Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Počky tady se bavíme o E3 traileru a ten Zaklínač, kde plave v plné zbroji pod vodou byl doslova zdrcen....
  • moc jsem nepochopil symboliku nádoby kde mísí krev s močí a architekt co navrhoval to město musel být blázen, ale temný to bylo, to zas jo
  • Magister_Peditum
    Čím, prosím tě? Vždyť jde o zcela odlišné hry. Navíc toho zatím moc nepředvedli, jeden cgi trailer a pár uniklých záběrů ve stylu jejich předešlých her, nic víc.
  • Přesně tak, žádné cool hlášky a drsné projevy a stříhy na hrdiny v heroických pozicích. Jenom práce s atmosférou a hudbou a temnotou. Neskutečné.
  • kde? kdy?
  • Malleth
    Na tohle se těšim z daleka nejvíc. RPG z takovýho světa tu snad ještě nebylo. Doufám že soundtrack dostal na starosti opět Shunsuke Kida
  • flash789
    Myslis from Software? Jo jsou dobry, a to uz hodne let, kdy o nic vedelo jen par fandu. Ale spatnych her taky par udelali, neboj. Navic v Japonsku je za nejlepší studio soucasnosti urcite nikdo nepovazuje, konkurence tam je krapet vetsi nez ve zbytku světa. Chci jen rict ze ta hra klidne muze stat za prd, protože třeba z DS2 se zas tak moc nepredvedli, je to dobre, ale stejne..porad dokola.

patri to dolu
  • PravyMonty
    Možná ne nejlepším studiem, ale určitě nejlepším chlapíkem v video herním průmyslu!
  • PravyMonty
    Zaklínač dostal nakopáno a měl by být rád, že jen to.
  • Magister_Peditum
    Docela odvážné tvrzení.
  • Protože to děla nejlepší studio současnosti???
  • flash789
    jak to vis ze to bude dobry?
  • Uzasne, uzasne, ze porad existuji teamy, ktere dokazi odvdecit sve verne fanousky. Diky exkluzivite pro PS4 se nemusime bat zadnych ustupku, nebo omezeni, ktere bohuzel vyvrcholily v Dark Souls II. Diky
  • s witcherom zatial najlepsia hra z E3.
  • to tu mělo být už dávno, asi nejvyznamnější událost E3. Moje srde zaplesalo, když jsem to viděl. Tuhle hru by si zasloužili, ale všichni hráči. Tohle bude nirvána...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit