Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Fallout: New Vegas připravují „unikátní next-gen" RPG
2.5.2013 | Ladislav Loukota
36 příspěvků
-
Ne, nelíbilo, protože Obsidian má víc než na udržování cizích značek při životě. Snad to jednou předvede. Sice jsou jejich nejlepší hry právě jen ta pokračování cizích značek, ale radši bych viděl nějaký jejich vlastní velký projekt...
-
-
To sme min. dvaja. Jedine, co sa ( s oboma ocami privretymi ) da povazovat za ich vlastnu hru, je vyssie spominany AP, ktory ale zabila sega viacerymi manazerskymi rozhodnutiami ( vacsina videi sa tvarila ako na akcnu strielacku, tlak na rychle vydanie ( ako maju dlhodobo problem ) a dalo by sa pokracovat ). Na druhej strane, obsidiani su asi jedini, komu som ochotny platit za pribehove dlc ( vid napr f:nv ), kedze najskor by sa mali zaoberat poriadnym vyladenim jadra hry...
-
-
Já bych prosil Fallout 4!
-
Já doufám v pokračování Alpha Protocol. Jednička měla obrovský potenciál a dobré nápady, ale provedení nestálo za moc. Kdyby to zkusili znovu a poučili se z chyb, mohla by to být skvělá hra.
-
-
Plný souhlas.
-
Alpha Protocol vlastní Sega a s ní asi do kšeftu kluci hned tak nepůjdou.
-
-
Stačí obsáhlé RPG, grafiku beru jako přídavek navíc.
-
Bral by som nieco ako Alpha Protocol 2, alebo kedze AP znacku vlastni SEGA mohli by prist s niecim ako napr. Beta/Gama/Delta Protocol.
-
Mě by spíš zajímalo kdy ubisoft oznámí co bude dělat se South Parkem :-) Už to mělo bejt dávno vydaný kdyby nekrachlo THQ
-
Jestli opravdu půjde o Fallout, tak jsou Sawyer a Avellone výborný herečky a mistři trolové, protože na twitteru celkem svědomitě naznačují, že nemají ani tucha jak to s univerzem je...
-
Nebyl Alpha Protocol jejich projekt? Jejich "mega" projekt, který je rozporuplný.
-
-
Na Alpha Protocol nemají práva, ty vlastní Sega. A ta samozřejmě další díl odpískala. Ona odpískala i jakoukoliv následnou podporu pro samotný Alpha Protocol hned krátce po vydání, jestli se nepletu.
Jedním z důvodů Kickstarteru pro Project: Eternity byl právě fakt, že vlastně na žádnou svou hru Obsidiani nevlastní práva.
Očekávám referát od Viktora, až se tu ukáže. -
-
A to že to Sega zařízla byla chyba. Alpha Protocol si zasloužil mnohem více péče.
-
-
Byl a Alpha Protocol považuji za hodně dobrou hru, ale uznávám, že někdo jiný to tak vidět nemusí :)
A Dungeon siege 3, také dělali oni a taky nebyl přijat moc pozitivně, ale přesto považuji Obsidiany za velmi zajímavé studio, které se vyplatí sledovat a na jejich novou hru se určitě těším :) -
-
Já neříkám, že se mi nelíbí i viz. comment výše. Mě se náhodou líbil moc (ješte jsem nedohrál), ale ty "rozporuplné momenty" jsem tam cítil.
-
-
Rozporuplný asi ano, výborný jistě. :-) Proto by měli takhle pokračovat dál, i kdyby jen přes Kickstarter jako Project Eternity... na tyhle cizí projekty je jich škoda, to ať dělají nějací béčkoví vývojáři.
-
-
Tohle ale už se řeší poměrně dlouho, ne?
-
No stačí sa pozrieť na wiki a tam je to jasné: The Wheel of Time - TBA
Ani sa nedivím, že sa na ten projekt zabudlo, veď im to bolo zadané už pred troma rokmi... *3* -
-
Na Wheel of Time jsem sázel, když se připravovalo odhalení Projectu Eternity... Posléze jsem měl za to, že projekt nakonec zrušili, byli s tím nějaké problémy...
-
-
CEO Obsidianu Feargus Urquhart začiatkom tohto roka potvrdil, že Wheel of Time nie je mŕtvy. Ale osobne ma táto fantasy sága moc neberie, i keď hra spred 13 rokov (bože ten čas ale ide) nebola úplne márna... Tajne, ako vačšina z diskutujúcich dúfam v Star Wars, prípadne nejaké nové IP.
-
-