Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *14*
  • Mám tu originálku kupoval jsem ho za 300kč v jednom obchodě když jsem šel ze školy domů... už je to tak 15 let... NIKDY TO NEPRODÁM *1*
  • jen doufat, že novy hoemworld bude lepší než ten predesly (jeden typ zdroju, zadna stavba ani manažment zakladny, right click souboje, neprehledna mapa atd)
    • KronosDeret
      Nafackuj si prosim... udelas svet lepsim
      • nostalgie je svina, ja tu hru hral nedavno tak ji mam cerstve v pameti a takova slava to nebyla, pred 10 lety to byl možna lepší prumer bohužel dneska by ty principy vubec neobstaly
        • Hral jsem to par mesicu nazpatek a nic takoveho jsem nepozoroval... naopak jsem si zaplakal proc takovych her dneska nemuze byt vic.
        • nepřehledná mapa... to mi přijde jako ten vtip z futuramy: když vesmírny tanker kolem do kola obstoupili aby nemohl letět a on se prostě zvedl a přeletěl je... to víš 3D prostor nemůžeš to brát jen podle dvou rovin...

hlavně dovednost hráče měla obrovský význam... jen málo která hra je principována že ti jednotky např z prvního LVL dokáži vydržet až do posledního... Singl mi dal pořádně zabrat ale za ten příběh, ty fantastické bitvy a průsery když jsem si to vítězství musel doslova vybojovat... ano to za to stálo *14*
        • To že se těží jen jeden materiál mě vůbec netankuje. I tak si managementu flotily užiju víc než dost. A co budu nakecávat, beztak jsem měl HW rád hlavně kuli soubojům, na který jsem prostě jenom čučel a kochal se jak to všechno lítá, pořvává to na sebe do rádia, nechává za sebou stopy, střílí z různých zbraní, všude to vybuchuje, z velkých lodí odlítávají trosky a zůstávají po nich vraky atd... Však víte...kdo hrál.
        • Naopak, principy fungují na výbornou i dnes, hratelnost nadprůměrná ve všech ohledech, jenom u toho čověk musí užít mozek, což asi nebude zrovna tvůj případ. A to raději nemluvím o modech jako Complex.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit