Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Path of Exile počítají i s dalekou budoucností
2.4.2013 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
ta hra je strasna debilina
hlavne ze sa to tvari oldschool, hardcore a dark ale je to vacsia sra*ja jak diablo a torchlight dohromady a to uz je co povedat
ale aspon chlapci zarobia na "ima uberhardcoreoldschool" bandwagone a mozno dakedy vyrobia aj nejaku kvalitnu hru a nie hovadinku typu cim viac skilov tym viac hardcore -
-
A co je na ty hre tak uzasnyho fanboyove ? To dojedete tak 2x a stejne vas to prestane bavit, protoze zjistite, ze je to porad stejny. Jste to hrali 3 hodiny a uz kricite, jak je to skvely a lepsi nez D3 ( ktery jste ani nehrali ).
-
-
D3 mám doma..mluvíš o stálém opakování? xD..D3 jsou 3 nudný akty. Když už je doděláš tak jedem úroveň..hrál jsi D2?..to byl tento způsob a ten mě u D3 chybí..skilly pomocí LVL kdy postava bude takto a né jinak..jediný co stačí říct je: AUKCE! xD..špatně
-
A ty jsi hrál obé hry?
-
-
Hral
-
-
V tom případě, nechť tě provází síla... dál se vyjadřovat nebudu *1*
-
-
-
-
A co takhle vypsat i jiné důvody než že je to sra*ka? Co se ti konkrétně na PoE nelíbí?
-
-
Podle jeho posledni vety je to pro nej prilis slozite.
-
-
chudáku, ty ses dneska špatně vyspal viď... neboj, za chvíli je večerníček...
-
-
v pondělí jsem se na "doporučení" Karla registroval a hru stáhl. Asi po hodině seznamování s principy hry, koukání na strom vlastností a přemýšlení o obchodování jsem se seznámil (asi kolem 13:00) přes chat se spoluhráčem z česka a s malými přestávkami, (venčení psa a věnování se rodině) společně hráli cca do 23:00 a já po té ještě pokračoval asi do jedné do rána. Diablo III jsem hrál jen betu a víc ani ťuk. Torchlight tak nějak vlažně. Čekal jsem až bude na steamu sleva na dvojku. A ta byla včera a já ji nekoupil a už ani asi nekoupím. PoE mě dostala. Grafika - rozuměj stylizace se mi zamlouvá, ale hlavě způsob levelování. Jasný, nesedne to každýmu, ale mě to sedlo jako hrnec na zadnici (p*del je závadný slovo? oH :) doporučuji vyzkoušet. A tak jsem rád, že tvůrci počítají i s dalekou budoucností. Taky s ní tak nějak počítám :D
-
-
bohuzel tadle hra neni podle me koncipovana na dlouhe hrani, nuda prisla brzy
-
Kdyz nekoho porad bavi chodit 4 akty stale dokola...ani moby se negenerujou, jenom uhel mapy. Tohle zdaleka nema replayabilitu Diabla 2.
-
-
... četl jsi vůbec minimálně nadpis článku?!
-
-
Hodnotim to, co je na stole. Tak naivni, abych se nechal nalakat kecama o budoucnosti uz davno nejsem.
-
-
a kolik aktu bylo v diablu2? s D2 to tady nikdo nesrovnává, tak zbytečně nehatuj
-
-
PoE ma zatial len 3akty
vsetky "diablovky" su zalozene na znovu prechadzaniu toho isteho = grind -
Jenomze ty akty jsou s kazdou hrou uplne stejny chapes ? Nic se nezmeni, jenom vlastnosti u rare priser. Jinak je vsechno naprosto stejny. Diablo melo 4 akty, jenze to je 15 let zpatky a generovalo se tam mnohem vic veci. Nehatuji, jen nechapu fanboyovstvi zdejsich lidi.
-
-
zatím jsem neviděl příspěvek žádnýho fanboye. Jen fanboye diabla 2, kterej je ještě naprosto mimo diskuzi ...
-
-
Ty nejses fanboy, ty ses jen pocatecni nadsenec. A ja nejsem fanboy diabla 2, ja jsem fanboy pokroku.
-
-
-
-
-
Měl sem podobnej pocit když spustili open betu. Čekal sem na to a plnej nadšení začal hrát. První týden (2?) byl problem se stabilitou ve špičce, ale vzhledem k tomu, že to je free a označeno jako beta, nebyl důvod se rozčilovat. Následně si to sedlo a všechno běží.
Bohužel jak sem hrál dál a dál, přestávalo mě to bavit. Pravda, skvělej passive i active skill system, zajímavý možnosti craftingu, barterový obchod.. Všechno super. Ale ten gameplay.. Z nějakýho důvodu sem se dostal do fáze, že hru chci hrát, přemejšlim o ní .. ale jak to pustim, ten combat mě zase po chvíli pustí. Poslední sem zkoušel minion witch (hodně low level), tak tam se možná ještě vrátim. Ale co se týká melee buildů, je to zvláštní.
kdybych tomu měl dát hodnocení (vim, je to beta), nejblíž by bylo asi 7/10. A to píšu po cca 150-200 hodinách hry. Srovnání s Diablem 3 se raději vyhnu. -
*8* Jak na to koukám, tak já to teda zkusím... již se stahuje, už mě nebaví o tom jen číst *15*
-
-
dej pak vědět :)
-
-
Tak ti teda děkuju *15* Večer jsem to zapnul, seděl jsem u toho do teďka a za 20 min musím do práce *13* úplně jsem zapoměl na hlad, i mrkání šlo stranou :D už se těším až k tomu zase sednu ...sakra návykové Witch lvl 10 *15* je to super snad to takhle bude bavit i dál
-
-
sorry, ale jsem na tom stejně jestli tě ti nějak pomůže :D si mě kdyžtak přidej. nick davidBray, hraju Rangera s lukem :)
-
-
Když dám invite nechce tě to najít... kdyžtak můj nick: ErendielCZ
-
-
-
-
-
-
Na kickstarteru to myslím nikdy nebylo
-
-
ta hra se dela mnohem dyl, nez nakej kickstarter vubec existuje
-
Cokoliv dneska nebylo na KS má u mě dopředu velké +, pokud se nejedná opravdu o nezávislé vývojáře u kterých by to jinak nešlo, protože to co se tam děje je opravdu smutné.
-
-
Lidem kteri maji projekt na kickstarteru je uplne jedno co si myslis ty nebo ostatni kteri jejich projekt nepodporili. Ale velmi se zajimaji o nazory backeru a snazi se jim vsemozne vyjit vstric. A to je myslim v hernim prumyslu velmi netypicke chovani.
-
-
Tak netypické, že je na KS dneska každá kravina. Myslím že je nezajímají ani vaše názory, ale spíše vaše peníze :) Jeden flame za můj odlišnej názor než má tady 90% lidí o KS jsem zažil, takže dál se vyjadřovat nebudu tak si dejte klid :)
-
-
Kraviny tam sice jsou, ale většinu z těch kravin lidi nepodpoří. Na druhou stranu se v tom moři kravin ztratí mnohdy zajímavé projekty.
-
-
-
-
Pravda, dík, crowdfunding sem, crowdfunding tam... člověk už ztrácí přehled kdo to kde zkouší :)
-
-
jo to se nedivím
-
-
-
Už se těším z fachy domů *1* ...