Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Sniper Elite zažalovali autory Sins of a Solar Empire kvůli porušení ochranné známky
1.7.2014 | Aleš Smutný
28 příspěvků
-
preboha co je tohle za dobu?EA, Ubi a ted i Rebellion...spatna reklama je porad reklama *11*
-
A to som im so sniper elite 3 fandil... Teraz uz nie, pokrytci!..... Nic by som nepovedal keby sa hra volala Sins of an Empire: Sniper Elite, ale takto? To nie...
-
Naprosto normální praxe.
-
http://cdn.superbwallpapers.com/wallpapers/meme/i-dont-want-to-live-on-this-planet-anymore-11372-1920x1200.jpg
-
Stejně tak by mohla být zažalována hra SteamWorld Dig, že má v názvu slovo Steam. World of Warcraft, World of Tanks, World of Warplanes... Slova jako Dark, Light, Dead, Zombies a tisíce dalších běžných slov v názvech her. Tyhle žaloby jsou naprosto absurdní a žalobci by si zasloužili rozkopat kule a milionové pokuty za otravování, vychcanost a hyenismus.
-
Mě by zajímalo, jestli to někomu z Rebellion Developments vážně připadá jako zneužívání jména společnosti, nebo jestli se jen snaží na někom namastit kapsu. Normálně uvažující člověk to přece hned musí zavrhnout jako hovadinu,ne?
-
Sniper elite asi nemá moc dobré prodeje, tak dohánějí peníze jinde. Cha. Tohle mi opravdu příjde jako krutý zneužívání práva a těm dykům by měly uhnít a upadnout vývojáři.
-
To vysvětluje proč není SE3 tak dobrej jak jsem doufal.