Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Jdeme zase pekne po cesticce vyslapane F2P... tentokrate v zavodech. Nebo P2W? Rozhodnete sami. *3*
  • vypadá to zajímavě ,ale ten jizdní model teda dost bída,na Asseto Corsa jen tak něco dlouho mít nebude *15*
    • WoS je arkada s jizdim modelem ala Burnout ... nejak se AC ani nesnazi konkurovat :-)
      • to by ale měla *1* koho to pořád baví arkádový jizdní model,děcka co nemaj rozum ?? :D od underground 2 je stejně arkadovy model horší a horší ,viz nfs the run *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        • deridon
          simulator Project CARS, arkádá WoS.. jednoduchý, nevim co řešíš.. jdou podobným směrem jako Forza, jestli se nepletu tak Horizon je také arkádovější a naopak Forzy s číslem jsou simulatory
          • tak jizdni model menit mohli pouzit z project CARS akorat nechat defaultne pozapinane asistence a mas jizdni model prijatelny pro casual hrace a moznost asistence povypinat a mit normalni jizni model .. a tu arkadovost nahnat spis gameplayem a vypnutim spotreby paliva, opotrebeni pneumatik, mech.poruch a zrusit pit stopy .. a hlavne AI .. Shift mel jednu z nejhorsich AI jakou si clovek dokaze predstavit tak se snad nebodou opakovat ..
            • Kravicka
              jakou AI kdyz to bude online
          • Project CARS je jeden velký 0mrd ,však je to 1:1 skopirovaný NFS shift,to by mě zajímalo co stou hrou tak dlouho dělají furt,to protahujou naschvál aby si lidi mysleli že na tom něco dělají ne *2* *2*
            • to není žadne trollení , *2* kdybys mě potkal venku tak bych ti řekl to samé namrdany aj zhuleny *15*
            • Jo taaaaaaak .. tak ted uz chapu .. ty to totiz doma nemas :-D ... ono v PCArs z fyziky Shiftu neni ani jeden jediny radek (graficky engine je jina zalezitost, ale i ten je modifikovany pomerne vyznamne) .. v poho .. chapu, neresim .. trolleni zdar
        • teda nfs rivals stejně je to jedna a ta samá sr4čk4 *1* a ostatní arkády rovněž
          • čím více REAL tím lepší hra ,jediný kdo to pochopil je asi opět Dan Vávra *2*
            • a lidi co dělaji Asseto Corsa *5*
  • Docela mi to připomíná GRID2, navíc to má i interiéry. Takže určitě to zkusím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit