Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Dark Souls a Demon's Souls představili děsivé akční RPG Bloodborne
10.6.2014 | Petr Poláček
155 příspěvků
-
To je vážně super. Jinak, když musíš vypichovat plavání pod vodou ve zbroji, jako důkaz, že Zaklínač byl jasně poražen, tak to spíš vypadá, že nemáš jiné argumenty. *15*
-
Hmm Zaklínač o nihilismus ani nezavadil, ale jinak dobrý pokus..
-
ovšem deprese a nihilismus v Zaklínači vychází z propracovaného scénáře, z toho že uděláš špatné rozhodnutí a někdo z tvých virtuálních parťáků to odskáče a poveze se to s tebou po zbytek série, ne z toho že natřeš zdi na černo
-
Mě by to např. Uzemnilo kdyby si Geralt sundal zbroj , vzal jen dýku a šel se potápět. Když psali, že to má být tak super-cool uzemnující trailer... Tak jsem viděl jen další výbornou hru.
-
To se máme všichni p*sr*t jenom kvůli tomu, že plaval pod vodou ve zbroji ?
Sakra lidi není to jedno co si kdo koupí ?
Obě hry vypadají skvěle tak proč se hádat ? -
Wallete kašli na to, Já nevím, ale ty si to neuvědomuješ, že jsi opravdu totálně trapný. Kdyby jsi měl aspoň z těch sto trapných komentů jeden vtipný, ale vše je to pořád dokola...
-
a to by mel byt jako plus, když chces skutecne plavat pokazdy lizt do inventare a slikat se?..no nevim..leda ze by se tam muselo plavat fakt malo..on je docela rozdil mezi dobrym hardcore prvkem a prvkem zvanym opruz:) A anvic tohle bych u rpg radsi neresil, když ma kazda postava u sebe harampadi ze yb sla ke dnu jak Titanic
-
Takže zase zaklináč, chudák geralt...
-
Tíhnu k tomu, co ve hrách není běžné a to je práce s atmosferou, depresí, nihilismem a hudbou. Proto mě připadá divné. jak někdo oslavuje nějaké prostřihy na krajinku s lesíky v Zaklínači, když tohle je naprosto nesktutečné..
-
Sice to vypadá skvěle ale pořád mě to táhne k zaklínačovi.
A stejnak nemám peníze na PS4 (mám jen PS2 ). -
tohle dělá Blizzard? *8*
-
já slyšel, že simulátor kotoulů má být pro tentokrát už jen jedna z těch her
-
Práce se zbrojemi je v Dark Souls nejblíže realismu ze současných RPG a věř, že rozhodně nejde jen tak si plavat pod vodou ve zbroji...
-
Jako můžu říct, že ta Xbone verze Zaklínače teda mohla být lepší, ale co s tím má co dělat tenhle generický trailer?
-
Obě hry budou boží, jen každá v jiným stylu. Co ale můžem asi očekávat, je že Bloodborne bude mít líp vyladěnou gameplay, předevšim ovládání.
-
Van Helsingu jsi to ty ?
-
ajaj, tady se někdo třese na článek pana Ego "100 věcí co se mi nelíbí na Witcherovi 3"
-
Kvůli tomu? No, hlavně, že v DS bylo všechno naprosto realistický. *15*
-
teda až na ty zombie psy, jestli existuje větší kliše než jsou zombíci, tak jsou to zombie čoklové
-
ja nevim ze tolik lidi tihne k temnote a depresi, divna doba