Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Dark Souls a Demon's Souls představili děsivé akční RPG Bloodborne
10.6.2014 | Petr Poláček
155 příspěvků
-
Tohle bude bomba, po prolézání Drangliecu by mi nevadilo nevytáhnout zůstat ve městě. Ten trailer má pořádně tísnivou atmosféru.
Witcher je sice graficky špička, ale je to zase "jen" další fantasmagorie. *1* -
já si taky myslim že budou dobrý obě, jen se ty hry tak lišej že je nejde je srovnávat
-
Nemůžu si pomoct, ale to druhý video mi připomnělo https://www.youtube.com/watch?v=DOtEdhKOMgQ&list=RDDOtEdhKOMgQ
... a taky že mi zrušili WoD, parchanti :-/ -
Femto je fajn, vždy musí být nějaký záporak, ale jeho zrození je skvělé. Výborná postava.
-
tak..trochu mi to zacinalo chybet..přiznávám..
-
tady jsi v diskuzi na internetu, tady nikoho smirci reseni nezajima *4*
-
Jo a mimochodem, Skyrim je blbost.
-
Nic ve zlem ale oboje to jsou RPG jen každé jiné.
Diablo je H&S RPG
Zaklínač je hybrid akčního a příběhového RRG -
Jasně, že budou dobrý obě a na obě se taky pěkně těším *3*
-
ale tak..zase je celkem fajn ze uz je po 3 letech pryc doba kdy se u každého rpg někdo navazel do Skyrimu..to je zase super..ne ze ne:)
-
Jak malý děti. To je fakt tak těžký přiznat, že jak Zaklínač, tak tohle, můžou bejt (a nejspíš budou) fakt dobrý hry?
-
Zaklínač je podle mě mnohem blíž tomu klasickému významu RPG z dob papírových RPG jako Dungeons&Dragons nebo Dračí Doupě, ze kterých ten žánr v podstatě vzešel, tedy důraz na roleplay. na to že si vybereš že budeš hrát zloděje a budeš se chovat jako zloděj, na možnost volby vyplívající z toho že v tom světě můžeš dělat cokoliv co tě napadne a nést za to následky
-
Chápu, že chci po slepém(který v životě neslyšel o obrazu), aby mi popsal Monu Lisu.
PS. Miluji Berserka, takže vždy, když slyším jméno Femto/Griffith, se mě zmocní hněv, pak smutek, a na konec zhnusení! -
Tak ono ta velka zakladna fanousku u Souls serie je jen pro lidi co objevili neco nového, když někdo zna drivejsi tvorbu From Softu tak zase tak prekvapenej nebyl ale holt to ted je tak jak to je, lidi si radi ve hrach masiruji vlastní sklil, a Souls je an to idelani..vis jak..ty voe ja ho dal na dve rany, toho bossa:). A jo, me taky třeba první zaklinac bavil vic nez DS.
-
a klasické high fantasy to není z mnoha důvodů, doporučuji napřed kouknout do slovníku, než začneš piužívat cizí slova co neznáš ;)
-
no a?
-
"Souls" má akurát v názve *3*
-
Jen tady trolluje = ulomek ani to naklikávání mu moc nejde .)
-
Když odendáš staty z DS, tak ti taky zbyde obyč mlátička. Zaklínač jen těch statistik a věcí na používání má holt míň no, to z něj ale nedělá horší RPG, protože to naprosto vyvažuje jinýma věcma. A tady nejde o Zaklínače, ale o přístup lidí k DS a celkově o přístup DS fanboyů. To mělo bejt hlavním poselstvím mých dvou zpráv. Chyby v DS -> nikdo si jich nevšímá. Chyby v jiných hrách -> no tvl, jak si mohli dovolit tady dát špatnou texturu, to je nejhorší hra ze všech!
-
Jasně, 90% rpg. A hraješ už 20 let, říkáš? Ale píšeš tu jak někde na základní škole. *15* Hned jsem ti to uvěřil, fakt. *15*