Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Battlefield Hardline poslouchají komunitu a mění podle reakcí vlastnosti hry
3.7.2014 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
Fakt? není na to už poněkud pozdě nebo spíše už vstoupily do stejné řeky a počítají s tím že komunita jim to pomůže vyžehlit. EA games = Almost ready to play. *3*
-
-
Ze jim na to po tom vsem este porad skocite... Je to marketing jako vsude jinde... Bla bla hromada kecu a ruka ve vasi penezence...
Spatny... Budte skepticky, pockejte si na vysledy, treba kdyz zjistej ze neplatite za trailer a kecy o naslouchani komunitam, nejaky vysledky I budou. -
"Kupříkladu pohyb bude o deset procent rychlejší, protože mnoha hráčům přišlo, že je příliš pomalý. Navíc se ještě o desetinku zvedne s vytaženou pistolí."
WTF?? Ještě rychlejší pohyb? Proboha ať nekdo už kopne EA do koulí. Třeba se jim prokrví mozek. Každopádně jim to neublíží a když to náhodou přežene, alespoň se to nebude dál šířit. -
-
Dyť je to arkáda pro děti. To znamená běhat, skákat jak idioti a "Tatatatata a někdy ještě mnohem rychlejc".... takže co od toho čekat. Já jsem osobně spokojen s Armou, a zatím mě v posledních letech žádná válečna FPS nezaujala.
-
-
America´s Army?
-
-
Jo vidíš na to sem zapoměl *3*
-
-
Já nezvládl ani trénink (až s pomocí) a když jsem to poprvé zapl a umřel ttak už jsem to poté odinstaloval a nikdy nezkusil. Na mně příliš moc HC. Když já HC vlastně ani néé moc rád spíše vůbec ale někoho to třeba baví. *4*
-
-
-
ona ta arma taky není zrovna dělostřelba..
-
-
Oproti CoD a Battlefieldum je to hra pro dospělý. Nezabiju tam během jedný mise 400 nepřátel, mam volnost pohybu a taktiky. a to se mi líbí
-
-
-
-
přesně tak bf4 jen jiny mapy nas
nto -
viete, čo je vtipné na celom tomto wannabe payday či swat alebo čokoľvek to má byť ? Ešte aj rovnaké bugy to má ako BF4, nehovoriac o rovnakej "chuti" developerov ich aj reálne opravovať ...
-
Je pravda že vypadá pěkně hrál sem betu ale nedodělky tam sou pořád jako například že přes celou mapu můžete zabít lehkým samopalem člověka a nebo vás zabije hráč za rohem a další věci ale každý asi ví jaký když hrál bf4 prakticky se nezměnilo nic akorát mapy takže spíš by to mělo být dlc a ne full hra takže kdo má bf4 tak nemá cenu ani kupovat hardline
-
-
Toto si presne vystihol, clovjeku! Cely nablbly Hardline mal byt ked tak VYHRADNE len akymsi (este k tomu) "bonusovym" DLC... Rozhodne nie komplet novy titul, ktory v nazve nesie slovo "Battlefield".
Za tychto okolnosti sa totiz, dla vskutku "neprekonatelnej logiky" v ramci EA moze stat, ze v podstate do buducnosti budu s Hardline vymyslat dalsie a dalsie pokracovania, samozrejme spojene i s DLC.
Avsak ak im my hraci opat zozerieme este i TOTO, tak to znamena, ze nam zase zacnu servirovat tzv. "NOVU SERIU" hry, kde sa budeme hrat na vecne zlych kriminalnikov a naopak, vecne dobrych policajtov (hlavne, ze v tejto sfere uz predsa DAAAAAVNO exceluje GTA, smankote!!!). A to, samozrejme, presne v duchu serie BF, cize cele to opat bude vyhradne o multiplayeri, tradicne odflaknutom zdrojovom kode (nad ktoreho opravou stravili uz snad tolko casu, ako nad vyvojom celeho BF4)... No nic no. Vieme s kym mame docinenia, na EA sa proste neda zabudnut... a obavam sa, ze to bude i z hladiska buducnosti (azda i ZNACNE VZDIALENEJ) jedna z mala distribucnych hernych molochov, ktore budu desit este i nasich, par svetelnych rokov vzdialenych potomkov... HNUS! *16*
A tak ja teda zas a znova du blejt, velebnosti... *11*.
-
-
hádám že věci jako "zrušte Origin a hoďte to na Steam, opravte síťový kód aby postavy neumíraly za rohem, vydejte hru tak aby v den releasu nevypadala jako nedodělaná alpha verze" v tom seznamu nebyly *7*
-
podle reakci menu hru? v tom pripade ji meli zrusit...