Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Tohle bude bomba, po prolézání Drangliecu by mi nevadilo nevytáhnout zůstat ve městě. Ten trailer má pořádně tísnivou atmosféru.

Witcher je sice graficky špička, ale je to zase "jen" další fantasmagorie. *1*
    • wenceslaus
      A tohle je krutá realita?
      • Kozy
        Ale prd *3* , když jsem četl diskuzi, tak jsem si chtěl taky přisadit.

Když už se ale ptáš, tak lore Dark Souls mi přijde promyšlenější a tajuplnější. I když je Witcher možná fajn je to furt jen další fantasy v řadě.
        • wenceslaus
          Witcher je všechno, jen ne další fantasy v řadě. Nejsem sice nějaký fanda, ale tu atmosféru pokládám za jedinečnou.
          Z těch dvou bych rozhodně volil Witchera.
        • ale u Witchera máš zase ten aspekt, kdy můžeš navštívit místa o kterých jsi četl v těch knížkách, mluvit s postavama s knížek a hrát za hlavního hrdinu těch knížek, to tomu dodává šťávu a rozhodně to neni "jen další fantasy v řadě"

to že maj Souls propracovanější lore raději budu brát jako halucinaci z vedra *3*
          • Kozy
            Tak to neberu jako plus, Geralt je mi nesympatickej, pár knih jsem někdy přečetl ale strašně mě to nebavilo, i přes těch pár dobrejch nápadu je Zaklínač děsivě průměrná sága.
            • Femto
              Nesouhlasím, že je Zaklínač průměrná sága. Na High fantasy nebo chcete li meč a magie je to výborné fantasy a hodně čtivé. Jinak je pravda, že svět Dark Souls je zajímavější a lore je naprosto vynikají a daleko lepší než v Zaklínači, ale tam zas o lore moc nejde a není ani moc rozvíjené.
  • wenceslaus
    Nemůžu si pomoct, ale to druhý video mi připomnělo https://www.youtube.com/watch?v=DOtEdhKOMgQ&list=RDDOtEdhKOMgQ

... a taky že mi zrušili WoD, parchanti :-/
  • Jak malý děti. To je fakt tak těžký přiznat, že jak Zaklínač, tak tohle, můžou bejt (a nejspíš budou) fakt dobrý hry?
    • Magister_Peditum
      Přesně tak.
    • já si taky myslim že budou dobrý obě, jen se ty hry tak lišej že je nejde je srovnávat
    • kennyB
      Jasně, že budou dobrý obě a na obě se taky pěkně těším *3*
      • flash789
        tady jsi v diskuzi na internetu, tady nikoho smirci reseni nezajima *4*
  • Femto
    Už jděte to do háje se Zaklínačem. Za dva pokusy ještě neukázal nic dokonalého, s hratelností to bylo vždy na štírů a dvojka byla jen grafická orgie bez duše. Trojka vypadá zatím ze všech nejlépe, ale zatím jsem si tam nevšiml ničeho atmosferíckého, kvůli čemu bych měl být nějak hotov.
    • Haha srovnávat zaklínače s mlátičkou bez duše :D *1*
      • "Souls" má akurát v názve *3*
    • Magister_Peditum
      Do háje se Zaklínačem bychom šli, kdyby tady jeden DS fanboy nevykřikoval, jak je tahle čerstvě ohlášená hra jasně lepší než výše zmíněná hra. *3*
      • Femto
        To je pravda. Je blbost srovnávat to se Zaklínačem, ten nesahá Souls sérii ani po kotníky...
        • Magister_Peditum
          Ehm, jistě. *7*
          • Femto
            Takže ani po paty? Nebuď tak tvrdý na Geralta .)
            • flash789
              tak..trochu mi to zacinalo chybet..přiznávám..
            • Kozy
              Jo a mimochodem, Skyrim je blbost.
            • flash789
              ale tak..zase je celkem fajn ze uz je po 3 letech pryc doba kdy se u každého rpg někdo navazel do Skyrimu..to je zase super..ne ze ne:)
            • Jen tady trolluje = ulomek ani to naklikávání mu moc nejde .)
            • Krescz
              delas si pr*el? zaklinac ma nejlepsi svet a pribeh vubec....jak muzes hru zalozenou na pribehu srovnavat s tupou mlatickou zalozenou na opakovani smrti(nerikam ze jsem si DS 2 neuzil, byla to jizda).....neboj sak on ti witcher zatne tipec, ze si na Souls nevzpomenes *3*
            • Magister_Peditum
              Přesně tak, DS je ta nejvíc nejlepšejší hra na světě. 108/10 Forrestů Gumpů ji doporučuje. Časopis Květy ji opakovaně vyhlašuje, jako nejromantičtější hru pro ženy po třicítce už 14. rokem.
  • tomocz
    No jo, jakmile se někde objeví něco v souvislosti s Dark/Demons Souls, tak si rádoby fajnšmekři stříkaj do kalhot i v případech, že CGI trailer nepřináší nic extra ve srovnání s jinými, gameplay teaser vypadá jako přeskinovanej Dark Souls a ještě to srovnávají se Zaklínačem, kterej je asi tak 6x rpgčkovější RPG než nějaká rádoby RPG mlátička, na který každej chválí jen obtížnost (umělou a neférovou) a ostatních chyb, který tak rádi zmiňujou u jiných her, si zde nevšímaj...
    • Mně přijde hrozně vtipný, jak když se objeví nějaký fenomén, musí začít vyskakovat lidi, kteří jsou právě in (a ve svých očích unikátní) tím, že "na té vlně nejedou" a ukazujou, jak jsou ostatní "trapně main stream", když to chválí... Podivuhodný úkaz! *14*
      • tomocz
        Někteří takový jsou. A je pravda, že já nemám problém jít proti proudu a proti tomu fenoménu, pokud mi přijde, že je ten hype přehnanej. Stejně tak ale nemám problém svézt se na tom fenoménu a uznat ho, pokud si to vážně zaslouží ;-)
      • Ještě bys mohl dodat, o jakém fenoménu to mluvíš, jsem celkem zmatený.
      • flash789
        v době masového rozsireni internetu na tom uz nic podivuhodného není..lidi byli vždy takovy..jen o tom nemeli kde kecat :)
    • Zaklínač 2 je dost parodie na RPG, jelikož ten jejich RPG systém a skill tree bez ovlivnovaní statů je výsměch. Navíc minimum armoru a zbraní. Dark Souls je milionkrát více RPG než Zaklínač 2...
      • Nic ve zlem ale oboje to jsou RPG jen každé jiné.
        Diablo je H&S RPG
        Zaklínač je hybrid akčního a příběhového RRG
      • Čím viac pásikov, tým viac adidas (čím viac zbraní a armoru, tým viac Rpg)
      • tomocz
        Ještě že pro mě RPG neznamená jen to, aby postava měla milion statů, který ovlivňuje každá ptákovina, a milion verzí zbrojí a zbraní a všeho. Ne, RPG - Role Playing Game pro mě znamená i to, že jsou ve hře silný postavy, příběh, atmosféra, možnost příběh nějak ovlivnit a ne se jen donekonečna rubat s nějakýma divnýma příšerama. Prostě možnost tu hru skutečně prožívat a ne se rozčilovat kvůli tomu, že je nefér. Co se týče obtížnosti, tak i například Zaklínač 2 už byl na vyšší obtížnosti docela záhul. A já bych to Dark Souls ani tak nehejtoval nebejt těch ultimátních hodnocení a ohlasů, ve kterých jsou všichni posazený na p*del jen z toho, že tu kterou obludu museli zabíjet na 20 pokusů, protože je ta hra přece tak strašně těžká, (ne)férová a promakaná, a už si nikdo nevšímá (nebo nechce všímat) těch milionů nedostatků (kterým já se musím smát), který jiný hry maj a všichni jim za to strhávaj hodnocení, ale u DS ne, tam je to naprosto v pořádku.
        • kennyB
          Ale silný postavy, příběh i atmosféru DS má. A že je těžká??? To sice je, ale když přijdeš na všechny fígle, tak se hraje krásně a ani moc neumíráš *1* Jako jeden youtuber, který si oblíbil "obušku z pytle ven" a jak se mu krásně hrálo bez větších problémů, viď WhySoSade *3* *1*
        • flash789
          dyt ti to rikam..když ze zaklinace das pryc ty staty a levelovani zbyde ti adventura nebo akcni adventura..a ne rpg..pro rpg jsou tyhle věci zasadni, tak se nediv ze nekomu na nich tolik zalezi..bez nich to nejde. To co vyjmenovavs jako Role playing game jsou věci které presne vystihuji adventuru
          • Adventura má mnohem víc k RPG, než mlátička. Hraní RPG bez statů = adventurní, tj. pojem z papírového světa RPG. Nemáš za co.
