Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no porad lepší občasny propad na 720p ze 1080p, než rozlišení 0x0 na pc, na kterem hra vubec nevyjde *1* *1*
  • tomocz
    Jo, to je ono! :)
  • tahle technika se na pc používa už davno, jen se o tom moc neví. pokud nejde o pixel art hry co je na druhou stranu vetšina dnešní pc tvorby
  • presna slova teoretiku vyucujicich na vysokych skolach
  • Výpočetní výkon současné generace konzolí je fakt žalostný, na to jak krátce jsou na trhu. Když přišla PS2 nebo X360 tak to byl alespoň pořádný skok, toto je k pláči už teď....
  • Počkat co blázníš! Diť na PC se hry už vůbec nedělaj, protože je stejně každej ukradne. Né? Nééé?? *7*
  • Ještě by ke krabcovkám měli přibalovat křišťálovou kouli (CRT monitor). :)
  • Moment PC a hry? Veď to nejde dokopy, PC je predsa na prácu !
  • Skoda..mohlo to ist ako vacsina hier na PC...neoptimalizovane az strach a s nonstop prepadmi fps
  • XorxoxTalarius
    No hej, a az bude Next Next Gen, tak ti hru krome filmoveho zobrazeni (rozumej pruhy pres pulku obrazovky) jeste preprnou do cernobile, aby jsi si pripadal FreKul a In.
  • nostalgická zlzička :D
  • Asharak
    Nevím jestli to bylo něco jiného, ale prostě HiAlgo booster je zatím nejlepší utilitka kterou jsem kdy viděl. Nic nezlepšilo FPS líp než tohle. Sice v hodně "vysokých" nastaveních byl obraz fakt hnusně zdefoprmovaný při pohybu, ale vzhledem k více možnostem nastavení se dalo všechno dobře vychytat.
    viz https://www.youtube.com/watch?v=5nMa73XvWV0
  • tomocz
    Nějakej mod to byl, název už si nevzpomenu. Tenkrát jsem na to narazil náhodou :/
  • Lukyz
    A jak jsi to vlastně udělal? O takovým řešení jsem v životě neslyšel.
  • Sr_Lobo
    Takze v davovy epicky scene pojedu 640*480 ? *15* Tak to bude i s retro feelingem *3*
  • tomocz
    Něco takovýho jsem měl kdysi na Skyrim, když jsem to chtěl hrát na noťasu, kterej to neutáhl plynule. Když jsem se nehýbal, tak jsem měl standardní rozlišení, ale jakmile naběhla nějaká akce nebo tak, tak se rozlišení zmenšilo a mě zůstala plynulá hra :3
  • "Next Gen"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit