Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Protože tu ještě nebyla hra, která by efektivně trestala netýmové hraní.
  • TheGGG
    Rusko vs USA by bylo lepší, bojovat s nějakejma (a teď nevím co napsat abych nedostal těžkej banán za xenofobní rasismus) towel heads mě fakt netankuje. Hlavně když bude jako support A-10 Warthog, pak máme o čem mluvit.
  • Hele někdy je ta hra skvělá protože je to tým 13+ ale většinou to štěstí nemám a někdy musím mutnout půl serveru abych vůbec slyšel výstřeli zase bohužel nejsem tak dobrej abych se dostal na nějaký privátní kde hrajou inteligentní lidi a na věci jako je arma já nemám nervy
  • Ty seš trubka, když hraješ ty uplne nejvetsi mainstreamy delane pro stada lamek na publicu, tak se nemuzes divit...
  • Paulcz
    To je problém her, které mají tisíce a tisíce hráčů - anonymita, blbci atd. Stačí najít správnou hru/mod a správnou komunitu.
  • Ze zvědavosti jsem se taky musel podívat jestli se tady neklube next-gen Insurgency, který mě zaměstnává docela dost i když jsem si nemyslel, že mě může ještě zaujmout na delší období jakákoli pvp střílečka, ale INS se to kupodivu daří :D. Nevypadá to vůbec zle, ale jak už tady někdo psal je to spíše pro ARMA pozitivní. INS mi svým settingem královsky vyhovuje, ale držím palce ať se dílo zdaří a najde si cílovku.
  • Nápad unikátní,ale grafika + hratelnost může být jakákoliv,pochybuju o spolupráci-v jako každé jiné hře :/
  • Arma II/III ? ShackTac
  • Ta jako v každé hře: V klanu
    Na Publicu se toho většinou moc nenajde.
  • Já zas soudím podle toho o čem sme se s Jeremym bavili *1*
  • Jack1947
    Soudím dle traileru, Project realit je bf2 mod s vozidly, takže pokudby tam vozidla byla takto bude trochu odklon i tak 50hráčů nebo kolik je riskantní číslo.
  • mna len zaujima kde najdete 90 hracov co budu pocuvat rozkazy a nebudu solovat.
  • Vítam každú ďalšiu taktickú hru....momentálne v kuse hrajem insurgency a ten je skvelý....pokiaľ to bude v podobnom razení + s vozidlami a veľké mapy k tomu tak nieje čo riešiť.
  • Squad není competitor pro Ins, spíš pro Armu nebo právě původní PR. Jeremy ani Andrew se necítí byt nějak ohroženi Squadem :-)
  • Jack1947
    Hmm jak které, některé jsou i větší...
  • Francis
    Insurgency ma dosť malé mapy, takže by to bola skvelá alternatíva.
  • Jack1947
    Nevypadá to špatně ale už je tu Insurgency takže by se měli snažit aby se prosadila takováhle hra. *3*
  • koordinace 50ti lidí? neumím si představit že by to někde fungovalo...
  • h0p3
    http://new2.fjcdn.com/comments/5335496+_60bb9be668d9ea49a84a26531b809694.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit