Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečně někdo normální názor. Fanboys jsou mnohem větší verbež než trollové.
  • Proboha, co to tu zase čtu za řeči? To snad ani není možné!

Darksouls filosofická hra? Jako vážně? Prosím o vysvětlení. Je to dobrá hra, to sotva někdo může relevantně zpochybnit (pokud se bavíme spíše o konzolové verzi), ale je to fakticky jen tunel, kde se dokola zabijí mobové. Je to uděláno zábavně (technicky spíše slabě), je to zabaleno do zajímavé atmosféry, ale filosifii bych v tom nikdy nehledal.

Bojový systém je např. oproti Skyrimu špičkový. Ovšem Mount and Blade má podle mě podstatně lepší bojový systém. Boj v DS je reálně jen kotoul, kotoul, bum, kotoul, bum, kotoul. Tak to prostě je a nic jiného. Je to dál než mnoho jiných bojových systémů ale jen proto, že mnoho RPG bohužel používá tak stupidní bojové systémy, že to snad ani není možné. Že třeba ve Skyrimu není možné vykrýt efektivně útok (kromě špatně udělanému bloku), či útoku efektivně uhnout je jeden z největších failů Skyrimu.

Nesnáším fanboye a tady a kolem této hry se to jimi hemží. DS hry jsou dobré, jsou zajímavé, na konzolích špičkově hratelné, ale tam bych zůstal. Kecy navíc mě rozčilují a příjdou mi ubohé, ostatně jako mi fanboyové příjdou stejně ubozí jako trollové. Obě skupiny jssou stejně hloupé, omezené, ale zatímco trollové občas trollí naschval a uvědomují si to, fanboyové si svou hloupost neuvědomují, což je dělá někdy ještě horší, než jsou trollové. *7* *7* *7*

VR patří primárně do kokpitů letadel, hvězdných lodí, závodních aut apod. Tam bych VR chtěl vidět především. Ve hře typu DS si to vůbec neumím představit.
  • Tak já bych si dovedlo představit že by tam byla VR helma použita. V roli hráče (boha) by šlo ovládat postavu (hrdinu) stejně jako doteď (gamepad) ale byly potřeba využít prvky kdy se budete rozhlížet jako někdo za postavou aby se vychytaly všechny útoky (třeba bosse).

Jasně, není to využití VR jak si představujeme, ale použitelné by to bylo, přeci jen si VR nebudeme chtít pořizovat jen kvůli pár hrám z několika žánrů, ne?
  • Pojď dolů na špeka, 5 minut *3*
  • Maro ty jsi ale kkt ti teda řeknu :D
  • Lubos z Karvine: To jsi ty Maro? *1*
  • kloboučník: Co k tomu dodat?
  • Proboha on porovnává hentai hry s System Shock, Planescape: Torment, Kotor, Deus Ex apod.... To snad nemyslíš vážně *8*
  • nechápu na co si hraješ. Skvělé hry vychazí na konzolích i na PC. Když si vzpomenu na ICO, Shadow of Shadow of Colossus, Final Fantasy XII či IX, Xenoblade Chronicles, Ni no Kuni, Symphony of the Night, Devil May Cry 1, Dragon Quest VIII, Demon Souls, tak konzole mají hoooodně co nabídnout stejně jako PC a jejích System Shock, Planescape: Torment, Kotor, Deus Ex apod....
  • Sory, že tě opravuju, ale na konci máš hrubku jako prase, píše se zajýmajÝ
  • lolo: Nekecej, já vlastním tolik her a koupil jsem si jenom jednu, to je ale zázrak. Proč si jich taky kupovat víc když to jsou konzolové braky *2*
  • Nemesis: Pro mě budeš navždy peasant když se zastáváš temné strany *3*
  • a pcčkáři přitáhli LoL, Dota 2, Wowko, Diablo 3, simulátor koz, šutru, chleba, zabugovaný hry, trojitý DRM, hru ani nevlastníš, když si ji koupíš, takže radějí drž hubu...
  • Jediná konzole kterou mám je PS2.
    Novější hry hraju na počítači :)
  • Drasťa: Ani ne a tebe to v puse nepálí když čůrám? *1*
  • To jsi teda velký hoch panečku.
    Nechceš náhodou taky ještě sušenku ?
  • LOL

Neboli to pri curani?
  • Nemesis: A co takhle nějaký argument? *4* Ne? Typický konzolák *3* Běž si koupit game of the year za 2000,- a dej pokoj *3*
  • Kamaráde, ty jsi tak těžkej případ, že ani Sherlock Holmes by tě nevyřešil
  • Kompenzuju si tím to, že vy konzoláci jste přitáhli do her marketing a tím jste jich 90% zkazili. Viz. Dragon Age 2, Inquisition, Mass Effect 3, FC 3 a 4, Call of Duty... promiň víc se mi hledat nechce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit