druhej prispevek byl docela velkej argument, kterej naprosto zneplatnuje tebou pouzite slovo "reskin" v tomto kontextu. To, ze asi neumis zjevne cist a nechapes o cem mluvim, neni muj problem. Ovsem poradil bych ti, abys priste neopakoval, ze nekdo nema argumenty, kdyz jeden ti dva svitej do oci.
            • Dík za potvrzení, argumenty nemáš, nevíš o čem mluvíš a nemáš co říct k tématu, trollíš a urážíš ostatní diskutující. Jestli tohle není definice internetového diskusního odpadu, tak už nevim co.
            • Boze to je vul, to snad neni ani mozny.
            • možná trollík, každopádně odpad co se nemumí chovat
            • argumentovat je potřeba, abys nebyl k smíchu, tak jako doteď, evidentně nemáš ani páru o čem mluvíš, místo aby ses choval slušně, jestě tu ostatní urážíš, typický internetový prosťáček
            • a víš teda vůbec, co to znamená, opičko, nebo tu jen tak kňučíš co prázdna? *1*
            • Na co je potreba argumentovat? Ty uz ses davno ztracenej pripad, kterej pouziva slovo reskin jak opice a jeste naprosto spatne, takze bych rekl, ze sam nevis, co znamena. Pokud si nepochopil ukazku debility pouziti toho slova na me vete o reskinu opice, ktera ti mela ukazat, jak nesmyslne je pouziti toho slova v necem, co je naprosto normalni a nepoukazuje se na to, tak je mi lito.
  • Já si nemůžu pomoct, ale mě to teda jako reskin BF4 nepřijde ani náhodou. Že je BF4 reskin trojky? Pravda. Zpackaný Hardline reskin BF4? Pravda. Ale tohle na mě nepůsobí reskinem ani náhodou. Zachovali stejné herní mechaniky jako v předchozích Battlefieldech, ale o přeskinovanosti tu není řeč, je to úplně něco jiného. Sledoval jsem spousty videí od NoVA, Brokenmachine, Stonemountain64, Ravic, Threattyho a dalších a prostě nesouhlasím.

Jinak mám z BF1 smíšené pocity. Ten ženský hlas mě irituje, balistika je opravdu záhadná (rychlost kulek je mizerná), bodáku se takřka nedá uhnout. No ale viděli jsme jen jednu mapu a jinak nic, takže uvidíme, počítám, že obsahu a taktik bude nakonec mnohem více a spousta lidí bude příjemně překvapena. Aspoň doufám. Klasicky nepředobjědnávám a čekám až jak to bude po vydání vypadat - hlavně technický stav. Po BF4 už jim nevěřím ani dobrej den.:-)
  • A já se tak těšil... Očekával jsem i realistický tutorial formou seřvání od kaprála s přídavkem pár facek, přesun na frontu v dobytčím vozem a nafasováním pohlednice místo večeře. První misi jsem si představoval tak, že jako nováček nedostanu nic těžkého, např. jen před útokem prostříhat ostnatý drát protivníkovy obrany nebo noční průzkum země nikoho. Přestávky mezi misemi vyplněné vyháněním krys z krytu (to by byla minihra), kopáním latríny nebo masového hrobu. No škoda.. Bonusové mise se zvláštní odměnou, jako třeba extra příděl cigaret za popravu civilistů asi taky nebudou, že?
    • A potom si sa zobudil s rukou v serbli
      • Slovy sapéra Vodičky: každý Maďar může za to, že je Maďar, Maďare. *1* A jak jsme vás v Uhrách pěkně mlátili überšvunkama přes tlamy. Bys to taky potřeboval, jako prase drbání.
        • Fuu, hrozne si ma urazil
  • Myslim že lidi co nejsou "casual" hráči se nejvíc těšili na to,že to bude krásný, neokoukaný prostředí, bez automatů nebo ve velmi omezeném počtu, častý boje na bodáky a bez neomezeného spamování granátů díky bednám s municí.
    Místo toho sice dostanou neokoukaný krásný prostředí, zato plný WTF momentů kde bude historie a vizuální realismus dostávat řádně na anus.
    Nikdo nečekal že se tam bude řešit únava postavy či možnost při chlorinovým útoku zadržet na chvíly dech a utéct z oblasti bez použití masky (např.), ale oni z toho udělají jízdru na horské dráze.
  • Po E3 jsem o tu hru ztratil zájem, Potenciál tam je ale chaotičnost a až přílišná podoba s BF4 mě odradili. Škoda. Ale nebudu hrát hru z první světová která je natolik arkádová. To fakt můžu jít zpět k BF3 nebo BF4
  • No LOL! Tak ti to zazdili! *15* Oni v EA nepochopili, že nikdo nechce další reskin BF4 jako byl Hardline. Fail to nebude, stádní myšlení a marketingová masírka je všemocná, ale prodeje i přes to lepší nebudou. Lidi jsou sice idioti, ale i ti největší se nechají houpat jen do určité meze.
    BF4 rozdává EA na Originu po kouscích sama několik měsíců celkem intenzivně o Hardline raději úplně mlčí, skoro jako by se snažilo samotné EA jeho existenci popřít (a dobře dělá).
    • Co se ti na Hardline nelíbí, že tak nadáváš? Já to koupil před 2 měsíci a multiplayer je pro mě mnohem lepší než BF3 a 4. Nikdo tam nemůže sedět v 10 tancích a odstřelovat hráče jak na běžícím pásu.

"BF4 rozdává EA na Originu po kouscích sama několik měsíců celkem intenzivně o Hardline raději úplně mlčí, skoro jako by se snažilo samotné EA jeho existenci popřít (a dobře dělá)." *15*

Je vidět, že o tom víš houby. Oháníš se stádním myšlení, ale na tebe se to přesně hodí. Plivat bezdůvodně na Hardline a ještě používat vymyšlené hlouposti.
      Hardline se rozdává úplně stejně jak BF4...
    • Pro EA to nebude fail, protože vydělaj balík, jestli je hra dobrá je jim buřt, i když to bude total rozbitý a hratelný po 20 patchích jako Hardline, lidi to budou kupovat, i když hra bude nuda bez obsahu jako Battlefront, lidi to budou kupovat.. to si pak ještě řikáš, co by asi museli udělat, aby je s tim všichni poslali do hajzlu
  • Škoda. Mnoho potenciálu pryč. I ve druhé světové válce byly stále pro mnoho národů standartní opakovací pušky (Kar 98k, Lee Enfield, Mosin Nagant, M1903 Springfield, Arisaka...) byť mixované se samopaly (většinou důstojníci a poddůstojníci)... Až v průběhu války většina stran měnila za poloautomaty (Gewehr 41/43, v omezených kusech SVT-40, M1 Garand...) a Němci se nebáli naprosto nového konceptu útočné pušky s MKb 42, MP43, a nakonec StG 44...
    • Toho "v omezených kusech" vyráběného SVT-40 se vyrobilo cca čtyřikrát víc než G41+43 dohromady...
      • Wiki uvádí 1,6mil SVT-40 do r. 1945, s tím že po r. 1942 se puška vyrábí pouze málo. Dle stejného zdroje jich byla většina ztracena, i přes údajný poměr jednoho SVT ke dvěma Mosinům před operací Barbarossa, ve prospěch Wehrmachtu. Uvádí se, že r. 1942 dostala továrna vyrábějící tuto pušku rozkaz k výrobě Mosinu. Také praví, že 51,710 pušek byly varianty pro ostřelovače.

Jiné zdroje se shodují v počtu ostřelovacích speciálů, ovšem někdy seliší počtem celkového počtu pušek. Válka.cz například uvádí pouze 1,3mil, ovšem není jasné zda toto číslo má poukazovat na počet vyrobených pušek do roku 1942, nebo do r. 1945 (kdy byla výroba zastavena kompletně). Gunsamerica.com, byť bych tento server neoznačil jako ideální zdroj, také uvádí kolem 1,6mil pušek. Také však praví, že posledním rokem, kdy SVT byla vyráběna ve větších počtech je rok 1943, což se sice neshoduje s jinými zdroji, nemusí to však nutně znamenat protiřečení.

Takže ano, po r. 1941/42 již SVT nebylo příliš vídáno, a častěji byli vojáci vyzbrojováni Mosinem, Pepešou, nebo Sudajevem.
      • Demente, Gewehru 41/43 se vyrobilo v letech 1941-45 cca 1 milion kusů.
        SVT-40 se vyrobilo v letech 1940-1955 cca 1.6 milonu kusů a naprostá vetšina se nikdy nedostala na frontu. Takže než začneš dělat chytrýho, tak si ověř to co tu píšeš.
        • P.S. výroba SVT-40 skončila v lednu 1945, většina pušek byla vyrobená v roce 1941. Jak to bylo s tím čtením a psaním?
          • Wiki odborník?
        • *15* *15*
        • Je načase probudit se z vlhkého snu, ve kterém Adolf vyhrál válku a jeho hoši vyrobili milion kusů pušky, které ve skutečnosti vyrobili čtyři sta tisíc.
      • Nechej ho, ať se cítí profi odborníkem *3*
  • a já jsem tak strašně rád, když vídím jak se z té hry můžete zbláznit :)) BF1 FTW!
  • Ale tak ruku na srdce, kdo čekal, že budou měnit něco, co vcelku funguje? Pro mě je BF hlavně super odreagování, kdy mě grafika v ruku v ruce s fantastickým zvukem vytrhne na chvíli z reality. Jsem rád, že zmizí nechutné technické hračičky jako flir, frag, ucav, mav a bude to trochu víc o tom jít do sebe, aniž by to bylo úplné COD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit