Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ilusiveman
    pardon. massively multiplayer online. a walltar má pravdu stím, ze to neni MMO.
  • del0
    Ale nechybí. Je tam a je skvělým odrazem jeho hlouposti.*15*
  • Pobavils. Já ale chtěl vysvětlení a nikoli překoktání, co někde píšou. Já neuznávám pouhou schopnost najít si informaci. Jsem ze staré školy a uznávám především vědomosti a vlastní úsudek. Z mého pohledu je DS jen hra. Nic víc.
  • Sice ses podepsal, ale nejak ti chybi obsah zpravy.
  • napsal totální trapáček, zastydlý, tlustý 35 letý panic, hardcore fanda wowka, hrající na free serverech a fanda infantilní grafiky ala Divinity. Ty máš co kázat, taková nula by měla sedět v koutě a přemýšlet, co udělá se svým marným životem ty hardcore pařane xDDDD
  • walltar
    LoL určutě není MMO... To už by si o COD mohl napsat, že je to MMO. Hra, která se hraje 5v5 se nedá považovat za MMO.
  • Massive..10 nie je masa.
  • del0
    "je to nejvíce filozofická fantasy RPG za posledních x let

Doporučuji nějaké skutečně filosofické hry jako třeba Planescape, aby si tady neplácal takové prdy o filosofii DS, která je ve srovnání asi tak na úrovni Diabla.
    *7*
  • del0
    Prostě ignoruj zdejší DS fanboye. Většinou jsou to stejně casual děcka, co si pletou pojmy s dojmy a o RPG ví kulové.
  • Ilusiveman
    Morp: Multiplayer, massive, online. Který z těchto aspektů, který je ve zkratce MMO lolko neobsahuje..?
  • LoLko neni MMO, ale dobrý pane pracante, radši se věnujte práci, protože o hrách víte kulový :D
  • Rozeber to.
  • On není monitor jako monitor, jasný že srajda bude srajdou i za deset let, tohle byl monitor pro grafiky, jasný že to není moc zdraví na oči a nemá to takovou frekvenci, ale lepší obraz jsem zatím neviděl
  • Aspoň že potom jointovi už držíte hubu vy dva jarini *3*
  • Hochu dělej stím něco, trapnost si nechal daleko za svými zády, jen tak dál a cestou už tě čéká jen a pouze demence
  • Čech? Karviná je přeci v Polsku, Luboši.
  • Ti bud tycho dusko. Ti tadi trolujes nad fylozofyckou hrou, ti sy tadi jedyni cyp a navic pyses same chibi. Nenavydym te!
  • pro lolo: https://www.youtube.com/watch?v=yR6A-Bk9eZQ
  • a nechápe ani psaný text. Tož ty jsi případ. *11*
  • Já taky ne ale znám pár konzolistů. Když vyprávíš o nové hře tak prvni na co se zeptají je: "A je dobrá grafika?" No nedal bys jim za to facku?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit