Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gert
    Tady jsou zase "odborníci". *15*
  • sirWallace
    Proste mi nikdo nevysvetli, ze to k necemu je... Tolik jsem se na hru tesil.. Ale uz ted jsem videl ze hry tolik videi, ze az vyjde, nebude to pro me ocekavanej titul, spis to bude jen takovy... to je dost.. a fakt uz je to posledni verze ?? ... Tohle mi zacina smrdet pruserem...
    • XXDarthVaderXX
      Jestli mas sracku, skoc si k doktorovi.
      • wenceslaus
        Nebo si umíchej lektvar...
    • smejki
      To jo no, rozlišit finální verzi KCD od early access, to chce kumšt, když je mezi nima rozdíl asi 12 čtverečních kilometrů (oproti 3 hektarům) a zhruba tak 97% obsahu.
      • wenceslaus
        Překvapující, kolik lidí s tím mí problém... nejen u Kingdom Come (viz výkřiky typu "I lost hope in Day Z" a pod.).
    • Keyz
      Co k čemu je?

Tak se na videa, články nedívej a pak se budeš těšit jako předtím a maximálně uvidíš nějaký finální trailer. Dnes je možné sledovat skoro živě vývoj hry a to není moc sranda ani to není hezké na pohled. Hlavně v těch alfa / beta verzích.
      • sirWallace
        Nedivej ? :))) Rad bych.. ale to je jako nevedet ve svy dobe o Ivete :)))
        • Ja sem videl z celyho Kindom Come jenom ten prvni trailer, jinak nic nectu, neklikam na videa se nediva. Blazni co hraji nedodelanou hru a pripravuji se o zazitek a prekvapeni, se dle me zbytecne pripravuji o pocit nadseni a radosti kdyz hru poprve spustim uvidim poprve menu atd.
          • Inquisitor
            Ono to ani jinak nejde, když dneska ukážou celou hru dřív než jí vydají.
        • Cosi
          O jaké Ivetě?
        • walltar
          Co třeba zkusit neklikat na video, když je o Kingdom come. Nebo na článek. Až tak málo mají lidi dneska sebekontroly?

A s Ivetou jsem slyšel že skočila pod vlak... a to je vše. Vůbec není problém si omezit množství informací a jejich zdroje. Jen to chce myslet mozkem a ne prdelí. *3*
          • sirWallace
            Tak to nekdy vyzkousej, to mysleni mozkem :)) Napsal jsem svuj nazor.. Kdyz nechapes, co vyjdruju svym nazorem, tak se, prosim Te, nezapojuj... :)
            O nicem Te nepresvedcuju, o nicem se s Tebou nehadam .)
            Ja jen vyjadruju svuj nazor, ze tohle je podle me pro hru spise ke skode .) Cely
            • Aha, takže abych to zrekapituloval, nechceš aby tu byli videa z Kingdom Come, protože ti to moc prozrazuje o té hře a místo toho aby ses na ty videa nedíval, tak se na ně podíváš a pak jsi naštvaný, že existují, protože jsi je nechtěl vidět........ to je dobrý uvažování *1* *1*
            • Pokud pořád někde četl o Ivetě, tak je velice pravděpodobný že čte bulvár, což čtou opravdu jen dementi, takže vzhledem k jeho názoru to je i celkem pochopitelné...
            • sirWallace
              Vidis.. a ja si zase myslim, ze Tvuj argument je dementni :)) Krasa.. ta svoboda :))
            • walltar
              Já nemám nic proti tvojemu názoru, jenom říkám, že ten názor je celkově dementní.
    • neeee VAVRA JE HERNI GURU nejlepši vyvojar pod sluncem udelal už jednu hru!
      • Místo hraní her se běž radši učit, harante *3*
    • walltar
      A proč se na ty videa čumíš? Já zatím viděl celkem jedno video a hrál sem to asi 5 minut. Pokud máš problém s tím, že nebudeš překvapenej, tak se na ty videa nedívej. *7*
    • no to jo. uspech hry bude velmi zaviset od kvality pribehu. o kterem toho moc nevime a ani o nem nechteji moc prozrazovat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit