Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Hardware: Shipbreakers mohou použít název Homeworld
2.9.2013 | Aleš Smutný
42 příspěvků
-
Hral jsem to par mesicu nazpatek a nic takoveho jsem nepozoroval... naopak jsem si zaplakal proc takovych her dneska nemuze byt vic.
-
Mám tu originálku kupoval jsem ho za 300kč v jednom obchodě když jsem šel ze školy domů... už je to tak 15 let... NIKDY TO NEPRODÁM *1*
-
nepřehledná mapa... to mi přijde jako ten vtip z futuramy: když vesmírny tanker kolem do kola obstoupili aby nemohl letět a on se prostě zvedl a přeletěl je... to víš 3D prostor nemůžeš to brát jen podle dvou rovin...
hlavně dovednost hráče měla obrovský význam... jen málo která hra je principována že ti jednotky např z prvního LVL dokáži vydržet až do posledního... Singl mi dal pořádně zabrat ale za ten příběh, ty fantastické bitvy a průsery když jsem si to vítězství musel doslova vybojovat... ano to za to stálo *14* -
Stylizace! To je ono. Netusim, jak moc prekrouceny vyznam ma takhle pouzite, ale to je to slovo. Umelecky smer je neco jineho, trebas impresionismus, a to je movement.
-
ty linky jsou k zamysleni, kdo by prodaval hru za 75 kc??
-
To že se těží jen jeden materiál mě vůbec netankuje. I tak si managementu flotily užiju víc než dost. A co budu nakecávat, beztak jsem měl HW rád hlavně kuli soubojům, na který jsem prostě jenom čučel a kochal se jak to všechno lítá, pořvává to na sebe do rádia, nechává za sebou stopy, střílí z různých zbraní, všude to vybuchuje, z velkých lodí odlítávají trosky a zůstávají po nich vraky atd... Však víte...kdo hrál.
-
Pokud použiješ při instalaci režim kompatibility jak na soubour spouštěcí instalaci tak i na patch i na soubor spouštěcí samotnou hru, mělo by všechno jet (snad až na videa, který jsou v DivX a nejsem si jistý, zda se zvládne nainstalovat DivX přiložený ke hře, nebo se musí nainstalovat novější verze z netu). Pokud to ani pak nejde a máte "neoriginální" verzi, je to špatným crackem. Někde ho mám, možná na gamecopyworld bude ten správný, už si Vážně nevybavuji a nemám možnost to teď hledat. Na netu se dá najít i jednoduchý návod, jak hru donutit běžet ve FullHD.
-
http://hry-pro-pc.heureka.cz/homeworld/ kam mam poslat cislo uctu?
-
Možná , ale spíš tam díky dodatečným financím a jménu značky přidají meziplanetární boje ..... a ty zrovna nemusím :( I když ..... v Empire at War to přidalo další úroveň taktiky .
-
Tak tady bych moc chtěl věřit ve znovuzrození RTS žánru , i když jsem původní homeworldy nehrál (kvůli 3D a bojům ve vesmíru ) Celková stylizace a představa boje o artefakty na planetách teď vypadají moc zajímavě ....
-
Jen doufám, že kvůli jmnénu tu hru nezdraží...
-
prosim, najdi me obchod, kde prodavaji HW a ja te zasypu zlatem
-
"Jsme experti na produkci" *1*
-
no ma logo psygnosis. to by mohlo vekem sedet :).
-
Wow .... Wow .... Wooooow .... tak pokud jim do toho gearboxoví nebudou kecat a nezkazí to .... tak asi nejlepší zpráva roku.
-
neverim vlastnym ociam.
http://youtu.be/TAryFIuRxmQ -
stylizace?
-
Naopak, principy fungují na výbornou i dnes, hratelnost nadprůměrná ve všech ohledech, jenom u toho čověk musí užít mozek, což asi nebude zrovna tvůj případ. A to raději nemluvím o modech jako Complex.
-
Že by "umělecký směr"?
-
nostalgie je svina, ja tu hru hral nedavno tak ji mam cerstve v pameti a takova slava to nebyla, pred 10 lety to byl možna lepší prumer bohužel dneska by ty principy vubec neobstaly