Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Bloodborne radí, kam ve hře za dobrou radou a chvilkou klidu
20.3.2015 | Adam Homola
78 příspěvků
-
Před zhruba 2 lety diskuze na Games za něco stali člověk se i někdy zasmál ale to co se tu objevuje poslední dobou je neskutečný odpad.
-
-
Nejhorší je že s tím admini nedělají vůbec nic. Asi se bojí, že by ztratily velké procento náštěvníků.
-
-
Odešlo by tak 8 lidi co tu to jen hnoji
-
-
Odešel by jen ggg.
-
-
Veř tomu že by odešlo mnohem víc lidí ale to se bohužel nestane
-
-
-
-
-
Reklama na Bloodborne je už fakt úplně všude.
-
-
Nj. Jako u AAA her. Cpou to všude.
Nahrabali si na Dark Souls a tuší další šanci, tak co cpu všude a games + další weby to sem cpou jako na běžícím pásu *11* -
-
*11* v Česku se úspěch neopouští co? Zamindrákovaní panici z Games.cz utočí...
-
-
úspěch je něco jiného něž cpaní reklamy všude možně.
vadí reklama ne úspěch nějaké hry na konzole. To je skutečně jedno. Navíc tvoje agresivní a zoufalá zprává je k zamyšlění zda jsi danou narážku nemyslel na sebe. Sedí k tomu mnohem více.
-
-
-
Na fansite Sony Zingu se to Bloodborne jenom hemží. *11*
-
-
poradím ti, prostě to nečti, nikdo tě nenutí číst novinky o PS platformě a jejich exluzitě...
-
-
To sice ne, ale je to přesně jako tomu bylo dříve např. s wowkem nebo jinými hrami (tzv. hype), kdy se prostě psal o jedné hře téměř den co den nějaký článek. A přesto se tu našli lidi z opačné strany, který to neskutečně kritizovali, a teď když se to dělá i u této hry, tak je oheň na střeše :).
-
-
Co to mektáš? Tady na Games.cz je novinka o Bloodborne asi po týdnu a je logické, že na ostatních webech se tomu věnují, v podstatě je duchovní pokračovaní nejlepší hry minulé generace. Nejlepší by bylo, kdyby se o tom nepsalo co? Bože tady jsou gumáci *11*
-
-
-
-
-
Nightmare edice uz se blizi! Ted si muzete pobrecet jaka jsem konzolova sra... ,ze si PC hrac koupil PS4. *5* *15*
-
-
Nn palec hore užij si hru a pak bych prosil postřehy neFanBoy hráče *3*
-
-
Proč neFanboy hráče???
-
-
Špatně jsme to napsal, ale nechtěl jsem to okecávat, myslel jsem od někoho kdo to nebude vychvalovat jen protože to vychází pouze na PS4, jinka bych si rád poslech názor někoho kdo má Souls sérii prolezlou skrz na skrz a pak by to objektivně zhodnotil, to znamená že zmíní jak pozitiva hry ta i to horší a nebude jak jsme tu celkem často svědky, okecávat chybu tak dlouho až z toho udělá zlatej bobek, to myslím napříč platformami, ale nedávný případ je zrovna z PS4.
-
-
Aha, takhle. Já jenom doufám, že SoSad a Fire zase budou natáčet...
-
-
SoSad by chtěl co říkal, ale nemá PS4, tak snad Fire bude mít aspoň půjčenou.
-
-
-
-
-
-
Chtělo by to promazat trošku jsme tu nablinkali *9*
-
Po dvou letech vychází na PS4 první zajímavá exkluzivita. GG Sony, takhle se tomu bankrotu rozhodně ubráníš.
-
-
http://bonusweb.idnes.cz/financni-vysledky-sony-q3-2014-d1d-/Novinky.aspx?c=A150317_154159_bw-novinky_anb
-
-
U PS3 to bylo přesně obráceně
-
-
a poenta? Je logické. že PS3 měla horší start, když přišla o rok později než Xbox, nakonec to stejně dorovnali..
-
-
No jen jsem chtěl říct že teď PS4 drží Sony nad vodou a ostatních divizí se snad bude i prodávat, kdyby to u PS3 nevydržela a třeba jí prodala (herní divizi) mohlo být zle, to neměl být žádný útok.
-
-
jestli se nepletu, tak i mobilní divize teď vykázala zisky, po tom jak zúžili portfolio.
-
-
-
-
-
-
ten dubstep se k viktoriánske dobe moc nehodí
-
Prodávám PC a kupuji Bloodborne a PS4. TOhle bude herní zážitek roku
-
-
Mazec, dokonce i youtube diskuze, což bývá obvykle nejhlubší dno, jsou v podstatě rozumější než tady games. Tleskám pánové, PCtardi dosáhli nového dna.
-
Vypadá to naprosto grandiózně. Tohle zadupe trapného Geralta i shity z KickStartu hluboko, ale sakra hluboko do země...
-
-
Prosím používej svoje nicky... Vím, že tebe tu nikdo nebere vážně ale podle těch nesmyslů stejně každý pozná jaký jsi nevyzrálý, přiteplený zoufalec.
-
to by musel bejt Bloodborne na PC :D
-
Praveze som dost sklamany, bola to pre mna jedna zhier co som urcite planoval kupit na PS4 ale po asi pol hodine hrania na GDC ma to vobec nenadchlo, skor naopak a to hovorim ako clovek co presiel vsetky Souly. Je to take preplacane, uz to nema to caro predoslich hier :/
-
myslím že opravdoví fanoušci rpg dají prednost pillars of eternity
-
-
Pillars of Eternity si dam kdyz se naseru u bloodborne. Dam kafe a vychladnu. *4*
-
-
no než dohraji BB, tak to snad opraví to největší bugy, tak pak to určitě zkusím, jedna z mála her z KS, která má slušnou atmosféru, ale na BB se to samozřejmě nechytá. Hrál jsem betu a ten combat je k u zoufání nudný...
-
-
Opravdoví fanoušci her dají přednost Bloodborne, protože žádná jiná hra nenabudí takový zážitek z hraní jako hry od FS a vůbec ne izometrické RPG. Navíc PoE bude další rok v Early Accesu, než vyladí tu tunu bugů. Mně stačilo zabugované Divinity, to byl takový druhý Skyrim, jak po stránce scénáře, tak v množství bugů..
-
-
Ja uprimne chapem majitelov PS4 konzol, musia byt totalne zniceny, ze na ich konzolu vysla tak jedine Order exkluzivka a to je tak vsetko a teraz dostavaju druhu hru, tak musia hned hlasno vykrikovat aka pecka to bude, lebo to bude len pre ich konzolu. Uprimne ich strane lutujem. Kupily nieco co je akurat tak na chytanie prachu (momentalne).
-
"protože žádná jiná hra nenabudí takový zážitek z hraní jako hry od FS a vůbec ne izometrické RPG"
KKKKKKK Cpt Sonyboy *15*
-
-
-
-
Nevíte zda to vyjde zas někdy i na PC jako DS ?
-
-
Ne, tohle je jako Demon's Souls to Sony nepustí, max nějaké "pokračování" v podobě Darkborne.
-