Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    Možná že právě kvůli takovejm lidem je to exkluzivita. Nejdřív to chtěj na všechny platformy a pak nadávají, jaká je to špatná hra *1*
  • To byl sarkasmus, milý Krytone...
  • Očividně si moc RPGček nehrál, nebo spíš ani nevíš, o čem jsou.
  • No kedze From Software vedia robit hry len na PS tak som rad ze to nepchaju na PC. Uz bolo dost nedorobkov od tejto firmy
  • Ako atmosfera paradna, ale kde si tam videl strach o prezitie je mi zahadou.
  • Musim take podekovat, za tu exklusivitu. Zadnou dalsi hru s tak promakanym dejem a tak hlubokymi dialogy jako v DS2 a DS1 bych uz nedal. Jsem jimi preplnen nejmene na dalsi 4 roky - ted je budu pomalu travit a predcitat si kazdy den vecer pred spanim. A k tomu aspon jedno lore video z DS sveta jako vecernicek denne. *8*
  • Tvl, s tebou bych chtel mit dvojmek s jednim vchodem. Ty musis bejt slusnej aparat.
  • Obavam se, ze tu opet nekdo zamenuje kvantitu za kvalitu.
  • tomocz
    Někteří takový jsou. A je pravda, že já nemám problém jít proti proudu a proti tomu fenoménu, pokud mi přijde, že je ten hype přehnanej. Stejně tak ale nemám problém svézt se na tom fenoménu a uznat ho, pokud si to vážně zaslouží ;-)
  • Hmm a to snad vymyslel Cd Projetct? Ten nevymyslel vůbec nic, jen kopírují předlohu... takže Ciri se vráti z budoucnosti, aby pomohla tam, kde před lety selhala, strašně originální příběh má vskutku Witcher a politika? To je nenapadlo nic lepšího než zase císařství... prostě lol, bez vlastního nápadu. To nejde srovnávat s Dark Souls, kde hýří vlastnímí nápady, vlastní svět, vlastní mytogie, vlastní lore u Witchera jen kopírka...
  • a jak do toho tedy podle tebe zapadá Ciri, Wild Hunt a cestování mezi dimenzemi ?
  • Dark Souls má složítější příběh než např Witcher--- kde Geralt ztratil pamět, vykradou laborátorium, unesou Yenn musí zachránit Yenn. Kulervoucí co???
  • snad Same nečekáš že ti tady bude ten šíleně obšírný, složitý a propracovnaný příběh Dark Souls rozepisovat, jen jeho nastínění by zabralo několik set stránek textu a to by ani nezačal zacházet do detailů, hodilo by se spíše na několikahodinovou univerzitní přednášku, aby se posluchači alespoň svezli po povrchu příběhu tohoto mistrovského díla *1*
  • LOL *1*
  • TheGGG
    Mooc luxusní, díky bohu za PS4 exklusivitu, tahle gamesa bude mít lepší atmošku než všechny ty americký a evropský rádoby rpg.
  • Ne, lole prosim, jsem jen pouhy debilek s velkym D, pomoz mi. Chci byt jako Ty. Chci rozumet lore DS2 a jejimu tajuplnemu pribehu. Chci travit stovky hodin v DS2 a tocit Ty genialni videa, ktere jsou na youtube. Chci se stat jednim z Vas, byt jako Fast, theGGG a Jejdasek a hlavne jako Ty velky lol. Chci vest sofistikovane diskuze nad významem kazdeho 5 radkoveho dialogu, ktery NPC jednou za 4 hodiny prohodi. Nenech me tapat v temnotach a proved me, nehodneho, skrz udoli temna a stinu. Bud mym pastyrem na cestach po svete Dark Soul. Az na veky. Amen. *5*
  • kennyB
    Myslím, že to napsal o pár řádků výše *7*
  • Atmosferou a vizualom mi to pripomina Penny Dreadful, novy serial od Showtime. Inak strasne milujem taketo temne, goticke/viktorianske prostredia, takze len sem s tym! Ze to bude vyborna hra vobec nepochybujem, vdaka tvorcom.
  • A ty máš co napsat ke hře? Lol... pověz mi o tom, jak se z toho uměleckého díla všichni poděláme...
  • z tebe zas stříka debilita, když nemáš, co napsat ke hře, tak nepiš nic a když už tak jsem fanboy MGS a ničeho jiného!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit