Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krescz
    delas si pr*el? zaklinac ma nejlepsi svet a pribeh vubec....jak muzes hru zalozenou na pribehu srovnavat s tupou mlatickou zalozenou na opakovani smrti(nerikam ze jsem si DS 2 neuzil, byla to jizda).....neboj sak on ti witcher zatne tipec, ze si na Souls nevzpomenes *3*
  • Na nulové kreativitě se těžko něco vidí.
  • kennyB
    Ale silný postavy, příběh i atmosféru DS má. A že je těžká??? To sice je, ale když přijdeš na všechny fígle, tak se hraje krásně a ani moc neumíráš *1* Jako jeden youtuber, který si oblíbil "obušku z pytle ven" a jak se mu krásně hrálo bez větších problémů, viď WhySoSade *3* *1*
  • Magister_Peditum
    Přesně tak, DS je ta nejvíc nejlepšejší hra na světě. 108/10 Forrestů Gumpů ji doporučuje. Časopis Květy ji opakovaně vyhlašuje, jako nejromantičtější hru pro ženy po třicítce už 14. rokem.
  • Haha srovnávat zaklínače s mlátičkou bez duše :D *1*
  • Tak 90% RPG jsem hrál a takových 20 let je hraji. No takže už můžu soudit si myslím nebo ne???
  • Asi tak.
  • Magister_Peditum
    O duševním zdraví jedince vždy skvěle rozhodne jeho tvrzení, že nějaká hra byla v něčem tím nejlepším, co kdy vzniklo. Hergot chlape, tys asi hrál všechny hry na světě, co? *1* *1*
  • Femto
    Takže ani po paty? Nebuď tak tvrdý na Geralta .)
  • flash789
    dyt ti to rikam..když ze zaklinace das pryc ty staty a levelovani zbyde ti adventura nebo akcni adventura..a ne rpg..pro rpg jsou tyhle věci zasadni, tak se nediv ze nekomu na nich tolik zalezi..bez nich to nejde. To co vyjmenovavs jako Role playing game jsou věci které presne vystihuji adventuru
  • Magister_Peditum
    Ehm, jistě. *7*
  • Femto
    To je pravda. Je blbost srovnávat to se Zaklínačem, ten nesahá Souls sérii ani po kotníky...
  • Čím viac pásikov, tým viac adidas (čím viac zbraní a armoru, tým viac Rpg)
  • Když se bavíš o atmosféře a prožívání tak je Dark Souls série tím úplně nejlepší, co kdy vyšlo, takže by jsi měl spíše hrát Dark Souls a hejtovat Zaklínače 2, kde nezvládli vůbec práci s atmosférou...
  • Magister_Peditum
    Do háje se Zaklínačem bychom šli, kdyby tady jeden DS fanboy nevykřikoval, jak je tahle čerstvě ohlášená hra jasně lepší než výše zmíněná hra. *3*
  • Zaklínač v podstatě staty neřeší, jen tak pro info .)
  • tomocz
    Ještě že pro mě RPG neznamená jen to, aby postava měla milion statů, který ovlivňuje každá ptákovina, a milion verzí zbrojí a zbraní a všeho. Ne, RPG - Role Playing Game pro mě znamená i to, že jsou ve hře silný postavy, příběh, atmosféra, možnost příběh nějak ovlivnit a ne se jen donekonečna rubat s nějakýma divnýma příšerama. Prostě možnost tu hru skutečně prožívat a ne se rozčilovat kvůli tomu, že je nefér. Co se týče obtížnosti, tak i například Zaklínač 2 už byl na vyšší obtížnosti docela záhul. A já bych to Dark Souls ani tak nehejtoval nebejt těch ultimátních hodnocení a ohlasů, ve kterých jsou všichni posazený na p*del jen z toho, že tu kterou obludu museli zabíjet na 20 pokusů, protože je ta hra přece tak strašně těžká, (ne)férová a promakaná, a už si nikdo nevšímá (nebo nechce všímat) těch milionů nedostatků (kterým já se musím smát), který jiný hry maj a všichni jim za to strhávaj hodnocení, ale u DS ne, tam je to naprosto v pořádku.
  • Femto
    Nemá cenu Monty... Oni to prostě nevidí .)
  • flash789
    kazde z tehle her chybi do skutečného herního rpg něco..diablu duraz na role playing, a zaklinaci zase ta stranka technicka..predmety, statistiky atd..neuhadate to ani ejden..protože každý ma svůj pohled co vlastne od slova rpg ocekava..a ma pravdu každý:) Někdo rad pribeh a moznosti postav a deje, jiny zase ty predmety a cislicka..Ale..zaklinac by byl bez cislicek a levelovani adventura...jen aby to pripadni remcalove pochopily ze ta dulezitost obou slozek je azsadni...takze zadne hello kitty..:) Hmm a když odebereme z diabla totalne pribeh atd..kupodivu zbyde porad akcni rpg..zajimave ze:)
  • Femto
    Už jděte to do háje se Zaklínačem. Za dva pokusy ještě neukázal nic dokonalého, s hratelností to bylo vždy na štírů a dvojka byla jen grafická orgie bez duše. Trojka vypadá zatím ze všech nejlépe, ale zatím jsem si tam nevšiml ničeho atmosferíckého, kvůli čemu bych měl být nějak hotov.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit