Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • N7N7
    Já teda doufám, že tam ty jeptišky nakonec budou. Možná si u nich pohoním a pak je postřílím. *1*
    • HolyHandGrenadeOfAntioch
      Co to...
    • Stormangels
      To já je nejdřív postřílím a pak pohoním *1*
      • Moje slova. Přesně to jsem chtěl napsat. :)
      • Dva zkur*ený dobytci. Chodí sem i mladší generace.
        • Čo sa ti nepáči Rust? Onanovanie patrí k životu. A jedno rčení praví: Každý raz v živote onanoval, kto tvrdí že nie onanuje dodnes.
        • To je ale vtipné. Pohoršovat se nad slovem "pohonit" a sám napsat "zkur*vený". *15*
        • a já myslel, že tyhle tělesný sporty jsou právě pro ty mladší generace *1*
  • Dělat si srandu s křesťanských hodnot dokáže každej chudák, ale obout se stejným způsobem do muslimáků na to nikdo nemá koule, že?

Co takhle muslimka zahalená v hidžábu, která se ve hře potom svlíkne? Vsadím se, že tohle (nejenom ve hře) nikdy neuvidíme, protože na to jsou všichni vtipálci moc velcí srááči.
    • A proč hned chudáci? Péčko s jeptiškama je normální a je i celkem pochopitelné proč se to vůbec dělá. Ale u muslimů proč to dělat?
      • Já to teda nechápu, proš se dělá péčko s jeptiškama a ne s muslimkama? Vždyť každý muslim, který se obětuje pro Alláha se dostane do ráje a 7 panen k tomu, to by bylo dobrý péčko nemyslíš? *1*
        • Neni to 70 panen? To už by bylo lepší 7 je moc málo to by asi ani nemělo cenu.
          • Navíc by to mohly být nějaký netykavky. *15*
      • A proč ne?
        • proč ne představ si jak jí tam klátí ona pak sundá tu záclonu a pod ní bude nějaká ze který se ti zvedne kufr, zlatý jeptišky *1* *1*
    • Ani se nediv, že na to nikdo nemá koule, ti vyhrožují smrtí.
      • V South Parku si dělali srandu z Mohammeda, muslim jim vyhrožoval a dostal za to 10 let natvrdo, jo holt amíci se s nima nemazlej *1*
        • ale mohameda vycenzurovali cize sa dosrali strachom.
          • Mato1987
            presne tak , aj diel , ktorý sa volal best friends forever prešiel cenzúrou, tak ako 200 a 201.
  • Thorleif_cz
    Pěkné pozadí mají holky všechny... Pokud k tomu dostanou i vkusné příběhové pozadí, tak nemám rozhodně nic proti... *1*
  • "Kontext, díky kterému je pochopíte ještě před tím, než se s nimi v misi potkáte, a neodradí vás tak na první pohled."

mě teda neodrazujou ani na několikátej pohled :D
  • Proč? sex je ve hře potřeba *7*
  • azaroth
    No je fakt, že by to s těma jeptiškama rodiče svým dětem asi moc nekupovali... ne počkat, ono je to vlastně od 18, co? Tak jaký pak caviky - jeptišky PŘIDAT!
  • Stejne mi tech holek bylo trochu lito,skoda plytvat takovym materialem *14*
  • Negativní ohlasy? To jako fakt? Mě naopak trailer dost navnadil. Jako trailer ke hře která se točí kolem nájemnýho vraha je to podle mě naprosto OK; a navíc ta úchvatná béčková stylizace. *14*
  • deridon
    pamatujete na Blood Money na uroven You Better Watch Out a A Dance with The Devil? v prní byla možnost, že vás svede a jednoduše zabije jedna taková sexy vražedkyně a o "tanci s ďáblem" ani nemluvě, kde vás taky sváděla jiná a pak jste si s ní zapíchali, ale tím způsobem, že do vás píchala nůž.. a ta byla prosím pěkně, hodně odvážná co se týče oblečení :D trailer mi přišel taky přehnaný (což byl asi i učel a snad to ve hře nebude tak přehnané) a v misi to může fungovat uplně jinak a nebude to působit směšně, jako v případě Blood Money, kde ty oblečky prostě zapadaly do toho prostředí a dění ve světě..
  • Že teď opoledne běží v TV Sběratelé kostí, kde vyšetřovatelka pitvá na stole uvařené lidské tělo a hrabe se v lebce, to nikomu nevadí, ale že trailer na Hitmana byl poněkud drsnější, to se všichni můžou pos... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit