Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci LotRO: MMO s předplatným neumírají
31.1.2012 | Adam Homola
91 příspěvků
-
Ve chvíli kdy budou všechny MMO Free to play, nemá cenu to dál hrát, protože je to pak vždy končí jako Pay to Win.
P2W = Hi lvl, Top gear, Low brain. -
Všechny MMORPG jako WoW,EQ, TOR a další by se měli připravit na jistou a pomalou, bolestivou smrt až přijde na naše HDD Guild Wars 2 tak nikdo nebude v bezpečí... *16*
-
-
Já myslim že stejně zůstanu u UO...
-
na Svete jsou miliony hracu a denne dorustaji a pribyvaji dalsi..nelze rict ze kdyz vyjde jedna hra,druhe by to melo uskodit.LOTRo treba jede uz snad 5tym rokem a stale vydelavaji,ikdyz mezitim vyslo urcite bezpocet her.Je to o kvalite te hry a fanouskovske zakladne(coz ma lotr i sw obrovskou,conan ma treba taky ale te hre chybelo mnoho veci)
-
Guild wars? Who gives a shit?
-
-
No rozhodně tebe když na to reaguješ
-
-
mám pocit, že většina lidí bude dál hrát SWTOR a na tu korejskou nádheru si ani neuprdne :)
-
-
Tvuj nick blbost omlouva ...
-
-
merci pane naserci :D
-
-
další trupeta co o tom neví nic a píše blbosti
-
-
tutududú. Jen názor, jeden z mnoha na tuhle hru:). Tentokrát od člověka co hrál gw víc jak pět let :)
-
-
Ty jsi hrál GW1 a říkáš, že ArenaNet dělá hru korejským stylem? No je vidět, že jim neuvěřitelně fandíš a věříš v jejich schopnosti v pokračování. Sorry, ale člověk co hrál takovou dobu GW1 by tohle nemohl napsat :) ArenaNet nikdy nedělal korejskou nádheru totiž a jejich styl se dostal i do dvojky - normální člověk hrající jedničku by o tomhle neřekl, že to je korejský styl :) .
-
-
lol, kam si dal oči? asijský styl je v té hře prostě vidět! *7*
-
Jediné co připomíná korejský styl je pak opravdu ten datadisk Faction k jedničce, ale dvojka mi tedy přijde o dost víc normálnější.
Fajn, řekl si svůj názor beru to. Akorát teda mě zarazilo jak to tu pomlouváš (přitom si říkal, že 5 let si hrál první díl), ale o hře víš možná něco, bohužel jen povrchně. Ano, WoW bude žít ještě hodně dlouho, ale určitě plno lidí co ho hraje čeká i na GW2, takže odliv hráčů nějaký bude :) . A celkově vlastně mi mlže být i jedno jestli něco položí WoW. Jen ať si u toho plno lidí zůstane a na dvojku se přemístí minimálně herní komunita GW1. -
Njn, lidem se líbí různé věci. A ne, AN spíš nevěřim, protože jejich tým co teď spravuje GW je tragickej, původní trailer na GW2 s reskinem Gunnars Holdu byl tragickej a GW2 - ta matlanina všeho bude taky pravděpodobně dost tragická. Třeba se mýlím, možná jo. Ukáže čas. Každopádně nečekejte žádnýho mmo killera, to je nesmysl :D
-
-
-
-
Korejskou O.o :D Vždyť je to vyvíjené ve spojenýchh státech společností ArenaNet tušim ... Jo NCsoft v tom figuruje, ale pouze jako dodavatel a podpora. Nwm kde to lidi berou, že to je korejské - takových názorů sem viděl už víc :D . Nejdřív to chce info než něco plácnu :)
-
-
ty mi budeš říkat něco o povrchnosti, když ani nevíš, kdo tu hru vlastně vytváří :).. Jinak ten screen z jedničky jsem sem házel hlavně proto, aby bylo vidět, jak obří rozdíl ve stylizaci dvojka je :D.. Vy jste fakt čísla:D
-
-
Na Guild Wars 2 pracuje ArenaNet :) Vím to naprosto přesně. :)
No Ty jsi taky číslo kamaráde, ale jak jsem již psal - ty jsi ten kdo je tu mentálně dospělejší, takže jen tak dál :) . -
-
Já vím, že to vyvíjí oni, ale evidentně Ty ne :) . Chytat za slova umíš, ale trochu bys měl kouknout na info ... Mě by zajímalo kdo podle Tebe na tom pracuje :)
-
"Vždyť je to vyvíjené ve spojenýchh státech společností ArenaNet tušim" - v mém podání to mělo znamenat jako, že to tak je :)
-
"Vždyť je to vyvíjené ve spojenýchh státech společností ArenaNet tušim" - tak jak teda? Víš, tušíš, nevíš. Chce si to trochu srovnat ne :)?
-
-
-
spíš se podívej na jejich outsourcing, než něco plácneš sám .-)
-
-
No panečku. Ten armor a ty oooobrovký oči, to je sakra mooc korejský.
-
http://www.guildwarsinsider.com/backend/wp-content/uploads/2012/01/gw029_scholar_red.jpg
http://www.guildwarsinsider.com/backend/wp-content/uploads/2012/01/gw029_scholar_blue.jpg
Cisto korejsky armor a postava ne ? :D -
-
To Konzolista:
Nedávej tam obrázky z jedničky a ještě z Faction, což byl datadisk zaměřený na asijskou kulturu. Když nevíš, tak tu neblbni lidi. *3* -
http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/693/693676/guild-wars-factions-20060305061651613-000.jpg
Jiný kafe, ne :)? -
Jen tak pro upřesněnou zloděj: http://www.guildwars2.com/global/includes/images/screenshots/thief/thief04.jpg
-
Jaký proporce? By jsi tam snad chtěl 150ti kilovou ženskou oblečenou jako jeptišku nebo co? :D
-
přijde mi to asijský - ten armor, tělěsný proporce - je to hnus.
-
-
:) To, že berou finance od NCsoftu neznamená, že automatický vyvýjejí hru v korejském stylu :D A opět si najdi web ArenaNetu, najdi si retrospective video na Youtube a uvidíš sám :)
-
-
Ježiš. To, že tam je zaměření engineer a nějaké věci připomínající dnešní dobu neznamená, že to není fantasy styl. Zatím to vypadá, že hru to neovlivní a vybalancováno to bude dostatečně. Magie a technika přeci mlžou jít společně ne? Já to teda vidim spíše jako malé plus než nějaký průšvih.
A pokud jde o postavy - upravíš si ji podle sebe. -
přesně ono, i canthu dokázali udělat evropštějc, než teď jakýkoliv jiný armory a postavy.. Důvod?
-
a hele, plátový rukavice a bambitky, teď už tu chybí jen inženýr s rotačákem a máme to kompletní :)
-
-
-
-
je to barevný, abstraktní a přeplácaný, ale dělají to američani :D
-
ze korejska nadhera :D akoze s koreou to nema nic spolocne :D kedze to vyvyjaju americania a graficky stil je uplne iny ako v Korejskych hra ...
-
-
Velký oči, obrovský nepřirozený FF meče, omalovánkový barvičky? Sorry, fakt miluju grafickej styl guild wars 1, ale tohle je zparchantělá kopie asijskejch mmo, však taky chtějí s GW2 prorazit i na asijskej trh. Pochopitelný, navíc jim pomáhá ve vývoji tým stojící za Aionem, čili se není čemu divit. Snad aspoň gameplay neposerou jak Aion, to už by bylo špatný.
-
-
:D Tak tady se musim zasmát. Lidé stojící za Aionem v ArenaNet určitě nepracují. Pomáhat mlžou, ale to je tak vše - ten styl a možnosti jsou naprosto odlišné od Aionu (bohu dík). Nwm co Ti na těch zbraních a spol. připadá divný :D Oči a vše kolem si mlžeš upravit sám a nějaké velké oči jak říkáš sem teda neviděl :D
Já nwm zkoukni si nějaká videa. Něco mi říká, že tu spíš vaříš z vody a o té hře toho moc nevíš. Ano, grafický styl mají zvláštní, ale že by to připomínalo asijský styl nemůžu říct. A jaký meč by si chtěl mít u sebe? Velký jako párátko nebo jehla? S těma mečema to až tak zlé není. -
-
BTW: Plno mých známých z jedničky přejde na dvojku stejně jako já, takže i přesto, že přijde nová krev, tak dost lidí z prvního dílu bude určitě dvojku hrát též.
-
máš pravdu, ta hra mě odradila hodně dávno, jsem dost OS hráč GW1 a do dvojky se zapojovat nehodlám, nesedí mi to, je to imo dost hnusná hra. Každopádně doufám, že se u ní budete bavit, kolem tý hry se tvoří komunita, která jedničku nikdy nehrála, tedy zcela nová čerstvá krev. Pokud vám ten styl sedí, tím líp.
-
-
-
-
-
WoWko čeká jistá a pomalá smrt, ale kvůli Guild Wars 2 to nebude, to sem klidnej...
-
-
To by mě zajímalo co ho porazí ... zatím tedy nevidím nic co by ho mělo porazit (jako pokud Guild Wars 2 bude mít vše co ukazují, tak to bude zatím nejlepší adept na to ho položit na lopatky).
-
-
WoW se porazí samo vydáním WoW 2. *3*
-
Podle mě Tera
-
-
WoW uhyne samo od sebe kvuli debilním nápadům a odflaknutému příběhu konce Cata.
-
-
-
-