Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • p.s.
    kradnout starou hru ktera stoji v obchode par babek to je uroven
  • hnusnej zlodej alespon kdyz tu hru tak chvalis tak si ji kup, neni problem ji sehnat a jede pod 7 naprosto v pohode bez jakychkoliv uprav (8 je pro blazny)
  • No, každopádně to vypadá, že jste spolu seděli ve třídě *2*
  • Randy Píčford? Po tom co totálně docurvili vetřelce, tohle? Vypadá to sice moc pěkně, jen se pokaždé osypu, když slyším toto jméno.
  • ja bych tam soupnul neco jako vytvarny koordinator? Umelecky reditel mi nejak nesedi :D

***Neumim cist... je tam Art DirectioN takze jsem zase uplne mimo.
  • To je ta nejlepsi zprava co jsem cetl na tomhle webu snad za cely rok! Dekuju!

Takovy krasny gesto to se jen tak nevidi...
  • Z te art direction jasam radosti. Ty plochy, ty ostre hrany, ty barvy! Stejna atmosfera jako HW. Jak se vlastne cesky rekne art direction?
  • *14*
  • S těmahle starejma hrama bohužel nepomůže nic jinýho, než nějakej "rapid-share" a pak googlovat a hledat, kdo si dal tu práci a opravil .exe soubory. Ale zrovna HW jedem myslim naprosto bez problémů. Možná tak zaškrtnout ve vlastnostech programu "spustit jako správce" a "kompatibilní s Win XP SP2"
  • musíš bejt pragmatickej, nic jim to nevezme, spíš usnadní práci
  • Kr.Pa
    Já marně doufám o oba HW na GoGu, snad se pohnou ledy po tomto vydání.
  • To Koko°1, Kr.Pa@tiscali.cz díky oboum, mrknu se na to, ale asi si to teď nekoupim, 1. musim najít obchod :D a za 2. si počkat do 9. na výplatu :D mohl bych se dyštak zeptat na mody který by vylepšily zážitky ze hry?
  • Black_Hand
    jo moje mi zase kdysi na zakladce rikala neco o diakritice.
  • Kr.Pa
    Jednicka i dvou jedou v pohode i pod 8ckami.
  • Kr.Pa
    O můj bože, v jakém to zkaženém světě žijeme! Pomůžou jim s prodejem, reklamou i jménem! Světe div se.

edit: Jowood a EA by se měli učit!
  • My jsme Homeworld 2 loni hráli pod Win7 64x a v pohodě. Až mě zarazilo, co je tam za mody. Kvůli studiím jsem na něj neměl čas, ale ten ted je.... :-)
  • tak todle je nejlepsi zprava z herniho prostredi za dlouhou dobu. Aspon pro me. Ted jen uz aby to vyslo.
  • mdkGT
    Dneska nam ucitelka v prvni tride rikala, ze na zacatku vety se pise velke pismeno, ta mrcha toho nakeca....
  • KronosDeret
    Nafackuj si prosim... udelas svet lepsim
  • Myslim si že pokud tohle vyjde tak Gearbox bude na dobrý cestě si očistit jméno :) Už se na to těšim, původního Homeworlda jsem nehrál , ale jestli gearbox udělá reamke s tím že to bude podporovat novější PC tak sedo toho hnedka pustim, ale spíše si počkám na tenhle díl a doufám že si ho užiju :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit