Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Dark Souls a Demon's Souls představili děsivé akční RPG Bloodborne
10.6.2014 | Petr Poláček
155 příspěvků
-
Off-topic: Kdyby se tady nahodou objevil, Pravy Monty z predchozich prispevku - tak Dark Soul 2 ma 75 stran dialogu ve Wordu- 25 000 slov = cca 100 normostran
viz. http://www.mediafire.com/download/000epfltetwap5e/ds2text-all.zip
Uplny roman od Dickense, zatimco popis predmetu - ma stran 150 - 45 242 slov - cca 190 normostran.
Ponecham na ctenarich at si udelaji sami predstavu, jak popisky zbrani rozvijeji pribeh:
Axe Attack type: Slash Black axe from the tales of Shieldless Lothian. Balances maneuverability and power, but requires strength and dexterity. Long ago, many tried and failed to seek out this legendary axe, and with time it faded into obscurity - takovych je 95% *14*
Takze co se narocnosti anglictiny tyce, tak se DS2 podoba zachodovemu romanu, ktery mate precteny po par sezenich. -
Pravdu díš. Nikdy nebudu moci považovat za realistické něco, kde se mečem oháníme jako pádlem a šmrdláme ho přes model nepřítele (v případě zmiňovaného obra v úrovni kotníků). RPG které staví na soubojích a nevyvaruje se takových kiksů prostě nemůže být považováno za legendárni, ať je sebezábavnější. Těhle módních vln tady bylo.
-
pro me osobne je nejlepší kompromis mezi realisticnosti a zábavou hra Dragons Dogma, a mam takovej pocit ze ma o dost vic moznosti nez všechny tri dily Souls dokupy. mely by jste zkusit..aspoň by jste zrejme poprvé v zivote videli co to je skutecne zabijet velkého draka nebo kyklopa, ne ze mu sekate do palce u nohy:)
-
v době masového rozsireni internetu na tom uz nic podivuhodného není..lidi byli vždy takovy..jen o tom nemeli kde kecat :)
-
Old good times ?
-
Witcher je všechno, jen ne další fantasy v řadě. Nejsem sice nějaký fanda, ale tu atmosféru pokládám za jedinečnou.
Z těch dvou bych rozhodně volil Witchera. -
to jsem hral když to vyslo..proc bych mel ted?:)
-
Co kdyby jste se přestali hádat, a nezkusili Blade of darkness nebo Die by the sword *4* ?
-
a já myslel, že blbě nadávám na stupiditu každého traileru co se dnes ukaují ale ono ne, tenhle trailer byl opravdu fajn s atmosférou, co by se dala krájet a vyvážet v pytlích.. má to být jen na PS4 nebo byla i nějaká zmínka o PC verzi ?
-
Nesouhlasím, že je Zaklínač průměrná sága. Na High fantasy nebo chcete li meč a magie je to výborné fantasy a hodně čtivé. Jinak je pravda, že svět Dark Souls je zajímavější a lore je naprosto vynikají a daleko lepší než v Zaklínači, ale tam zas o lore moc nejde a není ani moc rozvíjené.
-
Myslíš Hideo Kojimu? Ne, ten na tom nedělá.
-
Ven s tím, kdo tě platí?
Ty z toho děláš Tarkovského! Ty v*le, vždyť je to normální AAA mainstream komerční titul a ty z toho děláš přinejmenším umělcovo lejno. -
Tys nemocný mé dítě.
Jo a dialog neznamená, že je někde něco napsané v popisce předmětu.
Kde se v takovém malém mužíčkovi bere tolik nashromážděné zloby a nenávisti? Posílám ti veliký polibek, snad ti spraví náladu. -
Tak to neberu jako plus, Geralt je mi nesympatickej, pár knih jsem někdy přečetl ale strašně mě to nebavilo, i přes těch pár dobrejch nápadu je Zaklínač děsivě průměrná sága.
-
ale u Witchera máš zase ten aspekt, kdy můžeš navštívit místa o kterých jsi četl v těch knížkách, mluvit s postavama s knížek a hrát za hlavního hrdinu těch knížek, to tomu dodává šťávu a rozhodně to neni "jen další fantasy v řadě"
to že maj Souls propracovanější lore raději budu brát jako halucinaci z vedra *3* -
Mně přijde hrozně vtipný, jak když se objeví nějaký fenomén, musí začít vyskakovat lidi, kteří jsou právě in (a ve svých očích unikátní) tím, že "na té vlně nejedou" a ukazujou, jak jsou ostatní "trapně main stream", když to chválí... Podivuhodný úkaz! *14*
-
Toto je shrnutí všeho co bych chtěl těm co mi odporují, a mají více mozkových bněk než prstů, říct:
Ohledně realističnosti DkS doporučuji tohle video: https://www.youtube.com/watch?v=HXGns-R8KkM
Zapomínáte, že srovnáváme RPG hry, a tím pádem Dark Souls je rozhodně jedna z nejrealističtějších her. Argument ohledně blokování obřích bossů, může vytáhnout jen naprostý imbecil, co tu hru nikdy nehrál, jelikož pokud takové monstrum vyblokujete, tak vám to sežere tak moc výdrže, že se nezmůžete ani na útok a další rána vás uzemní. Narozdíl od Dks v Zaklínači Geralt, který byl kdysi tak vážně zraněný, že neměl skoro chodit, naštěstí se vyléčil za cenu své pohyblivosti, přeskakuje své nepřátele jako by se nechumelilo.
Kotouly- V DkS vás nikdo nenutí ke kotoulům(většinou je lepší prostě blokovat), já jsem to například dohrál úplně bez kotulů , narozdíl od Zaklínače 2.
Atmosféra- Zaklínač 2 něco takového měl? Příběh - To, že souls hry nemají příběh , říká vždy člověk co nikdy nehrál Miyazakiho Souls hru. Samozřejmě, pokud jste líný a příběh nehledáte, tak nemůžete čekat, že příběh najdete. A zase se tu objevili lidé, kteří neví co znamená RPG. Tak jim to musím osvětlit. RPG=role playing game(český překlad by byl hra na hrdiny.). Což znamená, že si hrajete na hrdinu.
Trailer na Zaklínače jsem popsal níže. Jeden z neznalých tu psal něco o tom, že Dark Souls nemá dialogy, jenomže kdyby si něco zjistil, tak by se dozvěděl jaké blbosti mu vylézají z úst, a že by příště měl být ticho a sedět v koutku, schválně ať použije google a najde si kolik normostran textu je v Dark Souls a pak ať to srovná s nějakým ukecaným RPG. Další hlupec tu mluvil o tom, že Zaklínač je high fantasy(doufám, že spáchal sebevraždu poté co vypustil takový blitek z úst.), a DkS je temné fantasy, ale bohužel je to přesně naopak, jen si zjistěte proč.
Navíc ti co píšou tu stupidní kritiku na Dark Souls pravděpodobně nikdy nedohráli žádnou souls hru, a jenom se jim zdají vlhké sny o tom, že mají takové koule, aby ty hry aspoň nainstalovali. -
Ale prd *3* , když jsem četl diskuzi, tak jsem si chtěl taky přisadit.
Když už se ale ptáš, tak lore Dark Souls mi přijde promyšlenější a tajuplnější. I když je Witcher možná fajn je to furt jen další fantasy v řadě. -
A tohle je krutá realita?
-
Přesně tak.