Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevíte někdo jestli to pojede v 60 fps?
  • Alucard
    O Dela0 bych měl rozhodně zájem. Jako pokusné morče v mém výzkumu, který se zabývá tim, že na Pcčkáře působí herní vlny blbosti daleko více než na konzolisty, by byl pro mě neocenitelným subjektem. Co tak si domluvit schůzku?
    • Já si s tebou rád dám schůzku pokud ti nevadí utrhnutá hlava na závěr večera *1*
    • del0
      Hmm, ne díky. Zkus radši Gajínka, ten bude určitě pro. A můžete si hrát s páčkovačema na morčata do aleluja.
  • BTW redakce si zdejší trotly pěstuje dobrovolně proč? Proč to nemoderujete???
  • P*del0 zase trolluje. Copak nudíme se? Hypsterské hovňoušké wanna be yntchelektuální glitchstarterovské slátaninky v cool 8bitovém provedení došly?
    Zase PC pakáž bulí. Moc se směju muhehehehe
    • ty máš tak blbej nick a tak blbě píšeš, že tě vůbec nemá cenu ani číst :-)
    • Slušná křeč...Co taky čekat od zdejšího tragéda *3*
  • jestli tohle se nepodaří, tak už nikdy nic *4*
  • Draken69CZ
    Nejlepší reklama je rychlost loadingu *15*

edit. ... je rychlost loadingu *13*
    • proto vychazí one-day patch, který nejen přidává dungeony *7* naprosto zbytečný koment...
      • Draken69CZ
        A ten to zrychlí o kolik?
        • přesně o 72,423%
          • Draken69CZ
            no já si to stopnu a jestli to nebude sedět na desetinku tak jsi u mě lhář. To je to nejhorší označení co můžeš dostat.
            • Draken69CZ
              Jo v dnešní době a v této krajině je být lháře normální, v Japonsku by to brali jinak, ale to je o charakteru člověka, výchově a kultuře ve které žije.
            • Jak říká Dr. House :" Everybody lies". Takže to v podstatě to žádná urážka není a vůbec ne od tebe....
  • del0
    Mno, přístí týden vychází jen jedno RPG a to se jmenuje Pillars of Eternity. Tuhle vyhypovanou mlátičku si pak můžu zahrát u kámoše při pivku for fun. Ještě tak kupovat kvůli jedné exkluzivní mlátičce krabici za 10k, bych si musel připadat jak exkluzivní č*rák, co nastavuje Soníkovi - prostě jako tady ten místní klučina jménem GGGay.

Btw, už se těším na Olejníka a jeho "profesionální" recenzi, plnou objektivity, neignorování chyb a nefanboyství. *15*
    • Soudit něco před vydáním, když si to ani nehrál je stejně ubohý jako kecy co tady vedeš. Jsou tu lidi co hrají rádi a zahrají si každou dobrou hru, a je jedno jestli na Xbox, PS4 nebo PC. Nejdřív to dohraj do konce a pak tady něco plkej o tom co je RPG nebo ne. Kdyby nebylo Sony tak by tu bylo tisice PC her které vypadají jedna jak druhá, Za PS4 jsem rád zaplatil a za Bloodborne rovněž, protože moc dobře vím jak jsem se bavil u Demon Soul a Dark Soul. A taky moc dobře vím jak jste Vy, rádoby shora hrající myší klikajíci PCkaři prosili o to, aby vám předchůdce tohoto titulu předělali i na PC. A ty tu teď brečíš zase. Neplatˇ, nemusíš, vem si PC a bež si někam do hospody zahrat Pillars of Eternity. Ja si Bloodborne zahraju rad a ne jednou.
      • a jak víš, že to nebude opravdu nepovedená, špatná hra, že ji budeš hrát několikrát? jak to můžeš vědět, když ještě nevyšla.. ono soudit něco před vydáním je nesmysl
        • Protože hra na bazi Soul neni o jednom dohraní. Mimoto kamarad uz ji hraje a je je z ni opravdu nadseny. A to nebyl zrovna priznivec teto hry. Jednim slovem pecka ji oznacil a nepochybuji ze se pridam. :-). MAs recht jeste sem to nehral, ale koukal jsem na stream nekolika lidi co ji uz hraji a je mi lito ze nemam takove stesti jako oni ji uz proste hrat. Uz jen 2 dny a presvedcim se sam. A kdybych nic nenapsal znamena to ze se kvele bavim :-) a nebude cas tu vubec psat. Obvzlaste pak kdyz chce nekdo zrejme spise prudit a ne hrat.
    • Kozy
      „BB mám u řitky. Tyhle konzolové mlátičky nehraju.“

Legrační figurka, Bloodborne ho nezajímá, přitom nevynechá jedinej článek.
      • del0
        "Legrační figurka, Bloodborne ho nezajímá, přitom nevynechá jedinej článek."

Legrační je tak akorát to, jak ti můj odlišný názor na tuhle hru a celou DS sérii očividně trhá žíly. A to mě baví. Tady má každý právo psát názory k jakémukoliv článku ho napadne a ty s tím nic (krom papouškování jedné věty dokola) nemůžeš nic dělat. Tak si vem kapesníček a přestaň už brečet.
      • Kinet1c
        Nie je to to iste, jeho zaujima clanok, nezaujima hra. Je tu rozdiel, mozno rad cita :D.
        • A mozno je ocas
    • fakt už příští týden? juhůů

pro mě ale úplně jiný žánr, true oldschool rpg vs diablovka
    • Erien
      Proč bys měl kupovat krabičku za 10 tisic kvůli jedne hře? Her na to vyšla spousta a budou další. Nebo si myslíš, že po dohrání bloodborne se ti spustí autodestrukce? A spojení objektivní recenze bych rad viděl. Vždycky bude recenze ovlivněna pocity a taky tim jestli je někdo, třeba fanoušek serie. Jenže to bys musel číst text recenze v kterém to jde vyčíst, ne jen verdikt a číslo hodnocení
      • del0
        "Vždycky bude recenze ovlivněna pocity a taky tim jestli je někdo, třeba fanoušek serie."

Hmm, nope. Potom je to špatná recenze. Recenze má být nestranná. Doporučuju nastudovat základy ČJ.
  • Ps gumy uz lestia tie ich smyklave gamepady. Co na tom, ze je to sprostost jak mraky? Hlavne ze je to len na ps4. Uboha hra, no ale co uz ked nic ine nie je?
  • Ale jako ta bambitka a k tomu nějaké něco co má asi připomínat sekeru? Oproti DS je to trapné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit