Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    a takhle se prosim napravuje tvar firmy. jen to jeste chvilku potvrva.
    • mdkGT
      Dneska nam ucitelka v prvni tride rikala, ze na zacatku vety se pise velke pismeno, ta mrcha toho nakeca....
      • Black_Hand
        jo moje mi zase kdysi na zakladce rikala neco o diakritice.
        • No, každopádně to vypadá, že jste spolu seděli ve třídě *2*
          • Black_Hand
            no ma logo psygnosis. to by mohlo vekem sedet :).
    • Myslim si že pokud tohle vyjde tak Gearbox bude na dobrý cestě si očistit jméno :) Už se na to těšim, původního Homeworlda jsem nehrál , ale jestli gearbox udělá reamke s tím že to bude podporovat novější PC tak sedo toho hnedka pustim, ale spíše si počkám na tenhle díl a doufám že si ho užiju :)
      • Kr.Pa
        Jednicka i dvou jedou v pohode i pod 8ckami.
        • To Koko°1, Kr.Pa@tiscali.cz díky oboum, mrknu se na to, ale asi si to teď nekoupim, 1. musim najít obchod :D a za 2. si počkat do 9. na výplatu :D mohl bych se dyštak zeptat na mody který by vylepšily zážitky ze hry?
          • Pokud použiješ při instalaci režim kompatibility jak na soubour spouštěcí instalaci tak i na patch i na soubor spouštěcí samotnou hru, mělo by všechno jet (snad až na videa, který jsou v DivX a nejsem si jistý, zda se zvládne nainstalovat DivX přiložený ke hře, nebo se musí nainstalovat novější verze z netu). Pokud to ani pak nejde a máte "neoriginální" verzi, je to špatným crackem. Někde ho mám, možná na gamecopyworld bude ten správný, už si Vážně nevybavuji a nemám možnost to teď hledat. Na netu se dá najít i jednoduchý návod, jak hru donutit běžet ve FullHD.
          • Kr.Pa
            Já marně doufám o oba HW na GoGu, snad se pohnou ledy po tomto vydání.
            • Kr.Pa
              ty linky jsou k zamysleni, kdo by prodaval hru za 75 kc??
            • http://hry-pro-pc.heureka.cz/homeworld/ kam mam poslat cislo uctu?
            • Kr.Pa
              prosim, najdi me obchod, kde prodavaji HW a ja te zasypu zlatem
            • p.s.
              kradnout starou hru ktera stoji v obchode par babek to je uroven
            • hnusnej zlodej alespon kdyz tu hru tak chvalis tak si ji kup, neni problem ji sehnat a jede pod 7 naprosto v pohode bez jakychkoliv uprav (8 je pro blazny)
            • S těmahle starejma hrama bohužel nepomůže nic jinýho, než nějakej "rapid-share" a pak googlovat a hledat, kdo si dal tu práci a opravil .exe soubory. Ale zrovna HW jedem myslim naprosto bez problémů. Možná tak zaškrtnout ve vlastnostech programu "spustit jako správce" a "kompatibilní s Win XP SP2"
      • My jsme Homeworld 2 loni hráli pod Win7 64x a v pohodě. Až mě zarazilo, co je tam za mody. Kvůli studiím jsem na něj neměl čas, ale ten ted je.... :-)
  • Kr.Pa
    O můj bože, v jakém to zkaženém světě žijeme! Pomůžou jim s prodejem, reklamou i jménem! Světe div se.

edit: Jowood a EA by se měli učit!
    • musíš bejt pragmatickej, nic jim to nevezme, spíš usnadní práci
  • walltar
    Wow .... Wow .... Wooooow .... tak pokud jim do toho gearboxoví nebudou kecat a nezkazí to .... tak asi nejlepší zpráva roku.
  • tak todle je nejlepsi zprava z herniho prostredi za dlouhou dobu. Aspon pro me. Ted jen uz aby to vyslo.
  • Randy Píčford? Po tom co totálně docurvili vetřelce, tohle? Vypadá to sice moc pěkně, jen se pokaždé osypu, když slyším toto jméno.
    • "Jsme experti na produkci" *1*
  • Z te art direction jasam radosti. Ty plochy, ty ostre hrany, ty barvy! Stejna atmosfera jako HW. Jak se vlastne cesky rekne art direction?
    • PreidaQ
      Že by "umělecký směr"?
      • stylizace?
        • Stylizace! To je ono. Netusim, jak moc prekrouceny vyznam ma takhle pouzite, ale to je to slovo. Umelecky smer je neco jineho, trebas impresionismus, a to je movement.
    • ja bych tam soupnul neco jako vytvarny koordinator? Umelecky reditel mi nejak nesedi :D

***Neumim cist... je tam Art DirectioN takze jsem zase uplne mimo.
  • promitac
    neverim vlastnym ociam.
    http://youtu.be/TAryFIuRxmQ
  • To je ta nejlepsi zprava co jsem cetl na tomhle webu snad za cely rok! Dekuju!

Takovy krasny gesto to se jen tak nevidi...
  • Kr.Pa
    Jen doufám, že kvůli jmnénu tu hru nezdraží...
    • Možná , ale spíš tam díky dodatečným financím a jménu značky přidají meziplanetární boje ..... a ty zrovna nemusím :( I když ..... v Empire at War to přidalo další úroveň taktiky .
  • Tak tady bych moc chtěl věřit ve znovuzrození RTS žánru , i když jsem původní homeworldy nehrál (kvůli 3D a bojům ve vesmíru ) Celková stylizace a představa boje o artefakty na planetách teď vypadají moc zajímavě ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit