Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • urcite lepsie tie stetky vyzerali v latexe ako by tam boly vo vlnenych svetroch , nechapem ako sa niekto moze pohorsovat na mniskach v latexe ktore su v hre ktora sa toci okolo najomnych vrazd , co vam jebe mne sa ten trailer pacyl nebere si servitku pred hubu a pokial nevieme ako zapadaju do pribehu mali by sme drzat hubu ked si to zahrate potom vyplakavajjte
    • Tam sa jedna o 47... ale tak po slove "pacyl" sa ani nedivim tomu co si napisal...
      • Pacyl je podla vzoru bicykel :) :) :)
  • Hitman: Myslel jsem, že jsi lepší batmane.
  • nejde o jeptisky, ale o to, ze se 47 dokazal teleportovat, pricemz uz je asi i vyklonovanej z materialu, kterej pohlcuje zvuk, bojovy umneni by mu zavidel i Bruce Lee a styl asi i terminator....

Codename 47 byl akcni, padajici klavyry a lustry byl strasnej nesmysl, ale z niceho, ani z renderu ani z gameplaye jsem hitmana necitil
  • Kde je ted jebak se svym jebavym komentarem?
    • nekde jebe pane majore
  • hlavne by to mohli cele predelat aby to nebylo linearni
  • 3-ja na fotke sa podobajú k tali z mass effect :D
  • kennyB
    To snad nemyslej vážně. To je jako by hráči měli problém se vzhledem Hitmana a chtěli by, aby ho vývojáři upravili, aby se jeho oblek nepodobal právnickému "mundůru" :D
  • proboha né, jen to né, nic neměnte, to mohli bej jedině buzeranti nebo puritáni, jinak to není možný, a od kdy sakra voni hrají videohry, tam ať se hrají s pudřenkama nebo jdou do kostela, moralistický zmrdi teplý zasraný...
  • Někdy si říkám když tady čtu reakce některých jedinců že by spermobanky měly fungovat jako první pomoc. Někteří to fakt potřebují jako je Jindra
  • Hitman byl vždycky taková hra jakou ste si ji udělali chtěli ste jako ho*ada jít a celej level vystřílet ?? nic Vám nebrání nebo ste naopak chtěli držet Hitmanovského ducha plánovat a pak mít radost když to celý krásně vyšlo ? stejně tak jako tohle kdyby level vypadal jak ov traileru když jeptišky jdou k hotelu sundaj část rakotometem mezitím co vy zezadu proleze oknem a dostante se k nim zezadu taky bduete mít dvě možnosti sundat je jako v traileru nebo je vyřizovat jednu po druhé (tohle je jen taková mje představa jak by ten level mohl klidně vypadat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit