Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Remember Me připravují akční RPG Vampyr z období po 1. světové válce
21.1.2015 | Petr Poláček
22 příspěvků
-
Vampire: The Masquerade - Bloodlines bolo uplne super. No to sa neda zrovna povedat o remember me kde by som volil slova ako LAHKO NADPRIEMERNE. Rozhodne si prajem cool RPG s upirmi ale nieco mi hovori ze zrovna od tohoto studia sa jej nedockam, o to viac pochybujem ak ma ist o akcne RPG.
-
-
Redemption je lepší...
-
-
Naozaj neviem, bol som mlady ked som to hral :D a bol som rad, ze som vobec dostal nejake CD od niekoho takze o redemption som ani nepocul. Ano bolo to cracknute a dnes by som si nikdy cracknutu hru do PC nedal, teraz ked je u nas lepsia distribucia a trochu viac rozumiem system vyvoja vzdy kupujem len originaly aby som podporil tazko pracujucich ludi co mi dodavaju zabavu. Redemption ak niekde najdem za rozumnu cenu tak preco nie...
-
-
Maj ho na gogu http://www.gog.com/game/vampire_the_masquerade_redemption
-
-
-
-
Po zrušení World of Darkness online (jen jsem si na to vzpomněl a už jdu něco rozmlátit) beru všema deseti, tak ať se jim to povede!
-
Jediné kvalitné RPG tohto typu čo som hral bolo "Vampire: The Masquerade – Bloodlines" tak keby prinesie podobnú kvalitu tak by som si to nechal líbit *5*
-
-
ona byla dobrá i jednička, i když dost nedoceněná
-
-
příběhově byla i mnohem lepší, ale hratelně jasně vede bloodlines
-
-
-
Konečně něco s upíry, snad to bude i obstojné... navíc poválečné téma to je velice příjemné. *4*
-
Sakra, městskou fantasy potřebujem jak sůl. Todle by mohla být po the order další zajímavá hra. Snad se autoři odvážou s pořádně promakaným lore a atmoškou.
-
Když hru s upírama, tak jedině Legacy of Kain!
-
Hele Carlisle dostane vlastní hru *1* *1* *1*
-
Hrňte to sem!
A tu levou botu beru. -
-
co že jsi tu dlouho nebyla ? a BTW Cahira jsem neviděl už pekně dlouho.
-
-
Já tu jsem pořád, ale diskuze nemaj cenu.
-
-
-
Remember me úplne nedocenená hra, takže tešinger *5* *14*
-
Jestliže jde o akční RPG, předpokládám, že bude převažovat akce v podobě boje s jinými upíry s využitím dobových zbraní a upírských superschopností (proměna ve vlka a jiná klasika).
Redaktor si Plete Vlkodlaky s Upíry
Vlkodlak=Vlk
Upír=Netopír -
-
Ty voe.. Netopír.. 5 samyc *7*
-
a taky nemůžou překročit práh domu, dokud je majitel nepozve a přejít přes tekoucí řeku.. to by pak ta hra byla z půlky o shánění pozvánek a čekání až vyschne řeka a zpřístupní se nová část mapy
-
necum tolik na twilight ocasu ;)
-
Předpokládám, že nevíš, že v mnohé populární literatuře a dalších médiích s upírskou tématikou se upíři často přemeňují na vlky...?
-