Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Hitman: Absolution mění kvůli reakcím úroveň s jeptiškami
17.8.2012 | Adam Homola
72 příspěvků
-
To snad nemyslej vážně. To je jako by hráči měli problém se vzhledem Hitmana a chtěli by, aby ho vývojáři upravili, aby se jeho oblek nepodobal právnickému "mundůru" :D
-
No to je zase kravina to provedení videa. Opravdu miluju když se najednou rozprší přesně v momentě kdy jde do akce a ta je pak asi o to víc dramatická či co si ti autoři o tomto už přežitku a nudným klišé myslí.
Nebo, že by přímo ten výbuch motelu zapříčinil déšt? :-) -
Proč mi to tady přijde jako banda nadrženců co doma žádnou ženskou nemá? Než se ukájet nad jeptiškama na monitoru, tak si raději užiju doma s reálnou ženskou. Navíc v Hitmanovi nešlo o koncept jeptišek. Ten zůstává. Jen se bude měnit styl souboje s něma.
-
-
Mě spíš připomínáš: podle sebe, soudím ostatní....
-
Protože jsi úplně mimo. Tady se nikdo neukájí. Jde o tu krásně béčkovou stylizaci alá Sin City nebo Kill Bill.
-
-
Stačí si pročíst i tuto diskusi abys zjistil, že přece jenom se někdo ukájí a z každého záběru v tomto traileru je jasné, že toho chtěli jeho tvůrci docílit. K Sin City a Kill Billovi to má imho daleko, to už spíš k exploitation filmům.
-
-
Zvláštní názor, ale když myslíš... Každopádně bych nebral tak vážně výkřiky každýho trolla v diskuzi, obzvlášť tady na games ne. *15*
-
-
-
A ty znáš v reálu nějakou babu, která se oblíkne jako jeptiška, nechá se vom*rdat, pak se nechá rozstžílet na kaši a znova vom*rdat?!?! Neznáš co? Tak se nediv, že pak někdo nadrženej, když mu to v reálu chybí *1*
-
-
Mám doma takovou které nedělá problém se oblíct jako jeptiška a pak si to rozdat. Do toho střílení bych ale nešel. Jednak nejsem psychopat a hlavně bych tak příšel o skvělou ženskou. *3*
-
-
kúp si sadu na oprava píchlé duše...
-
-
-
-
proboha né, jen to né, nic neměnte, to mohli bej jedině buzeranti nebo puritáni, jinak to není možný, a od kdy sakra voni hrají videohry, tam ať se hrají s pudřenkama nebo jdou do kostela, moralistický zmrdi teplý zasraný...
-
No je fakt, že by to s těma jeptiškama rodiče svým dětem asi moc nekupovali... ne počkat, ono je to vlastně od 18, co? Tak jaký pak caviky - jeptišky PŘIDAT!
-
jeptisky jednoznacne nechat podobne veci do hitmena patri. bylo to i v predchozich dilech a pokud si to jeste dobre pamatuji, tak zabijet podobne sice slo, ale rozhodne ne takto blizko od ostatnich aniz by si toho vsimli :-) nejspis byl trailer hrany na obtiznost call of duty extreme hard :D
-
Hitman byl vždycky taková hra jakou ste si ji udělali chtěli ste jako ho*ada jít a celej level vystřílet ?? nic Vám nebrání nebo ste naopak chtěli držet Hitmanovského ducha plánovat a pak mít radost když to celý krásně vyšlo ? stejně tak jako tohle kdyby level vypadal jak ov traileru když jeptišky jdou k hotelu sundaj část rakotometem mezitím co vy zezadu proleze oknem a dostante se k nim zezadu taky bduete mít dvě možnosti sundat je jako v traileru nebo je vyřizovat jednu po druhé (tohle je jen taková mje představa jak by ten level mohl klidně vypadat
-
Negativní ohlasy? To jako fakt? Mě naopak trailer dost navnadil. Jako trailer ke hře která se točí kolem nájemnýho vraha je to podle mě naprosto OK; a navíc ta úchvatná béčková stylizace. *14*
-
Stejne mi tech holek bylo trochu lito,skoda plytvat takovym materialem *14*
-
nejde o jeptisky, ale o to, ze se 47 dokazal teleportovat, pricemz uz je asi i vyklonovanej z materialu, kterej pohlcuje zvuk, bojovy umneni by mu zavidel i Bruce Lee a styl asi i terminator....
Codename 47 byl akcni, padajici klavyry a lustry byl strasnej nesmysl, ale z niceho, ani z renderu ani z gameplaye jsem hitmana necitil