Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ten dubstep se k viktoriánske dobe moc nehodí
  • Vogon
    Po dvou letech vychází na PS4 první zajímavá exkluzivita. GG Sony, takhle se tomu bankrotu rozhodně ubráníš.
    • http://bonusweb.idnes.cz/financni-vysledky-sony-q3-2014-d1d-/Novinky.aspx?c=A150317_154159_bw-novinky_anb
      • Draken69CZ
        U PS3 to bylo přesně obráceně
        • a poenta? Je logické. že PS3 měla horší start, když přišla o rok později než Xbox, nakonec to stejně dorovnali..
          • Draken69CZ
            No jen jsem chtěl říct že teď PS4 drží Sony nad vodou a ostatních divizí se snad bude i prodávat, kdyby to u PS3 nevydržela a třeba jí prodala (herní divizi) mohlo být zle, to neměl být žádný útok.
            • jestli se nepletu, tak i mobilní divize teď vykázala zisky, po tom jak zúžili portfolio.
  • Jack1947
    Noo, přestal jsem to prožívat od oznámení že to bude jen "rubačka" a PS4 exclusive... vlastně wait a long moment... *4* *7*
    • ty máš narubáno tak jedině v hlavě...
      • Jack1947
        Pak že se anonymové neregnou , ha... to je jedno že budou furt takový důležité je že aspon se zvedne počet uživatelů. Mišn akmoplišd. *4*
  • BTW redakce si zdejší trotly pěstuje dobrovolně proč? Proč to nemoderujete???
  • Ale jako ta bambitka a k tomu nějaké něco co má asi připomínat sekeru? Oproti DS je to trapné.
  • Prodávám PC a kupuji Bloodborne a PS4. TOhle bude herní zážitek roku
  • Nevíte někdo jestli to pojede v 60 fps?
  • Ps gumy uz lestia tie ich smyklave gamepady. Co na tom, ze je to sprostost jak mraky? Hlavne ze je to len na ps4. Uboha hra, no ale co uz ked nic ine nie je?
  • Nevíte zda to vyjde zas někdy i na PC jako DS ?
    • Draken69CZ
      Ne, tohle je jako Demon's Souls to Sony nepustí, max nějaké "pokračování" v podobě Darkborne.
  • Draken69CZ
    Nejlepší reklama je rychlost loadingu *15*

edit. ... je rychlost loadingu *13*
    • proto vychazí one-day patch, který nejen přidává dungeony *7* naprosto zbytečný koment...
      • Draken69CZ
        A ten to zrychlí o kolik?
        • přesně o 72,423%
          • Draken69CZ
            no já si to stopnu a jestli to nebude sedět na desetinku tak jsi u mě lhář. To je to nejhorší označení co můžeš dostat.
            • Draken69CZ
              Jo v dnešní době a v této krajině je být lháře normální, v Japonsku by to brali jinak, ale to je o charakteru člověka, výchově a kultuře ve které žije.
            • Jak říká Dr. House :" Everybody lies". Takže to v podstatě to žádná urážka není a vůbec ne od tebe....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit