Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Halo 5 zajistí stabilních 60 fps dynamickým snižováním a zvyšováním rozlišení
15.9.2015 | Petr Poláček
97 příspěvků
-
Ta zase super diskuze k Halo..... *7* . Pokud se vám to z nějakého (i třeba dost debilního) důvodu nelíbí, není nic jednoduššího než to nehrát. On Microsoft těch našich pár desítek Pepíků oželí...
-
-
A na PC za 70 000 to pobezi v 0 FPS...kde je ten vas nextgen teraz bez poriadnych AAA exkluxivnych hier ked vsetko si zahram na srote za 5000 z aukra??! Na co mi je PC konzola za 12nasobok??!
-
-
Zabudol si vymenit platnu , to je Halo diskusia , tu mas hatovat Xone ;-)
-
no to nevim, na co by ti bylo PC za 70k, když všechny hry dneska rozjedeš na max na kompu za 30k, ale výhoda je, že PC neni jen hračka pro děti jako konzole, ale dá se na něm dělat i spousta jiných užitečných věcí, časem zjistíš *4*
-
-
ale tu elektrinu za to tvi pc platit nebudu.!Sice pc je vykonne,ale je drahe vseobecne,jak na hw,sw a elektrinu.
-
Já jsem časem zjistil, že pc nepotřebuji a na internet apod mi stačí notas a na hraní konzole. Šak to časem zjistíš taky, přece se nebude dospělý člověk krčit u pc stolu a hrát hry :-)
-
-
U pc se nekrčím, lebedím si v pohodlném křesle, které mi aspoň nekřiví záda jako sezení na gauči u konzole. Na PC pracuji, živím se jako grafik, dřív my sloužilo jako jako užitečný pomocník ke studiu, to jsou bohužel možnosti, které konzole nenabízejí, ty jsou opravdu jen na hraní
-
-
Tak jiste jako grafik vys,ze grafika na pc je podstatne drazsi nez ta konzolova,a zceho tu lepsi grafiku pc ckari maj,kdyz jsou tam programi navic,za ktery vyvojar plati licenci?
-
Ne, křeslo opravdu nenahradí gauč :-) Ano jsou a tak od nich nic jiného (a přehrávání blu-ray) nečekám. Mě pc prostě nevyhovuje.
-
smutné na tom ovšem je, že i tu jednu jedinou dedikovanou činnost pro kterou jsou určeny, tedy spouštění her, zvládají v horší kvalitě než PC
-
-
Hned? Já s 30 fps nemám žádný problém. A když jsem viděl srovnávací video Zaklínače 3 na pc a ps4 tak ej tam rozdíl, o tom žádná, ale nic zásadního.
-
tak rozdíl mezi 30 a 60 fps poznáš vždycky hned, stejně tak to že hraješ ve dvojnásobném rozlišení, to platí u každé hry no a pak jsou věci jako super hires textury nebo anti aliasing což myslim poznáš taky
-
U drtivé většiny her to nejde poznat. A koneckonců nejhezčí hra je na ps4 :-P
-
-
-
-
-
znova ťa mám utreť, teda počkať, veď to ani nie je treba, ty si sa utrel už sám *15*
-
-
Jakmile hra spadne z nativního rozlišení, tak to poznat bohužel půjde docela dost. Změny pod hranicí nativního rozlišení už tak dramatický nebudou, pokud teda hra nezaběhne někam do extrému, ale skok z nativního do přepočítanýho je znát vždycky. Zajímavý řešení. Třeba je to blbost, ale já bych spíš snižoval rozlišení stínů. To je na výkonu znát dost, taky je to zásah do video paměti. Třeba je to z technickýho hlediska neproveditelný, ale mám za to, že po vizuelní stránce by to vypadalo o dost líp.
-
-
Neviem, či si videl asi 5 minútovú ukážku, ktorá je v článku, ale tie tiene sa už nižšie fakt nastaviť nedajú sú kostrbaté a ostré ako z hry z roku 2003.
-
-
Jestli to má být ukázka toho, že jsou top a nějaké špičkové inovace, tak to mě pokálej - nic nového...
Ale věřím tomu, že Microsoft si tohle jinak pohlídá... -
tahle technika se na pc používa už davno, jen se o tom moc neví. pokud nejde o pixel art hry co je na druhou stranu vetšina dnešní pc tvorby
-
Výpočetní výkon současné generace konzolí je fakt žalostný, na to jak krátce jsou na trhu. Když přišla PS2 nebo X360 tak to byl alespoň pořádný skok, toto je k pláči už teď....
-
-
no porad lepší občasny propad na 720p ze 1080p, než rozlišení 0x0 na pc, na kterem hra vubec nevyjde *1* *1*
-
-
Skoda..mohlo to ist ako vacsina hier na PC...neoptimalizovane az strach a s nonstop prepadmi fps
-
-
Počkat co blázníš! Diť na PC se hry už vůbec nedělaj, protože je stejně každej ukradne. Né? Nééé?? *7*
-
Moment PC a hry? Veď to nejde dokopy, PC je predsa na prácu !
-
-
presna slova teoretiku vyucujicich na vysokych skolach
-
-
-
Takze v davovy epicky scene pojedu 640*480 ? *15* Tak to bude i s retro feelingem *3*
-
-
Ještě by ke krabcovkám měli přibalovat křišťálovou kouli (CRT monitor). :)
-
nostalgická zlzička :D
-
-
Něco takovýho jsem měl kdysi na Skyrim, když jsem to chtěl hrát na noťasu, kterej to neutáhl plynule. Když jsem se nehýbal, tak jsem měl standardní rozlišení, ale jakmile naběhla nějaká akce nebo tak, tak se rozlišení zmenšilo a mě zůstala plynulá hra :3
-
-
Nevím jestli to bylo něco jiného, ale prostě HiAlgo booster je zatím nejlepší utilitka kterou jsem kdy viděl. Nic nezlepšilo FPS líp než tohle. Sice v hodně "vysokých" nastaveních byl obraz fakt hnusně zdefoprmovaný při pohybu, ale vzhledem k více možnostem nastavení se dalo všechno dobře vychytat.
viz https://www.youtube.com/watch?v=5nMa73XvWV0 -
-
Jo, pamatuju si, že jksem tohle u Skyrimu taky zkoušel, ale i po dlouhém štelování mi ty změny v kvalitě obrazu vadily subjektivně mnohem víc jak propady v FPS. Takže jsem to radši vzápětí zas odinstaloval:)
-
Jo, to je ono! :)
-
-
A jak jsi to vlastně udělal? O takovým řešení jsem v životě neslyšel.
-
-
Nějakej mod to byl, název už si nevzpomenu. Tenkrát jsem na to narazil náhodou :/
-
-
-
"Next Gen"
-
-
No hej, a az bude Next Next Gen, tak ti hru krome filmoveho zobrazeni (rozumej pruhy pres pulku obrazovky) jeste preprnou do cernobile, aby jsi si pripadal FreKul a In.
-