Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Hitman: Absolution mění kvůli reakcím úroveň s jeptiškami
17.8.2012 | Adam Homola
72 příspěvků
-
Jaké opírání se do core fandů? Když lidi takhle blbnou kvůli jednomu krátkému renderu, který jen na pohled stylově ukazuje jednu misi ve hře jedním z několika způsobů hraní, tak co na to říct jiného? Dyť hráči tu misi ani neviděli, viděli jen krátký render. To byla prostě zbytečně přehnaná reakce na obyčejný trailer a vývojáři si to zase vzali zbytečně moc k srdci. Můj názor.
-
a pri to všetkom taký prosťáček
-
To si tedy vzpomínáš pěkně blbě, protože mně se ten trailer stylizací hodně líbil.
Cituji: "...tvůrci mi nedali jinou možnost, protože tohle video je ujeté a nadsazené ve stylu Sin City...a tak zatraceně povedené."
http://games.tiscali.cz/video/cislo-47-vs-parta-sexy-ozbrojenych-jeptisek-v-traileru-na-hitmana-59566
Prosil bych lhát někde jinde nebo alespoň o někom jiném. -
No je to vtipný: si vzpomínám, jak se Aleš Smutný cítil trailerem pohoršen.
Mně to teda přijde praštěné tak jako tak: pokud by tvůrci dělali hru ze života českých teens, tak prosím, ale proč proboha u stealth hry musím akčně masakrovat latexové kozatky, to fakt netuším. Herním scénáristům by už konečně někdo mohl někdo prozradit, že v době internetu, je tohle jakože odvážné pozlátko fakt směšné. -
Někdy si říkám když tady čtu reakce některých jedinců že by spermobanky měly fungovat jako první pomoc. Někteří to fakt potřebují jako je Jindra
-
3-ja na fotke sa podobajú k tali z mass effect :D
-
Už je to tu v pořadí druhý článek na Games, kde se autor opírá do core fandů a nebo do čtenářů a nenápadně se je snaží postavit do negativního světla.
"Až to skoro vypadá, že by se hráči mohli zbláznit jen kvůli formě jednoho traileru a ne kvůli obsahu (že by snad už zapomněli na minulé díly?) a vývojáři srabácky stáhli ocas mezi nohy a dělají ústupky, které vypadají na první pohled docela zbytečně."
Když vy máte křišťálovou kouli, tak já to zkusím taky:
To se takhle probral jedno hezké ráno managerovací manager, který dohlíží na Hitman projekt. Probral se se skvělým nápadem, jak upoutat pozornost. No jasně, obnažená těla, tabuizující kombinace, krev, akce výbuch ... to je přece ten správný trailer na stealth hru! To přece musí ty uslintané blbce - (pardon, zákazníky) upoutat.
Upoutalo, ale jinak než myslel, nelibost rostla, začaly chodit "jisté maily" a židle počala se kymácet. No tohle, co to má být, vždyť v kampani Battlefieldu to konkurenci stačilo a přitom u Hitmana bylo navíc ještě laciné sexistické pozlátko. No co to je? A tak se náš milý managerovací manager musí nepředstavitelně snížit a někoho zaúkolovat, aby si dotyčný pročetl fóra, co ti uslintaní blbci (pardon, zákazníci) vlastně chtějí. A nějak to zařídil, hlavně ať je klid. -
Ja myslim ze jindrovi by ublizit nemohli. Takovej milej kluk to je.
-
pamatujete na Blood Money na uroven You Better Watch Out a A Dance with The Devil? v prní byla možnost, že vás svede a jednoduše zabije jedna taková sexy vražedkyně a o "tanci s ďáblem" ani nemluvě, kde vás taky sváděla jiná a pak jste si s ní zapíchali, ale tím způsobem, že do vás píchala nůž.. a ta byla prosím pěkně, hodně odvážná co se týče oblečení :D trailer mi přišel taky přehnaný (což byl asi i učel a snad to ve hře nebude tak přehnané) a v misi to může fungovat uplně jinak a nebude to působit směšně, jako v případě Blood Money, kde ty oblečky prostě zapadaly do toho prostředí a dění ve světě..
-
By se ti tam ani nevešly, to za prvý. A za druhý bys asi nebyl tak rád, kdyby s tebou chtěly provést to samý, co s Hitmanem. *15*
-
to je fotka *14* pral bych si aby na me takova delegace cekala v pokojiku pri prichodu ze skoly *11* *14*
-
hlavne by to mohli cele predelat aby to nebylo linearni
-
Co by, pohostil by je chlebem a solí *1*
-
Že teď opoledne běží v TV Sběratelé kostí, kde vyšetřovatelka pitvá na stole uvařené lidské tělo a hrabe se v lebce, to nikomu nevadí, ale že trailer na Hitmana byl poněkud drsnější, to se všichni můžou pos... *7*
-
Kde je ted jebak se svym jebavym komentarem?
-
To je ale vtipné. Pohoršovat se nad slovem "pohonit" a sám napsat "zkur*vený". *15*
-
"Kontext, díky kterému je pochopíte ještě před tím, než se s nimi v misi potkáte, a neodradí vás tak na první pohled."
mě teda neodrazujou ani na několikátej pohled :D -
a já myslel, že tyhle tělesný sporty jsou právě pro ty mladší generace *1*
-
Dva zkur*ený dobytci. Chodí sem i mladší generace.
-
On je jen zrovnoprávnil.