            • *víc* = *blíž*
          • tomocz
            Když odendáš staty z DS, tak ti taky zbyde obyč mlátička. Zaklínač jen těch statistik a věcí na používání má holt míň no, to z něj ale nedělá horší RPG, protože to naprosto vyvažuje jinýma věcma. A tady nejde o Zaklínače, ale o přístup lidí k DS a celkově o přístup DS fanboyů. To mělo bejt hlavním poselstvím mých dvou zpráv. Chyby v DS -> nikdo si jich nevšímá. Chyby v jiných hrách -> no tvl, jak si mohli dovolit tady dát špatnou texturu, to je nejhorší hra ze všech!
            • lol. dyť zaklinač má kurevsky daleko do předloh RPG, nemužeš si vybrat ani za jakou postavu budeš hrát tvl a za druhé to jde dohrát bez vylepšovaní postavy....
            • Zaklínač je podle mě mnohem blíž tomu klasickému významu RPG z dob papírových RPG jako Dungeons&Dragons nebo Dračí Doupě, ze kterých ten žánr v podstatě vzešel, tedy důraz na roleplay. na to že si vybereš že budeš hrát zloděje a budeš se chovat jako zloděj, na možnost volby vyplívající z toho že v tom světě můžeš dělat cokoliv co tě napadne a nést za to následky
            • flash789
              Tak ono ta velka zakladna fanousku u Souls serie je jen pro lidi co objevili neco nového, když někdo zna drivejsi tvorbu From Softu tak zase tak prekvapenej nebyl ale holt to ted je tak jak to je, lidi si radi ve hrach masiruji vlastní sklil, a Souls je an to idelani..vis jak..ty voe ja ho dal na dve rany, toho bossa:). A jo, me taky třeba první zaklinac bavil vic nez DS.
        • Když se bavíš o atmosféře a prožívání tak je Dark Souls série tím úplně nejlepší, co kdy vyšlo, takže by jsi měl spíše hrát Dark Souls a hejtovat Zaklínače 2, kde nezvládli vůbec práci s atmosférou...
          • Magister_Peditum
            O duševním zdraví jedince vždy skvěle rozhodne jeho tvrzení, že nějaká hra byla v něčem tím nejlepším, co kdy vzniklo. Hergot chlape, tys asi hrál všechny hry na světě, co? *1* *1*
            • Magister_Peditum
              Jasně, 90% rpg. A hraješ už 20 let, říkáš? Ale píšeš tu jak někde na základní škole. *15* Hned jsem ti to uvěřil, fakt. *15*
            • Tak 90% RPG jsem hrál a takových 20 let je hraji. No takže už můžu soudit si myslím nebo ne???
      • Magister_Peditum
        Se tady hádáte jak někde před základkou. *15*
        • Asi tak.
      • Dark Souls je asi takové RPG jako Diablo *7*
        • Diablo je pořád více RPG než Zaklínač 2, kde je RPG systém a combat prostě nulový..
          • Diablo je asi takový rpg jako Hello Kitty
            • Zaklínač v podstatě staty neřeší, jen tak pro info .)
            • flash789
              kazde z tehle her chybi do skutečného herního rpg něco..diablu duraz na role playing, a zaklinaci zase ta stranka technicka..predmety, statistiky atd..neuhadate to ani ejden..protože každý ma svůj pohled co vlastne od slova rpg ocekava..a ma pravdu každý:) Někdo rad pribeh a moznosti postav a deje, jiny zase ty predmety a cislicka..Ale..zaklinac by byl bez cislicek a levelovani adventura...jen aby to pripadni remcalove pochopily ze ta dulezitost obou slozek je azsadni...takze zadne hello kitty..:) Hmm a když odebereme z diabla totalne pribeh atd..kupodivu zbyde porad akcni rpg..zajimave ze:)
  • RangerCZ
    Van Helsingu jsi to ty ?
    • rami.cz
      Taky mi to tak pripada :) No, atmosferu to ma vybornou :) Dalsi duvod ke koupi ps4 (muj prvni duvod byl, vlastne je, last of us remastered) *5*
  • moc jsem nepochopil symboliku nádoby kde mísí krev s močí a architekt co navrhoval to město musel být blázen, ale temný to bylo, to zas jo
    • Wallete kašli na to, Já nevím, ale ty si to neuvědomuješ, že jsi opravdu totálně trapný. Kdyby jsi měl aspoň z těch sto trapných komentů jeden vtipný, ale vše je to pořád dokola...
      • máš pravdu, poukazovat na to že zombie čoklové jsou klíšé bylo zbytečné,teď je ze mě Captain Obvious

PS: kdo je to Wallet? Nechci mu tu kazit reputaci *1*
    • teda až na ty zombie psy, jestli existuje větší kliše než jsou zombíci, tak jsou to zombie čoklové
  • Malleth
    Na tohle se těšim z daleka nejvíc. RPG z takovýho světa tu snad ještě nebylo. Doufám že soundtrack dostal na starosti opět Shunsuke Kida
  • flash789
    Myslis from Software? Jo jsou dobry, a to uz hodne let, kdy o nic vedelo jen par fandu. Ale spatnych her taky par udelali, neboj. Navic v Japonsku je za nejlepší studio soucasnosti urcite nikdo nepovazuje, konkurence tam je krapet vetsi nez ve zbytku světa. Chci jen rict ze ta hra klidne muze stat za prd, protože třeba z DS2 se zas tak moc nepredvedli, je to dobre, ale stejne..porad dokola.

patri to dolu
  • PravyMonty
    Zaklínač dostal nakopáno a měl by být rád, že jen to.
    • Hm, tak zas takhle drsne bych to nevidel. Co presne jsi z teto hry videl, ze te dovedlo zaveru ze to nakopalo zadek Witcherovi? Pokud si dobre pamatuju tak z tehle hry jsme meli sanci zatim videt par obrazku, a tenhle trailer. Witcher 3 uz od zacatku chrli jeden lepsi in game trailer za druhym. Dale pak nemuzes vubec srovnavat Witchera s touhle hrou, jedine co mozna budou mit spolecne je third person pohled, ostatni se uz diametralne lisi. Tos klidne moh zacit srovnavat tuhle hru s Tomb Raiderem. Dalsi vec, Witcher je silne pribehove zalozeny, v Dark Souls hrach zatim pribeh nijak moc nevycnival, byl tam spis jen okrajove na ozdobu. Witcher je prospikovanej Dialogama, a pokud se tahle hra bude vlacet ve slepejich Dark Souls, tak by se tu kompletni dialogy daly vsechny napsat na jednu A4ku. Jinymi slovy, nesrovnavej nesrovnatelne..
    • RangerCZ
      Sice to vypadá skvěle ale pořád mě to táhne k zaklínačovi.
      A stejnak nemám peníze na PS4 (mám jen PS2 ).
    • Jako můžu říct, že ta Xbone verze Zaklínače teda mohla být lepší, ale co s tím má co dělat tenhle generický trailer?
      • PravyMonty
        Generický? Generický?! Neměl jsi namysli geniální? Generické trailery jsou takové ty trailery plné střihů, kde jeden záběr má 0.5 sekundy, všude všecko vybuchuje, do toho někdo mele drsňácké kecy(nejlépe prokouřeným hlasem), hraje nějaká uber epická hudba, všude je slow-motion a vyzradí se polovina příběhu, mezi takové trailery patří téměř všechny trailery na AAA hry, jako např. nedávný trailer na zaklínače.
        Na druhou stranu geniální trailery jsou plné výborné atmosférické hudby, jejich tempo se často stupňuje(což výborně tvoří napětí), nikdo nemluví(Takže to diváka vtáhne) a mnoho věcí z traileru divák pochopí až si hru zahraje, pokládají víc otázek, nežzodpovídají(což donutí diváka ke koupi) a není v něm žádný zpropadený slow-motion(s kterým stejně skoro nikdo neumí pracovat pořádně!).
        Doufám, že sis jenom popletl slovíčka.
        • Ven s tím, kdo tě platí?

Ty z toho děláš Tarkovského! Ty v*le, vždyť je to normální AAA mainstream komerční titul a ty z toho děláš přinejmenším umělcovo lejno.
        • Femto
          Nemá cenu Monty... Oni to prostě nevidí .)
          • PravyMonty
            Chápu, že chci po slepém(který v životě neslyšel o obrazu), aby mi popsal Monu Lisu.
            PS. Miluji Berserka, takže vždy, když slyším jméno Femto/Griffith, se mě zmocní hněv, pak smutek, a na konec zhnusení!
            • Femto
              Femto je fajn, vždy musí být nějaký záporak, ale jeho zrození je skvělé. Výborná postava.
          • Na nulové kreativitě se těžko něco vidí.
        • A kromě toho tam narvou Van Helsinga co zabíjí zombíky ve městě z Thiefa.
    • Malleth
      Obě hry budou boží, jen každá v jiným stylu. Co ale můžem asi očekávat, je že Bloodborne bude mít líp vyladěnou gameplay, předevšim ovládání.
      • já slyšel, že simulátor kotoulů má být pro tentokrát už jen jedna z těch her
        • Takže zase zaklináč, chudák geralt...
          • RangerCZ
            Já chci simulátor piuret !
    • Magister_Peditum
      Čím, prosím tě? Vždyť jde o zcela odlišné hry. Navíc toho zatím moc nepředvedli, jeden cgi trailer a pár uniklých záběrů ve stylu jejich předešlých her, nic víc.
      • Počky tady se bavíme o E3 traileru a ten Zaklínač, kde plave v plné zbroji pod vodou byl doslova zdrcen....
        • když už mluvíš o tom plavání pod vodou a jak je to strašně nereálný, tak se radši ještě jednou koukni na ten boží trailer tady a na tu nereálnou postavičku co v tom účinkuje to spíš bije do očí
        • ajaj, tady se někdo třese na článek pana Ego "100 věcí co se mi nelíbí na Witcherovi 3"
        • Magister_Peditum
          Kvůli tomu? No, hlavně, že v DS bylo všechno naprosto realistický. *15*
          • PravyMonty
            Toto je shrnutí všeho co bych chtěl těm co mi odporují, a mají více mozkových bněk než prstů, říct:
            Ohledně realističnosti DkS doporučuji tohle video: https://www.youtube.com/watch?v=HXGns-R8KkM
            Zapomínáte, že srovnáváme RPG hry, a tím pádem Dark Souls je rozhodně jedna z nejrealističtějších her. Argument ohledně blokování obřích bossů, může vytáhnout jen naprostý imbecil, co tu hru nikdy nehrál, jelikož pokud takové monstrum vyblokujete, tak vám to sežere tak moc výdrže, že se nezmůžete ani na útok a další rána vás uzemní. Narozdíl od Dks v Zaklínači Geralt, který byl kdysi tak vážně zraněný, že neměl skoro chodit, naštěstí se vyléčil za cenu své pohyblivosti, přeskakuje své nepřátele jako by se nechumelilo.
            Kotouly- V DkS vás nikdo nenutí ke kotoulům(většinou je lepší prostě blokovat), já jsem to například dohrál úplně bez kotulů , narozdíl od Zaklínače 2.
            Atmosféra- Zaklínač 2 něco takového měl? Příběh - To, že souls hry nemají příběh , říká vždy člověk co nikdy nehrál Miyazakiho Souls hru. Samozřejmě, pokud jste líný a příběh nehledáte, tak nemůžete čekat, že příběh najdete. A zase se tu objevili lidé, kteří neví co znamená RPG. Tak jim to musím osvětlit. RPG=role playing game(český překlad by byl hra na hrdiny.). Což znamená, že si hrajete na hrdinu.
            Trailer na Zaklínače jsem popsal níže. Jeden z neznalých tu psal něco o tom, že Dark Souls nemá dialogy, jenomže kdyby si něco zjistil, tak by se dozvěděl jaké blbosti mu vylézají z úst, a že by příště měl být ticho a sedět v koutku, schválně ať použije google a najde si kolik normostran textu je v Dark Souls a pak ať to srovná s nějakým ukecaným RPG. Další hlupec tu mluvil o tom, že Zaklínač je high fantasy(doufám, že spáchal sebevraždu poté co vypustil takový blitek z úst.), a DkS je temné fantasy, ale bohužel je to přesně naopak, jen si zjistěte proč.
            Navíc ti co píšou tu stupidní kritiku na Dark Souls pravděpodobně nikdy nedohráli žádnou souls hru, a jenom se jim zdají vlhké sny o tom, že mají takové koule, aby ty hry aspoň nainstalovali.
            • "A zase se tu objevili lidé, kteří neví co znamená RPG. Tak jim to musím osvětlit. RPG=role playing game(český překlad by byl hra na hrdiny.). Což znamená, že si hrajete na hrdinu."

Díky za přeložení té nejvíce vágní definice, která kdy byla vytvořena a podle které může být RPG snad i Pacman. Dobrá práce Švejku.
            • Pravdu díš. Nikdy nebudu moci považovat za realistické něco, kde se mečem oháníme jako pádlem a šmrdláme ho přes model nepřítele (v případě zmiňovaného obra v úrovni kotníků). RPG které staví na soubojích a nevyvaruje se takových kiksů prostě nemůže být považováno za legendárni, ať je sebezábavnější. Těhle módních vln tady bylo.
            • flash789
              pro me osobne je nejlepší kompromis mezi realisticnosti a zábavou hra Dragons Dogma, a mam takovej pocit ze ma o dost vic moznosti nez všechny tri dily Souls dokupy. mely by jste zkusit..aspoň by jste zrejme poprvé v zivote videli co to je skutecne zabijet velkého draka nebo kyklopa, ne ze mu sekate do palce u nohy:)
            • Tys nemocný mé dítě.

Jo a dialog neznamená, že je někde něco napsané v popisce předmětu.
              Kde se v takovém malém mužíčkovi bere tolik nashromážděné zloby a nenávisti? Posílám ti veliký polibek, snad ti spraví náladu.
          • Práce se zbrojemi je v Dark Souls nejblíže realismu ze současných RPG a věř, že rozhodně nejde jen tak si plavat pod vodou ve zbroji...
            • flash789
              však nam taky, jen kolega nahore v tom vidi něco speciálního. realismus mam kazdej den normalne a ze to sakra nekdy stoji za to, tak proc s nim otravovat ještě ve hre...mozna nejake simulatory
            • Magister_Peditum
              RangerCZ: Na to se zeptej ulomka. *3*
            • RangerCZ
              Proč řešíte realitu ?
              Mě je realita u fantasy rpg celkem u zadku.
            • Ano hlavne ked v DS dostanem pecku do stitu od 10m obra , a zoberie to trochu staminy je fakt velmi realne.
            • Magister_Peditum
              To je vážně super. Jinak, když musíš vypichovat plavání pod vodou ve zbroji, jako důkaz, že Zaklínač byl jasně poražen, tak to spíš vypadá, že nemáš jiné argumenty. *15*
            • Mě by to např. Uzemnilo kdyby si Geralt sundal zbroj , vzal jen dýku a šel se potápět. Když psali, že to má být tak super-cool uzemnující trailer... Tak jsem viděl jen další výbornou hru.
            • RangerCZ
              To se máme všichni p*sr*t jenom kvůli tomu, že plaval pod vodou ve zbroji ?
              Sakra lidi není to jedno co si kdo koupí ?
              Obě hry vypadají skvěle tak proč se hádat ?
            • flash789
              a to by mel byt jako plus, když chces skutecne plavat pokazdy lizt do inventare a slikat se?..no nevim..leda ze by se tam muselo plavat fakt malo..on je docela rozdil mezi dobrym hardcore prvkem a prvkem zvanym opruz:) A anvic tohle bych u rpg radsi neresil, když ma kazda postava u sebe harampadi ze yb sla ke dnu jak Titanic
    • Přesně tak, žádné cool hlášky a drsné projevy a stříhy na hrdiny v heroických pozicích. Jenom práce s atmosférou a hudbou a temnotou. Neskutečné.
      • flash789
        ja nevim ze tolik lidi tihne k temnote a depresi, divna doba
        • Tíhnu k tomu, co ve hrách není běžné a to je práce s atmosferou, depresí, nihilismem a hudbou. Proto mě připadá divné. jak někdo oslavuje nějaké prostřihy na krajinku s lesíky v Zaklínači, když tohle je naprosto nesktutečné..
          • ovšem deprese a nihilismus v Zaklínači vychází z propracovaného scénáře, z toho že uděláš špatné rozhodnutí a někdo z tvých virtuálních parťáků to odskáče a poveze se to s tebou po zbytek série, ne z toho že natřeš zdi na černo
            • a klasické high fantasy to není z mnoha důvodů, doporučuji napřed kouknout do slovníku, než začneš piužívat cizí slova co neznáš ;)
            • no a?
            • Zaklínač je klasický high fantasy, opravdu to má do dark fantasy daleko, takže se začni trochu orientovat v žánru a pak diskutuj..
            • tak to asi vnímáme každý jinak, já tu beznaděj cítil jak v knížkách tak i ve hrách, jen to necpe všem před obličej tak prvoplánovitě jako Dark série
            • flash789
              prosim te, her které jsou temne je vic nez dost, navíc se to prakticky neda hrat když je venku svetlo, pac tam je videt prd:)
            • Hmm Zaklínač o nihilismus ani nezavadil, ale jinak dobrý pokus..
    • kde? kdy?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit