Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky jsem hrou okouzlen :) vzhledem k tomu, že jí moc nerozumím tak bych rad našel nejakou partu kdyžtak pište na nick Oralacz :D
    • doporučil bych http://pathofexile.mystiq.org/ , časem bude přeloženo vše
  • Nuda není o tom, že je ta hra špatná. Nudí se člověk, který se neumí zabavit sám a neumí si na tom nic najít. Koho hraní nebaví, měl by se nechat nakopat doprdele a jít ven třeba sportovat a ne furt sedět u kompu a pičovat, že je to nuda a čekat až spadne zázrak z nebe, kterej mu rozpumpuje mozek, že si řekne jéé já se bavim. Stereotyp není problém her, ale lidí.
  • Mr.Lolendo
    Jediný co má tato hra za chybu a co mě vyloženě s3r3 jsou lagy. Pokud někdy chcípnu tak je to kvůli lagu "I hate this shit". Hlavně pokud hrajete už na vyšší obtížnost kdy se vám za smrti odebírají ex-py. Před vymazání postavy čily před public-beta jsem měl Witch s imunitou na jed s 1HP ale 5500 štítů. To byla sebevražda s těma lagama. Jediný co nechápu a je demence že když máte štít tak na vás nepřítel může použít schopnost "krvácení". Ubírá vám to štít a na vaši postavě je vidět jak krvácí. To je nesmysl a obrovské znevýhodnění při schopnosti imunity proti jedu. Postava s tímto nemá šanci v PvP aréně.
    • Já teda hraju už od closed bety, ale ty lagy mě začali štvát až poslední dobou... u mě to zas nění tak špatné, občas to holt na vyletí na 332 ms, ale pak se to zase vrátí celkem rychle na 22 ms. To krvácení... je to jen detail, a že na to nepomáhá imunita proti jedu?! Zvláštní?
      • Mr.Lolendo
        Ony lagy jsou způsobeny že mají slabý servery po výkoností stránce (ne po sítové). Server prostě není schopen držet krok s mima 60FPS při velkém počtu npc-postav a tak dochází k nesynchronizaci k lagu. Mít necromancer witch a vhupnout do pole nepřátel tak server nestíhá. Měl jsem např.: problém s teleport skillem. Lagy skoro pokaždé a s čím více nepřáteli tím horší a někdy nakonec i hra spadla. Do teď myslím si že není teleport-skill možný na některých mapách protože hra spadne.
        • Jo, včera večer jsem k tomu zasedl, a můžu říci, že toho večera byly ty lagy neskutečný, ale šlo to přežit, měli by s tím něco udělat. Dříve to nebylo tak strašné, spíš to bylo tím, že bylo na serverech málo lidí (closed beta). S tím štítem bych to nehrotil, to by si každý pořizoval equip pouze se štítem a skill puncture by mohl ze hry rovnou zmizet.
      • Mr.Lolendo
        Ne tak jsem to nemyslel. Logicky. Jak někdo může krvácet když má energetický štít? To je nesmysl a energetický štít nemůže krvácet. V celkovém měřítku je tohle znevýhodnění pro všechny co cpou vše do štítu.
  • Zábava na týden max. 2 ... pak to otrlého pařmena začne zákonitě nudit... alespoň takovou mám s touhle hrou zkušenosti... Nechci srovnávat s d3, ale u něj jsem vydržel o dost déle... Celkově zklamání... *9*
    • mna to bavi stale uz par mesiacov, nehram nonstop kazdy den tak asi preto. Je to dobra oddychovka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit